Stress stress stress


Igår onsdag vart det hem och vända för att till blomsterlandet med Annica men oj vad besvikna vi blev. Hade inte alls mycket roligt så vart en blomma för mig. EN!!! =/ Så vi besluta oss för att ge coop en chans. Tråkigt att de inte finns så många ställen att köpa blommor på här i Nyköping. Till coop åkte vi sent på kvällen och jag handla lite mat med och kom hem med blommor till lådan iaf. Men inte alls vad jag tänkt alls med får duga nu. Tack Annica för dagen!! =)

Där emellan blomsterlandet och coop var Sara här och hjälpte mig med en sak. Tack helt underbara Sara för din hjälp. Uppskattar det mer än du anar! Tack tack tack TACK sötast!!!! Du är guld värd! ♥

Idag är det en STRESSDAG då jag ska hinna galet mycket på en och samma dag. Jobba först sen ner på stan och göra en massa ärenden som förhoppningsvis inte tar för lång tid om jag har flyt. Stressa på helt enkelt. Sen hem igen och städa av. Plantera ner blommorna på balkongen ska göras och även städa av där lite med. Om jag hinner efter det ska jag fixa naglarna (KATASTROFFA NU). Ner på stan sen igen för att äta gott med Joysan på O´Learys. Ska bli kanon mys!! =) Sen skulle jag verkligen vilja hinna sola! Gaah!! Lite små stressad med en fullspäckad dag! Allt måste jag hinna innan imorgon för då kommer Amy! =)

Ne nu ska jag snart till jobbet.. Ha en kanon dag så ska jag försöka med det med i all stress! =)

Kram på er!

Smile

Life is good!! =)




sol!!!


Så var veckan i full gång!! Har varit två helt underbara dagar med sol och värme hittills. Igår vart det efter jobbet en solning, skönt! Sen bar det va ner till hamnen för en glass och en skön kvällspromenad med Mange. Skit kul för är en god vän jag tok för sällan umgås med. =) På kvällen sen vart det lugnt med film och annat trevligt sällskap. =)

Just nu håller jag på att tvättar då min tvätthög var som ett berg. Kläderna jag gillar börjar ta slut så nu var det dax. Var det redan tidigare men har inte haft tid. Funderar på om man ska iväg och sola sen med. Vill vara brun och fin nu då jag är trött på att vara blek. Man känner ju sig faktiskt tio gånger fräschare med lite färg på sig. =)

Imorgon blir det till blomsterlandet med Annica för att handla massa fint till våra balkonger. Weeeeeee!!!!! =) Ska bli massa kul!! Sen handla till helgen och tjejkvällen så det är klart. På kvällen kommer söta Sara förbi en sväng. Såå tacksam för att jag har dig vännen!! =)

Annars vill jag ha helg nu för då kommer Amy och hälsar på mig över hela helgen. Blir fotografering, god mat, massa prat och tjejkväll här på lördagen.=)


Huvudvärk!

Blir ju bara värre!! Har galet ont i huvudet och mår illa så blir sova snart för mig...
Hoppas det gått över tills imorgon!


söndag

Söndag igen och helgen är förbi! Har verkligen haft en kanon helg, grymt skönt!
Igår var jag nästan hela dagen med Annica och Tobbe. Bor husen precis nedanför mig så nära. Vi far bla till blomsterlandet för vi har nämligen projekt balkong på g! hehe  Så tjuvkolla lite först vad som fanns och sen på onsdag ska vi iväg och handla för att göra våra balkonger fina. =) På kvällen blev det taco och film. Kolla på My best friend´s girl. Tycket de var helt oki, rätt rolig på sina ställen. Tack för en trevlig dag/kväll! =)

Idag blev det greja lite hemma och kors i taket titta på fotboll. Var med Simone, Thomas, Louise och Robin i stigtomta och kolla på en match. Fast tror varken nån av oss tjejerna var så intresserade egentligen =) Men det var skönt att bara komma ut lite. Hämta en el grill hos mamma och pappa med när jag ändå var där så nu kan det grillas här i sommar. =)

Nu är det lugn hemma. Har en galen huvudvärk tyvärr så blir soffan resten av kvällen..



musik

Kat Deluna - Unstoppable


Me like!!!!

Gårdagen



Igår så tog jag först lite sovmorgon då det var röd dag = ledig! =) Jag duktig och greja lite hemma, skönt att få lite gjort. På em blev det möta upp Joysan nere i hamnen för att sätta sig på snurran och snacka lite gojja. Kanon mys. Solen lyste så skönt mellan molen så tog oss till Vallarna en sväng med blåste tyvärr för mycket så vart inte långvarit där. Magarna började kurra så bar av till O´Learys för mat. Gott gott! =) Joysan var så söt och bjöd på mat så vi kom överens om att nästa torsdag så vi dit igen och då bjuder jag istället! Tack gumman för en kanon dag! ♥


Joysan låna min "roys roys, haha!




Fick ett ryck och fota våra fötter haha!


Tack igen för kanon dag!

*Smile*


Denna vecka vart lite kortare då jag är ledig imorgon, skönt efter x antal extra timmar på jobbet på senaste. Jobbar på fredag men bara till lunch och vi har inga barn en sådan klämdag. Så denna dag ska vi passa att få massa gjort som ligger på axlarna och tynger, så ska bli skönt faktiskt Veckorna bara flyger väg annars men detta tyder nog bara på hur otroligt bra jag trivs på mitt jobb. =) Blev såå otroligt glad när jag hörde på vädret idag att sommaren ska komma nästa vecka så hoppas galet mycket att det stämmer!

