Gott nytt år!


Detta år har bara flugit väg. Gått så otroligt fort. Det har varit ett händelserikt år på alla sätt. Allt mellan killar, vänner och familj. Både bra och dåliga saker! Saker som dåligt förhållande som till de bra avslutats. Kommit närmare vissa vänner, lärt känna massa nya vänner. Elin har fått barn och jag blivit "gudmor" Weeee! Tråkigt bara att dom flytta, SAKNAR dig vännen!! Flytt inom familjen som kommer bli kanon. Och en massa mer!

Idag är det sista dagen på året och var står jag. Jo börjar bli mer hälsosam genom att jag rör mig mer. Har ett jobb jag trivs kanon på. Underbara vänner omkring mig. Och ja kanske finns de en som jag hyser lite känslor för men man vet ju aldrig vart de leder om de ens gör de. Jag mår nog rätt bra även om jag har mina dalar emellan åt. Ja för de suger att va själv. Men som sagt har man underbara vänner så klarar man allt!

Vad är mina mål/nyårslöften?

  • I dagarna ska jag köpa gymkort! Så nu blir de träning av! =)
  • Sluta va så ohälsosam i saker som jag stoppar i mig. Allt går med måtta och de är just "måtta" jag ska uppnå. Vanlig mat de måste man äta så inte de jag mena. ;)
  • Tänka mer på mig själv, vad jag mår bra av och inte. Lyssna på min inre röst och följa den!
  • Visa mer uppskattning till mina underbara vänner, tok för dålig på det!
  • Ekonomi -ett område som måste bättras. Galet dålig på hantering av pengar och sparande.
  • Skulle kunna göra denna lista lång men slutar här...

Kan tänka mig att listan kommer byggas på med tiden och ändras efter jag känner att jag står just där jag vill stå i dom olika punkterna.

Nu vill jag bara önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Hoppas 2009 blir just ditt år.



Sjuk =(


Är sjuk!! Varför ska man gå och lyckas bli sjuk för nyår. =( Hoppas jag är bättre till imorgon annars blir det en riktigt tråkig nyår för mig. Men tror och hoppas att jag ska vara piggare imorn. Kurera som bara den idag så ska de nog lösa sig förhoppningsvis Vad ska ni göra på nyår? Jag ska på nyårsmaskerad. Inte så mycket för att klä ut mig egentligen. Nyår vill man ju va finklädd så blr ingen överdriven utklädnad. Kommer bilder efter nyår så får ni se då vad jag va och hur jag såg ut. hihi.

Idag skulle jag egentligen behöva få lite gjort då ingen av de jag tänkt igår blev av. Ingen träff med Madde heller tyvärr. =( Men har som sagt känslan av att de blir soffan idag igen. Måste ju kurera i massor!

Blääää vad jag hatar att va sjuk!!




Söndags rusch!


Idag har jag tagit tag i mitt hem, så skönt. Städat de skinande rent. Visst mår man bättre när man har de snyggt omkring sig. =) Efter de tog jag mig en promenad till öster för att sola, lovely! Tycker de är helt underbart skönt att sola. Känner mig avslappnad och piggare efter en solning. Avkoppling i mina ögon. Sen var även promenaden dit och hem väl behövlig efter en dag inne. Idag har jag även efter de tränat! Tack underbara Sara för du drog med mig. Det va galet skönt att få röra på kroppen på sätt man inte gjort på ett tag. Tack tack söta du! Du känner mig och vet att jag behöver bli lite "dragen" ibland för att ta mig till saker. Kommer antagligen ha världens träningsvärk imorgon men oj så värt de! Blir träning imorn med om jag så hinner men kvällen är lång så de ska hinnas så är det bara! =)

Efter de gick jag hem och tog en dusch (så klart!) och ganska snart efter kom Simone och Julia förbi. Vi har haft film/tjejkväll med en massa gott att tugga på. Braka på rejält med dip, grönsaker, chips, godis och brownies och så klart drickbart. Visserligen vart de varken godis eller brownies för mig men morötterna var riktigt goda! ;) Vart mycket snack och skratt. Oh vilka diskussioner de blev om allt mellan himmel och jord med ett samtalsämne övervägde nog och de va....(hemlis)! ;) Tack tjejer för en jätte trevlig kväll. Får vi göra om! =)

Riktigt nöjd över min dag då jag hunnit med rätt mycket tycker jag. Sov ändå rätt länge idag med så känns kanon. hihi.

