Modellfotograferna


Så var det redan söndag igen! Helgerna går tok för fort.. Men har haft en kanon helg med en massa kul. I fredgas var det foto med modellfotograferna. Vi blev upphämtad med limousine för att sedan komma till den tillfälliga studion dom byggt upp här i Nyköping. Där blev vi sminkade och sedan foto. Var tyvärr jätte missnöjd med sminkningen där av missnöjd med många kort med. Men kom hem med ett gäng foton iaf! =)

Igår var jag och syster en sväng på stan och titta lite. Var duktig och höll i pengarna som jag lovat mig själv. Gick lite över budget i fredags då bilderna var riktigt dyra men ser de som ett kul minne så då får man prioritera. På kvällen bar det av till syster yster som hade fest, jätte trevligt var det! Tack sis! ♥ En del gick vidare till Tellus sen och skaka lite rumpa! ;) Hade en bra kväll men nu blir det lugnt med alkoholen för ett tag! :)


(Smakprov på några av bilderna)


Modell


Idag har jag varit grym då jag tagit tag i min städning som jag skjutit upp hela veckan. Har även hunnit tvätta, tagit en promenad med ett stopp förbi solariumet. ;) Känner mig så blek så tyckte de kunde vara skönt. Som jag sagt tidigare är det ett sätt att koppla av för mig med. Man känner sig dessutom grymt mycket piggare och fräschare!

Imorgon kväll blir det "Modell för en dag"!! Dom ringde upp mig och fråga om jag var intresserad då dom var ute på turné och skulle komma till Nyköping. Klart man inte tacka nej till det och dessutom hämtar dom upp en med limousine!! Så limo till en studio på något hotell (kommer inte ihåg vilket det var) där vi blir sminkade och sen fotade. Jag har bjudit med söta Simone som länge velat göra detta så det var ganska självklart val för mig! =) Så blir en riktig tjejkväll! ;) Det är Modellfotograferna som håller i detta. Får se om jag kommer hem med bilder eller inte, dom är inte billiga direkt! =( Gör det mest som en kul grej och går inte in för det så värst mycket i klädval osv.. blir vad det blir.


Detta är en gammal bild som Sara Hansen tagit på mig! :)


Like!



Goooood day! :)



Humanity for all!

Humanity Wrap-around bracelet

Så fina armband. Finns i massa olika färger och det som är ett plus är att när du köper ett sånt här armband går 20% av inköpspriset till Röda korset och ytterligare 5% till Al Gore's Environmental Organisation!

På läderarmbandet står det:
Plant Peace, Live in unity, Freedom, Make a difference, Accept diversity, Speak kindness, Pave the path, Lead the way, Humanity, Give back, Seek wisdom, Come together, Truth, Forgive, Believe, Faith, Sow love, Make a difference.



tankar



Trying to analyze every angle, situation
Trying to find an explanation
Cause it's getting aggrivating
Why my relationships never seem to work out
Beginnin' to worry and doubt
If I'm even able to detect he's the one
When to stay or when to run
Why I haven't seen the sun
Shine his light on my heart and help me ease the pain
Cause I'm getting tired of the rain

Falling on my heartbreak and I
Get my hopes up when I'm in love
Until we break up then I'm back to the
Same spot, I've been lonely, drowning
Cause every guy turns out to be the same
So now I'm questionin' is it me to blame


[CHORUS:]
Is It Me? am I so complicated?
Is It Me? or is love over-rated?
Is It Me? cause I don't quite understand
Why it never turns out how I thought I planned it
Is It Me? am I too independent?
Is It Me? not ready for commitment?
Is It Me? cause it doesn't seem to last
And it's the only question that I never asked

Maybe I'm longin' for it more than I should be expecting
All the standards that I'm setting
Unrealistically I'm getting
Possibly in the way of what is left to have in store
Because I'm so confused and insecure
Cause when i know for certain everything is going wrong
I permitted to prolong
Tried my best to hold on
My Mister Right's probably hanging round my window pane
While I look through only watching the rain