Imorgon tänkte jag (försöka) att jag inte skulle sova bort halva dagen och få lite mer gjort. Behöver verkligen tvätta minst två maskiner tvätt. Måste till iväg och köpa mitt gymkort imorgon med. På em ska jag träffa Madde. Ska bli riktigt kul då vi inte träffats sen i somras och ändå bor man i samma stad. Blir ju lätt så när båda har fullt upp med annat och svårt de där att få till de när de passar båda. Så nu äntligen ska vi ses. =) Så blir nog fika på stan. Skulle behöva gå ner lite innan med för att fixa en sak till nyår och handla på systemet. Så träning på kvällen hoppas jag med som jag nämnde tidigare. Så fullspäckat imorn igen! Efter nyår ska jag bara njuta kan jag lova. Inga måsten bara semester en vecka till innan jag börjar jobba igen. Tycker de varit mycket nu med all hysteri kring jul och nyår men snart klart med allt det! =)


Snälla!


Vad är de med x-killar?! Varför kan dom inte lämna mig ifred!!??
Visst jag har nått ex som jag är vän med idag och så länge de funkar att ha en normal relation är de oki. Men vad är de med vissa som gör att dom inte kan sluta lägga sig i mitt liv!? Frågar/Kollar upp massa saker dom inte har med att göra och ger mig kommentarer som "-Jag vet allt och det vet du!". De är en kommentar som jag just fick idag. Blir så trött och ibland även rädd om jag ska va ärlig. Hur dom ger mig vinkar av att dom har koll på mig, vad jag gör och inte gör!

Jag ber er.. - Lämna mig ifred!




Musik tips!

Släpper inte denna tjej en skiva under 2009 blir jag seriöst ledsen.
Hur galet duktig som helst. Helt såld! 

Här kommer några låtar som jag fastna för.

Hope -Lighthouse

Hope - Who am I to say


Hope -Bring me flowers



Hitta henne på myspace med!


Ego

Bjuder på en av bilderna Sara tog på mig för någon vecka sen.
Love you darling!


Foto: Sara Hansen



Mår illa!


Sov så galet bra natten till idag så hoppas på ännu en sådan natt igen hihi. =) Idag har jag mått illa till och från hela dagen och haft svårt att äta. Tror inte de är något men jäkligt jobbigt Skulle de varit nån magsjuka så skulle de redan brutit ut. Säkert bättre imorn. =) Jag har idag varit nere på stan en kortis, å de va de verkligen. Jag och Marie tog oss en sväng. Tror jag va inne i tre/fyra butiker bara. Fyndade två t-shirts, en jacka/tröja och en jätte snyggt armband. Weeeee!! Känner mig skit nöjd. Nu är de färdig shoppat för denna månad. Har haft tusen andra utgifter denna månad med så måste hålla i pengarna nu. Ska ju köpa mitt gymkort med och de prioriterar jag högst! Så galet taggad! Yeah! =)

Ikväll blev de en lugn kväll. Fick några erbjudanden om att gå ut men kände dock inte för de ikväll. Räcker som sagt med nyår och sen lugna ner de där lite. Ska jag försöka få lite ordning mitt hem ikväll, gå och små plocka lite. För de gör jag som bäst vid senare klockslag på kvällen. Skumt de där men har mer ro för de då.


Juldagen

Idag har de varit en riktig seg dag. Var ute igår så kanske inte så konstigt, hehe. Först var vi hemma hos Håkan där de va en massa folk, var riktigt trevligt måste jag säga. =) Efter de bar de av till bmb där vi gick in förbi kö och inträde, älskar att vara vip haha! Tack söta Simone. =) Va mycket folk ute men atten så kul jag hade. Visst var jag kanske en gnutta för onykter men kul hade jag och de är väl huvudsaken. Ojojoj.. Vilken kväll. thihihiiii!!

 Några av kvällens många bilder! =)

Men känner nu att jag är galet trött på fylla. Känns som de nya året kommer att börja med att bli väldigt lugnt för mig. Visst har haft kanon kul på senaste men känner att jag måste lugna mig ett tag nu. Nån gång ibland räcker å blir över. Varit för mycket på senaste!


..........



Så var julafton redan över. Går ju så galet fort. Hinner inte med att njuta och reflektera nästan. Men är kanon nöjd över min julafton. Var som sagt ute i stigtomta hos mamma och pappa. Vart först glögg och Kalle anka (såklart). Sen njuta ett tag. Sen bjöds de på julbort, mumms!! Värsta är att man knappt orkar äta allt innan man är mätt tyvärr. Finns ju såå mycket gott att tugga på. =) När de sedan var dax för julklappar så vart jag 4 år igen, hehe. Älskar att att få paket hihi. Å så kul att se att de jag köpt till familjen vart riktiga lyckoträffar. Dom vart såå glada och nöjda. De är nästan de bästa att se, att man gjort någon glad. =) Jag fick massa kul. Som tex, En ny mobiltelefon, strykjärn, linne, cd-skiva, en cool retro radio till köket som jag önskat mig, skål, handdukar, presentkort, parfym, choklad m.m. ÅÅ galet nöjd! Tack alla goa! Sen blev de lite mys med spel och godis. En tradition vi har är att åka till kyrkan på midnattsmässa hela familjen så även i år blev de så. Mamma skulle sjunga så blev ännu mer självklart att man åkte och titta på henne. =) Efter de var de hem till sängen som gällde. Tack för en kanon mysig julafton!


Så här såg jag ut igår. =)
Frida (syster) och Herman (svåger)Systrarna! =) (konstig min jag gör)

Vår julgran, tror aldrig vi haft så liten gran som i år. Mamsen
Massa god mat mor och far bjöd på.
Julklappsutelning. Min hög hehe

Idag så har jag bara tagit de lugnt, vilket varit så skönt efter all julhysteri laggt sig. Ikväll blir de party med bla Simone. Ska bli riktigt kul!! =) Kommer gå ut på Blue moon bar ikväll sen då vi står på vip listan (Simone jobbar där) så bara att tralla förbi kön ikväll hihi! Tack gumman så sött av dig att fixa det till oss! =)

Får ta och önska en riktigt god fortsättning på julen! =)


God Jul





Musik tips!

Länge sen jag la in ett musik tips nu så här kommer Ne-Yo´s nya singel Mad.
Älskar den! =)

Ne-Yo -Mad



Njuta!


Ååå vad skönt äntligen klar med allt som ska vara klart inför jul. Nu är de bara njuta att göra. =) Var på stan en stund idag för att fixa det sista. Skulle bara bli en kortis men ni vet hur de brukar sluta.. nån timme blev de hehe. Men va riktigt trevligt Träffa massa kul folk att önska God Jul till och en fika med Simone blev de med. =) Fick träffa Elin, Kristian och Alvin en snabbis med. Va sååååå kul att träffa dom. Vad Alvin hade blivit stor. Ne ni får allt ta och flytta till Nyköping tycker jag! hihi Vill ha er nära ju! ;)

Åker ut till Stigtomta redan idag. Mamma är söt och hämtar mig och syster så vi slipper släpa allt på en buss. Så åker vid fem tiden. Då ska va mysa med uppesittarkväll hela familjen. Länge sen de bara var familjen så ska bli mysigt. =) Så ikväll ska de ätas gott, klä julgranen, smaka första biten på mamma och pappas julskinka och spela bingolotto. Så ser våran traditionella uppesittarkväll dagen före julafton ut. Självklart ska paketen läggas under granen så man blir lite festad och nyfiken hihi. Å jag som är så galet nyfiken av mig, hur ska de gå hehe. =)

Nu ska jag bara packa ihop de sista så jag inte glömmer något. Datorn följer med till Stigtomta med så jag gör kanske ett inlägg till ikväll. Är nämligen så att vi "slåss" om mammas och pappas dator när vi är hemma. Vi är ju jag, Syster, Svåger, mamma och pappa som vill titta lite då och då. Hahha låter som värsta datanörds familjen men så illa är de inte, Ifa jag och svåger (kommer iofs inte för än senare) kommer "slåss" om den  så pappa tipsa om att ta med mig egna så kan jag sitta när jag vill och ha en dator ifred. ;) Smart den där pappa. Hehe

 GOD JUL!