Falling on my heartbreak and I
Get my hopes up when I'm in love
Until we break up then I'm back to the
Same spot, I've been lonely, drowning
Cause every guy turns out to be the same
So now I'm questionin' is it me to blame

[CHORUS]

Never thought it could be that its me
Till i realized I`m the only
Common factor and played a big part
In letting people break my heart
Never noticin' I was wasting time
Asking the same thing every time
Who were you with? and where were you at?
Until I took the time to turn and look back

[CHORUS x2]




Converse


Känns som jag kommer satsa på ett par (minst) schyssta Converse till våren. Så bra med dom för dom funkar till alla stilar idag och inte som förr då dom var lite "stämplade" till en viss stil. Sugen på att köpa ett par redan förra året men blev inte av. Dom är så sköna att gå i och väldigt enkla, helt enkelt en perfekt och snygg bas sko i garderoben! Så nu är det bara att bestämma vilken färg och modell men lutar åt ett par enkla original i svart str 38 så nu är det bara ut att leta! ;) Vill inte beställa över nätet då jag vill prova även om jag vet att dom bör passa. Sist jag hade C var i högstadiet men då ingick det massa kladd på dom, lösa byxor, nitar och kedjor och rufsigt hår med nästan små dreads i! Det ni! ;)


Sur!!

Idag får jag ett mail från företaget där jag beställt jackan jag blogga nedan om. Det stod att den var slutsåld och kommer inte komma in igen i den färgen men i andra färger! Men varför ha den kvar när jag beställde den om den nu är slut och €jag kolla även någon dag efter och då låg den fortfarande uppe. Riktigt dåligt tycker jag! En beställning ska inte gå igenom om något är slut utan registreras direkt som slut såld. Jag som sett fram emot den.. =(



Chique




Love love love!


Redo!


Bikinin är redan inhandlad! När jag hitta denna var jag bara tvungen att köpa den då jag redan leta efter liknande förra sommaren och sen är den bara så Fanny! ;) Mycket snyggare i verkligheten då även de syns bättre att de är ett guldknäppe mellan bysten på bikinin och guldpärlor på banden. Jag är älskar ju allt med guld, nitar, svart och leopard så denna passa mig perfekt! Nu är det bara en sak som fattas... SOMMAR! ;P


Ny musik!

Både Petter och Mange släpper nytt! Gillar dom båda, ett plus för Manges humor! ;)

Mange Schmidh - Wingman


Petter -Fast för evigt

(Nya skivan "En räddare i nöden" släpps inte för än i vår)


Rock chick


Examen!


Idag tog syrran examen från polishögskolan! Examen ägde rum i Stockholms statshus, Blåa hallen. Var riktigt ståtligt och vackert. Alla polis examinatorerna börja med att gå ner för trappan, snyggt. Det bjöds på vacker musik, tal och så klart examination på trappan. Allt var jätte vackert och så kul att få se syster ta examen.
Jag är så stolt över dig syster!

När det var slut så var det dax att åka hem och på vägen stanna vi till på ett litet fik för att få i oss något innan det bar av hem till Nyköping igen och hem till Syster. Där vart det presentöppning, MASSA KORT, god mat.

Tack syster för en jätte trevlig dag och kväll!!
Du kommer gå långt inom polisyrket, tror på dig! :)

 

 



Mys!


Jag lever som sagt, bara behövt en liten paus men nu är jag tillbaka! =) Klockan är rätt mycket så blir ett snabbt inlägg för bör sova snart då jag ska upp tidigt och åka till sthlm imorgon.

Iaf..  så titta Simone förbi hos mig ikväll. Vart en liten kort promenad sen soffhäng. ;) Som vanligt en massa skratt och annat kul. Tack gumman för en uppmuntrande kväll som jag verkligen behövde! =)

Kommer uppdatera mer sen när jag har tid för nu måste jag sova. ;)




Ska bara...

... berätta att jag lever! :)

Bloggandet är på g snart igen, kommer förhoppningsvis köra igång imorgon kväll igen!
Ha lite tålamod med mig! :)

love to you all!♥

Paus

Hänt för mycket, mår för dåligt..

Bloggen är inte prioritet just nu, hoppas ni har överseende med det.