Ha en trevlig kväll nu ifall vi inte hörs mer.
Kram

julstress!


Idag har jag fått mycket gjort! Va upp redan åtta idag.. tidigt för att va mig. Brukar kunna sova till 11/12 när jag är ledig. Gick iaf till jobbet fram och tillbaka för att lämna lite oriflame produkter. Så fick iaf en härlig fm promenad. =) Sen bar de av ner på stan. Att man alltid ska vara ute i sista minuten med julklapparna varje år. Att man inte lär sig! Men allt är klart nu förutom en liten klapp till som måste fixas imorn. Blev även lite till mig. En jätte snygg klänning till julafton, en top och ett par snygga skor. Kan de bli bättre?! hihi. Skulle ju hittat en nyårsklänning med men va dött i affärerna på den fronten tyvärr. Men men löser sig säkert. =) Har sen ajg kom hem slagit in paket i massor och plockat undan lite. Åker ju ut till stigtomta redan imorn. Ska ju fira julafton där med familjen men ska mysa redan imorgon lite med uppesittarkväll. En tradition ju! =) Så kan va skönt att de är lite undanplockat här hemma då innan man åker. Vet ju inte hur mycket jag hinner imorgon då jag måste ner på stan med. Skönt att sen på julaftons natt komma hem och de är snyggt hemma. Måste säga att jag inte riktigt förrstått piken med att gå ut på julafton. Ne då vill jag va med familj. Inte springa på krogen. De kan jag göra när som helst annars!

Nu är de dax att sova.


Lonely

Fan!!
Förr var jag alltid en sån som gillade att vara själv. Komma och gå som jag vill. Ingen som ska lägga sig i vad jag gör och inte gör. Ha mitt för mig själv och va allmänt fri. Älskade de. Var nog aldrig nån förhållande människa förut. Kan kanske annars bero på att jag har haft förmågan att träffa svin innan. Sånna som beter sig på ett sätt som ingen ska bete sig mot någon. Noll respekt och egoism av dess like. Vart med andra ord inte så bra behandlad alla gånger. Men de är lätt att va efter klok nu...

Men idag så längtar jag efter den där kärleken och närheten mer än någonsin. Har aldrig känt mig ensam på de sätt jag gör idag. Kommer jag någonsin träffa min Mr.Right? Har ju träffat en del underbara människor på min väg men tyvärr har då inte mina känslor fallit sig rätt. Är de så att jag bara faller för the bad boys?!  Kommer jag hitta den där drömprinsen? Visst jag har fallit för mina drömars kille men så som de är ibland så var de inte besvarat. Ja jag börjar undra när min tur ska komma, när jag ska få känna lycka. Den där lyckan alla andra och vänner pratar om. Vara med middagar, trippar och annat kul som ett par och att få vara "Vi", va "ett". Ser alla bara gullar och myser med varandra och ser allmänt lyckliga ut. Visst blir jag lycklig av att se hur andra är lyckliga, självklart! Men kan inte förneka att de svider som fan ibland, den där avunden att få se sådär lycklig ut. Så jag undrar igen när ska jag få uppleva den där känslan av att ha någon nära, känna trygghet och få vara älskad..?

Många frågor och många tankar...


(Foto Sara Hansen)

Ego! =)

Har fått fotona från Sara nu. Här är ett smakprov. =)
Ska lägga ut lite mer av resultaten sen.
Är såå nöjd över bilderna!! Tack hjärtat!♥

Happy!!!!! =)

Foto Sara Hansen

tävling!

Nu kan du vinna ett otroligt paket från Maria!
Vem skulle inte säga nej till denna tävling, inte jag iaf. =)



Tandblekningskit från Bergarelaxen.
Kroppspeeling och kroppsolja med Havtron från Rosenserien.
Solpuder, lipgloss, ansiktspeeling, fuktighetsmask samt fuktighetskräm med brun-utan-sol från Yves Rocher.
Nagellack nr 133 och 129, Myrraolja, Beautylack, Allroundlack, Nagel & nagelbandsrengöring, Nagelbandscreme, Lösnagelremover, Ögonbrynstrimmer, Frans - och ögonbrynsnäring samt Frans & ögonbrynsfärg från Depend.
Värde ca 2000kr.

Kanske de är min tur denna gång att få vinna, vore kanon kul! =)

Tävla du med!
Lycka till.

Njuter!


Oj vad skönt med ledighet. Sov till närmare tolv idag. De kallar jag semester! =) Fan mår jäkligt bra måste jag säga! Thihiiii. Har idag varit nere på stan en sväng med Simone och Thomas Inhandlat dricka på systemet till juldagen så de är klart. Skönt att ha det gjort. Tog en kort sväng in i två tre butiker med. Sen bar de av hem och äta. Sen har jag sprungit ner på stan igen för att sola. va galet skönt. Tänkte få lite färg till jul är tanken. =) För visst är de så att man känner sig fräschare om inte annat piggare av lite färg på kroppen?! 
 
Nu när jag kom hem igen vart jag så galet trött. Fattar inte, va som alla krafter bara dog. hehe
Ikväll blir de en lugn kväll för Fanny med lite film. =)
Ha en jätte trevlig kväll.
kram

SEMESTER!!!!


Idag har jag gått på semester!! Weeeeeeeeeee!!! Ska vara ledig i 18 dagar. Hur underbart är inte det?! =)
Känner mig hur glad som helst för de, som en lättnad att få va ledig. Att ha tid att va och umgås med nära och kära. Just nu njuter jag bara. =)

Idag slutade jag tidigt, så en halv dag extra på ledigheten kan man säga. Efter jobbet gick jag till Simone och fika. Sen tog vi en sväng iväg för att fixa en sak åt Simone. Tyvärr strula de lite men så är de ibland, speciellt i juletider. Efter de hämtade jag ut mitt paket från Oriflame. Har börjat sälja lite Oriflame. Skit kul!! =) Idag kom lite kul make up till juletider och en massa varor som kolleger beställt. Min väska med prover kom med, så nu är de ännu roligare att sälja. =)

Ikväll blir de en lugn kväll för mig. Är galet trött och behöver varva ner lite känner jag. Så imorgon vaknar jag med världens energi! hehe Trotts en del motgångar på senaste (lr allt jämt hehe) så är de vissa saker som börjat vända känns de som. Weee!! Tack till grymma människor som får mig att må bra och va glad! ♥


inte mycket!


Varit lite dåligt med bloggande denna vecka med men har inte haft orken till de. Varit såå trött av min förkylning så varit som en zombie i veckor nu. Men vet ni vad imorn jobbar jag sista dagen och dessutom kort dag sen är de ledigt enda till 7 januari då jag börjar jobba igen. Weeeeeeeeeeeee!!!!!! Ska bli galet skönt! Har lite saker jag ska göra innan jul sen har jag inga direkta planer och de är just de som ska bli så skönt! Umgås med vänner så mycket de bara går och fixa lite hem är tanken. Ska ju köpa gymkort här i dagarna med så träna ska hinnas med oxå är tanken. Ska bli galet skönt att komma igång. Längtar massor! =)

Ska försöka ta tag i mitt bloggande lite mer och bättra mig framöver för tycker de är roligt. Ne känner att just nu för stunden har jag inte mycket mer att berätta. Men ha en fortsatt trevlig kväll.


 

Touch!!

I mitt inlägg om otur så fick jag dessa två söta kommentarer och kan inte säga annat att man blev berörd! Tack tjejer! Love you girls!

__________________________________________________

Kommentarer

Postat av: sara

Förstår dig vännen, finns ingen person som har mer otur än du...men en vacker dag borde oturen vänta till TUR!!! Har du sett "My luck" eller just my luck...vet inte riktigt va den heter ;) Du är killen i den filmen i dagsläget... men det blir bättre!!!!
=D
de bästa av allt är att jag får ha dig som vän i alla väder!!! =D Love <3

2008-12-16 @ 09:17:42
URL: http://sarahphoto.blogg.se/

Postat av: simone

jag håller med sara där, du är en underbar vän och utan dig hade jag haft så mycket otur. så jag är så tacksan för att du finns och jag får har dig som min vän. love puss

2008-12-16 @ 17:33:18
_________________________________________________


Tjejkvällens bilder =)

Lite snygga bilder från Lucia, TJEJKVÄLL! =)


 

Finns fler bilder man va så segt att lägga upp idag så detta får duga.
Men visst syns de hur otroligt kul vi hade??!! Thihhihiiii!!
Galet trevlig kväll tjejer!! =)
(Korten Sara tog får ni vänta lite till på=))


F**K!!