Elvis!

Lite bilder från igår när jag Sis och Simone drack lite gott hemma hos mig!♥




Tired of it..

Så trött på att allt bara går emot mig..
Alltid ska det vara något.

Kommer aldrig kunna lita på någon!

Hoppas du är nöjd med att lyckas få mig ledsen och må skit..


Sweet dreams <3



Ska göra ett tappert försök till att sova nu.
Får se hur det går när jag vridigt dygnet totalt
och somnat vid halv tre på nätterna..
Men måste försöka få lite sömn då jag börjar jobba
imorgon igen efter semestern.

God natt! :)


Tisdag...


Fy för mardrömmar!! Igår när jag skulle sova så hade jag jätte svårt att somna och när jag väl gjorde det vakna jag efter ett tag av världens mardröm!! Drömmer ofta mardrömmar när jag är hängig och konstigt nog när jag gått och lagt mig med en alvedon. Så efter det kunde jag inte somna om eftersom mina drömmar ofta känns så verkliga.. somna om efter ca 2 timmar sen men musik på och lampan tänd! Visst är man mesig men kändes tryggast så. Nackdel till med att vara själv, ingen som kan ge en trygghet. ;)

Känner mig mycket bättre idag då pencillinet börjat verka men är absolut inte hundra bra men går åt rätt håll och det är huvudsaken. ;)

Idag var både jag och Simone tokrastlösa så tog oss ett varv runt stans ytterkanter som gumsbacken osv.. å ALLTID ska man göra av med så mycket pengar när vi umgås, är lika för båda. Hehe!! Men köpte faktiskt bara nödvändiga saker men ändå så rullar pengarna iväg.. Nu gäller det att hålla i pengarna då januari inte är den roligaste månaden ekonomiskt och lååång! *usch!!*

Nu blir det mat och plocka undan lite hemma sen eventuellt en sväng bort till Simone ikväll. Men fy vad kallt de är -18 ute nu, så blir klä sig varmt om man ska gå bort till Simone!! Men kommer nog sluta med att jag tar mig dit för att inte dö av tråkighet hemma! ;)

Länge sen jag bjöd på musik så tänkte bjuda på en rätt bra remix på låtar från år 2009!




Vilken låt tycker du var bäst under 2009??


Ge mig!



Ge mig vår nu tack!
Vintern är jätte mysig men ser verkligen fram emot lite värme och sol nu.
Visst vore det underbart?! =)




typiskt!!

Så typiskt att just idag när jag skulle äntligen få träffa underbara Sara och lilla Stefanie så blir man dålig och fått börja knapra penicillin!! =( Blääää!!! Hade verkligen sett fram emot det så mycket men är bara att gilla läget och är ju inte som att dom försvinner för kommer ju fler tillfällen. Men som sagt trist när man sett fram emot det så mycket som jag gjorde! :(

Sen är det så typiskt att de blir sista dagarna på semestern och hade ju massa jag ville göra! Men som sagt... bara att gilla läget.. *Hoppas hoppas* det vänder fort!!


New moon hjälp!!


Skulle behöva hjälp med en sak!
Jag vill så gärna se New moon, är det någon som vet/har nån bra torrent på den??




Lever! ;)


Jag lever bara inte haft tid att sitta här. =)

Igår kväll började jag pilla ut min förlängning, fy vilket jobb! Men idag kom Söta Simone över och hjälpte mig så då gick det fortare och smidigare. Så nu är allt borta och känns som jag är hårlös!! =( Jätte lustig känsla att de är såå tunt och kort mot innan på så kort tid. Känns skumt att man kan må så dåligt av att ta bort en hårförlängning men jag trivs bättre i längre och av någon sjuk anledning så växer självförtroendet en lite gnutta med håret, jag vet låter lustigt! Men det är väl bara att vänja sig vid det kortare håret och om jag inte känner mig själv fel så åker nytt hår i så fort som möjligt. ;)


Kanske lite trist inlägg om mitt hår.. ;)
Ska försöka ta mig i kragen och skriva lite tankar om nya året och hur jag ser på det. =)