Mår egentligen rätt bra så men är så galet trött på en del saker.

Fan vad de ska gå emot mig hela tiden! När allt väl funkar och är kul så ska något vända och förstöra! Kan man ha mer otur än jag?! Just nu hatar jag julen och jag hatar ekonomi!!! Kan man säga upp sig ifrån julen?? Morrr... Fattar inte hur all otur faller över mig hela tiden. Är de inte de ena så är de de andra. Börjar faktiskt tröttna! Pallar inte mer motgångar just nu, då bryter jag ihop!!















hihi

Precis när jag nu skrivit inlägget så jag att Sara hade gjort ett inlägg med. Ett av korten hon tog va med där med. Skit nöjd med den bilden. Tack för du är sån duktig fotograf!

Klicka in på Sara´s blogg så får ni se en av bilderna från igår. =)


Lördagen


Jag har haft en kanon helg. =) Sminkningen vart kanon bra. WEEE!!! Tack alla för den otroliga presenten att få bli sminkad och sen produkter för de sen. Blev fyra nya ögonskuggor!  Sen fota Sara mig, tyvärr hade vi glömt hur fort mörkret faller sig in men tror bilderna vart bra ändå. Inte sett dom än så längtar till jag får. =) Då kommer du upp bilder här. Tjejkvällen va så otroligt mysig. Oj vilket tjejsnack de blev med, hihi Precis som en tjejkväll ska va. Tyvärr tog fel sladd från jobbet till kameran, (lånade kameran där för min är så dålig), så kan inte lägga upp några bilder från igår kväll men de kommer de med. Det vart utgång på Bue moon bar hade kul men måste säga att stället gjorde mig smått besviken igår av massa krogbråk, för mycket folk så man inte kom fram och bartänder som inte kan ta betalt rätt.

Är så galet trött nu så skulle kunna somna nu för kvällen men ingen bra idé för kommer vakna tidigt imorgon då. Sista veckan man ska jobba nu innan julledigheten. Ska bli såååååå skönt och behövligt. Ska va ledig i 18 dagar, ända till den 7 Jan då jag börjar jobba igen. JIPPY!!

Tack tjejer för en kanon dag/kväll igår!


Lucia!


Har sovit som en gud i natt! Va verkligen behövligt att få sova ut lite! =) Tyvärr är min förkylning på väg att bryta ut så de rinner i näsan, nyser och hostar och ögonen rinner. Hoppas inte dagens sminkning blir förstörd bara av rinnande ögon men de löser sig säkert. =)

Får ta och önska en trevlig Lucia med! =) 

Har nu på morgonen/fm förberett kvällens mat. Vi ska äta pajer så jag har gjort en tacopaj som jag förberett skalet och köttfärsen till. Sara ska göra en god skaldjurspaj. =) Å ska bli så gott! Ska om en stund hoppa in i duschen och göra mig klar för att gå ner till stan. Ska möta upp Sara där som ska följa med mig till Make up store. Sen blir de iväg och bli fotad av Söta Sara! =) Tråkigt att de är så grått ute bara men kan bli en fin effekt de med tror jag. =) 

Ska bli så otroligt roligt idag!

Nu ska jag ta och plocka undan lite tvätt av de som är torrt för att sedan göra mig klar.
Ha en kanon dag så kommer bilder här så småningom av resultatet! ;)
(Juste! Ett par linser är på väg till mig och färgen får ni se här när jag fått dom och satt i dom.)





Kevin!

Rätt person vann igår!! =)


Kevin Borg - With Every Bit Of Me




Gratis!

Nu kan du få färgade linser GRATIS! Jag skämtar inte allt du behöver göra är att gå in på Färgadelinser.com och läsa hur du ska göra! Alltid velat testa ett par färgade linser så jag tveka inte en sekund! =)
Hur kul kan de inte va att få testa ett par färgade linser för en dag?!
Så bara och kolla in detta om du är intresserad! =)
Hemsidan är här.



Jag lever... nätt och jämt!!


Det var inte igår man skrev. Får ursäkta att uppdateringen varit dålig men har verkligen haft tiden eller energin till att blogga. Har varit fullt upp med jobbet och på fritid och har varit så sliten så helt enkelt inte orkat. Har inte varit så trött och utmattad på bra länge. =( Om jag ska va ärlig så kan jag inte ens säga vad jag gjort i veckan för levt i en annan värld av stress. Men bla, luciafiranden, personalbrist som går ut över alla andra, personalfest, kolleger som inte gör något, sprungit ärenden osv... Så helgen är mer än välkommen nu! Har nu ikväll sagt upp mig från omvärlden lite för att just ta igen lite av allt de jag inte hunnit. Nu ser jag bara fram emot morgondagen. Då ska jag blir sminkad på make up store av Kalle och sen blir de ut och fota. Sara ska ta nya härliga vinterbilder på mig då vi bara tagit sommarbilder ska de bli otroligt kul! Tråkigt bara att de inte är någon snö. Men vill fota ändå för sminkningen är just en present från henne och två söta tjejer till så måste ju dokumenteras eller vad Säger du Sara?! hehe Sen på kvällen blir de tjejkväll med god mat! Jag, Sara, Hanna och Joysan blir de. MYS!!

Söndagen ska jag bara vaaa.... Ta de lugnt och inte göra något bara vila. Blir en film på kvällen med. =)

Måste säga att jag inte hittat någon julstämning än tyvärr.. För det första var är snön?!! Sen Har jag varit i min stress så inte känt efter ens. Julklapparna då.. Går åt helvete!! Men men löser sig. Går på semester på fredag nästa vecka så får bli sista minuten shopping! Längtar efter min semester nu, vill ha!! Blir ledig i två och en halv vecka så ska bli galet skönt! =)
 
Ne nu ska jag lägga en röst på Kevin i Idol och slappa i soffan en stund. Återkommer kanske sen igen. =)




helgen!


Å vilken underbar helg jag haft! =) I fredags var jag ju hos Joysan och de va kanon kul! Åt tacos och kolla på idol. Haha atten vad flum jag och Sara va oj vad vi skratta! =)

Mat i massor fanns der men tyvärr orka vi inte så mycket! =)

På lördagen åkte jag och Sara till sthlm. Började dåligt med att Sara försov sig och jag fick en dusch av en bilist på vägen till bussen. =( Men då kunde ju dagen bara bli bättre och de blev den. Hade kanon mysigt! Åt god mat och lite shopping blev de efter en trög start. =) Jag fick med mig en mysig tröja, ett linne, kakeldekor, saker till nyår, snygga snören till snygga paket hehe, armband, örhängen å lite annat smått och gott. =)
Nöjd och glad! =)

Så efter de sov vi bra gott i bussen hem sen, lr vad säger du Sara?! ;) Blev hem för att göra sig ordning för kvällen då det bar av till Joy på fest. Atten så kul vi hade!! Alla va så glada och trevliga! Ska lägga ut bilder på facebook men den strula lite för mig förut. ÅÅÅ galet kul de va!! Gick till bmb sen och atten va folk de va och så galet halt så lilla klantiga fanny ramla och slog i ryggen. ajajaj!! =(  Men kul hade vi, hihi!
Måste göras om!


Idag har jag varit på dop ojoj vad jag va bakis. Kände mig nästan fortfarande onykter när jag skulle åka, illa. Trodde aldrig att dopen skulle ta slut för va så bakis och mådde illa av dess like. Så när man kom hem så sov jag i soffan ett bra tag. skööönt! Nu börjar jag bli människa men bara nästen hehe. Känns som jag aldrig mer vill dricka men man vet ju hur de brukar sluta hehe!

TACK tjejer för en kanon trevlig helg!! =)
Ne nu ska jag nog försöka sova snart, måste va pigg imorgon då jag har inskolning av ett barn.

natti


tävling



Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos
En Andra Chans.
        Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julkklappspengar.
Lycka till

feber!!

Trött jag blir. Hade feber igår ju och var borta under dagen idag men nu är den tillbaka igen! =(
Just denna helg är helt fel att må dåligt. Har inte tid med detta!!!



Nu blir de alvedon i massor och ta sig ut i regnet för att gå till Joy där jag, Sara och Joy ska äta lite gott och glo på Idol. Simone skulle komma förbi senare efter hon jobbat om hon hann.


fullbokad!


Idag så har de varit en rätt bra dag fast jag varit galet trött och har IGEN lite feber nu. Har blivit övertrött istället på jobbet så jag och min kollega flippa ur totalt, hehe. Behövs ibland och speciellt nu var de ännu mer behövligt än vanligt. =) När jag kom hem så började jag frysa som en tok och övergick till feber. Haft feber i strödagar nu men tror de beror helt enkelt på trötthet. Har trotts detta lyckats städa mitt hem och tvättat en maskin tvätt så känner mig riktigt nöjd! =)

Nu ser jag fram emot en kanon trevlig och mysig helg.
Blir en mysig tjejkväll hos Joysan imorn. På lördag ska jag och Sara till sthlm och julmysa hela dagen. Kommer avslutas med att gå till premiären av Blue moon bar som öppnar här i stan på lördag.  Simone jobbar ju där så varit så gullig och gett mig och Sara vip biljetter till kvällen så fri ingång för oss! =) Tack babe! Så blir en kanon kul heldag för mig och Sara. På söndag blir de dop så min helg är fullbokad! =)


På lördag far vi från verkligheten för en stund, SKÖNT!! =)
Sara de är inte varje dag vi sitter på en bil, haha!

Nu ska jag bara ta de lugnt och varva ner ett tag innan det är dax för att sova.


Joy!!

 
Tack söta Joy eller ska jag säga Joysan?! hihi =)
Har varit på Oriflame party ikväll hos Joy.
Var kanon trevligt och super gott fika!



Sara!! =)

Världens underbaraste vän!
Vi har känt varandra bra många år nu och hoppas att vår vänskap består för alltid!
Tack för att du finns i alla väder. Kommer alltid finnas för dig vännen!



Ser fram emot helgen i masor! =)
Måste kolla in hennes fina foton på hennes blogg,
Sara Hansen.



Dagen!


Idag har jag inte varit så trött som jag trodde jag skulle va. =)
Efter jobbet idag så gick jag hem för att direkt bli upphämtad av mamma. Vi skulle leta ett torkställ till mig och fick köra
stan runt för att hitta ett då alla va slut eller inte vad jag letade efter. Hitta ett tillslut för bara 119 kr. Ett riktigt kap! hehe
Inte så snygga men himla praktiska. Hopfällbar så bara att köra in den i förrådet när den inte används =) Så nu slipper jag ha tvätt i hela lägenheten när de är tvättdax! Att man kan va så nöjd men en sån liten sak. hehe

Mamma var även så söt så när vi var i en butik så gick vi förbi chokladkalendrar så fråga hon om jag hade någon. Nej nej sa jag sånt klarar jag mig utan sen länge. Men i mammas öga kommer man väl alltid va lilla dottern så hon insisterade på att jag måste ju ha en kalender! hehe Söt hon är. =)

Ja, dagen har varit riktigt bra men du är de tid för att sova. =)
Ska upp och jobba tidigt så behöver nog min sömn.



Godmorgon!


Hoppas ni sovit gott!?
Jag har sovit så illa vilket inte är så bra då jag även kom i säng tok för sent. Per kom förbi en sväng och gjorde mig sällskap igår och fastna i YouTube klipp så klockan drog iväg. hehe Så de kan bli.
Va iaf trevlig med lite sällskap så får väl ta att va lite trött idag. :)

Jobbar till fem idag. Efter jobbet ska jag antagligen möta upp mamma så jag kan få ta mig ut till gumsbacken för att köpa ett torkställ. Blir tokig av att behöva hänga tvätten hela lägenheten så nu ska jag ta tag i det.  =) Blir nog även en sväng till Hellmanska gården som har VIP kväll för folk i kommunen, personalföreningen som annordnar. Så blir fult upp. =) Ikväll MÅSTE jag lägga mig tidigt om jag ska palla upp på tisdag(öppnar), ta igen lite sömn!

Dax för att göra sig klar för att gå till jobbet nu.
Ha en kanon dag!! =)