Å guu livet känns så otroligt bra just nu. Hade jag inte trott för så länge sen att de skulle göra redan nu men oj vinden har vänt och känner mig nöjd med allt vad livet har att ge just nu! =)

Ikväll blir det lugnt efter som jag skrev innan en massa övertimmar förra och denna vecka så är rätt sliten. Men ser fram emot en toppen dag imorgon. Weeeeeee!! Känner på mig (VET) att den kommer bli toppen! Längtar!! =)



duktig tjej!

Yeah!!

Helt galet skönt det var att träna idag!!
Känner mig såå stolt över mig själv! =)


Ikväll blir det sova skapligt för öppnar imorgon och plus en massa övertimmar då vi ska ha vernissage på jobbet efter jag egentligen slutat jobba för dagen. Så har en låång dag framför mig men kul! =)

=)


Så var denna helg över med. Har haft en kanon helg och fan måste säga att livet känns riktigt bra! =) Men vadå solen skiner, sommaren är på ingång, underbara vänner och annat kul som lyfter upp min tillvaro så kan inte bli bättre just nu! Och om två veckor kommer Amy hit över helgen med. Ska bli skit kul då vi ska ha en riktig tjejhelg och ha så otroligt galet roligt! Weeee längtar!! =)

Imorgon är det dax för ny jobbvecka igen. Är kortvecka då vi är lediga på torsdagen och har turen att ha kortdag på fredag. Börjar dagen imorgon med ett pass på gymet direkt efter jobbet. Det ska bli riktigt skönt, speciellt då jag inte haft tid på senaste att ta mig dit så är skönt att vara tillbaka igen. =)

Hoppas alla får en bra vecka!♥


Kalas

Dax att göra sig iordning för kvällen nu..
Blir 25-års fest för söta Elin som hon ska hålla på hotell kompaniet! Ska bli riktigt trevligt och så kul att Sara och jag ska dit tillsammans. God mat och dryck ska serveras och en massa trevliga människor. Kommer bli en toppen kväll.. om jag nu hittar något att ha på mig! =/ GaaaH!!

Grattis Elin 25 år!!


Oriflame

Oriflame beställning, klicka här!

Tävling!!


KanDee
designar egna linnen där hon ritar de mest coolaste trycken!! Just nu har hon en tävling där man kan vinna ett av hennes linnen. Detta linne tycker jag är skit snyggt och skulle mer än gärna vilja vinna!!
KanDee gör även tavlor och liknade dylik så kolla in hennes blogg, ett måste!



Oriflame katalog 7 lider mot slutet..


Katalog 7 börjar närma sig sitt slut. Är du intresserad av att beställa så kontakta mig på mail; [email protected] senast den 17 maj. I det här inlägget så hittar du all inforamtion du behöver veta inför din beställning. (Klicka på Oriflame bilden för att komma direkt till hemsidan och aktuell katalog.)

Jag hoppas att Oriflames produkter gör dig minst lika nöjd som dom har gjort mig! =)



Header??

Är det bara hos på min dator min header på bloggen inte syns???

Tröttmössan talar


Helt sjukt trött!! Vågar inte ens lägga mig i soffan och kola på tv för skulle somna direkt och vill inte lägga mig och sova heller för kommer vakna i natt då. Men skulle egentligen behöva min sömn efter redan tre timmars övertid denna vecka och mer komma imorgon. Fick galet tråkiga nyheter igår med som fick min framtid framöver att se helt annorlunda ut än jag väntat mig men är inget jag vill gå in närmare på vad det är här just nu. Detta fick iaf min natts sömn förstöd. Har knappt sovit något inatt och när jag väl somnat till så har jag drömt jobbiga drömmar som jag vaknat av i ren panik! Så man kanske får vara trött idag med tanka på att jag var på jobbet i över 12 timmar igår med.. Så om jag lägger mig och sover så kanske jag sover hela natten ändå.. om jag inte grubblar vidare. Känns som jag börjar bli van vid motgångar vid det här laget. Vad är det som gör att jag har så galet mycket otur med saker och ting?! Ska mitt liv se ut så här lr vänder det nån gång? Även om vissa saker just nu SUGER så försöker jag intalar mig själv att se det så positivt det går även om det är svårt.

Nu är det positivt tänkande som gäller som sagt och hoppas allt kommer till en bra vändning på det ena eller det andra sättet. Har iaf en massa kul som händer framöver ju och sommaren är på väg så bara leeee och vara glad åt det bra istället. Ser fram emot sommaren och härliga dagar i solen med nära och kära! =)




Tävling!


Nu kan du vinna presentkort på 300 kr hos Missbella genom Annawii!
Var med och tävla du med! =)

Sportify Tävling!



Nu kan du tävla hos Lucia Israelsson och vinna ett sportify konto!
Allid velat ha ett så skulle hoppa av lycka om jag vann!!
Typ så här som bilden nedan! =)
Kolla in tävlingen du med.


chicy.se




Tävling!



Just nu har Sarahsglitter.blogg.se en väldigt het & påkostad tävling
som är sponsrad utav "bling bling" butiken http://www.misterbling.se/  .
Som första pris är det 6 par ursnygga örhängen till ett värde av 588:-
Andra pris , en snygg keps från Newera värde 348:-
Tredje pris ett fint armband från Paris Hilton , värde 168:-
Alltså tävlar man om priser för 1104:-!!!!!!!!!
Hos misterbling.se hittar du massor av snygga smycken, kepsarväskor och andra accessoarer
Var med och tävla hos http://www.sarahsglitter.blogg.se/ du med!


Ny...


Vakna på ett strålande humör!
Ny dag, Ny vecka = Nya möjligheter!

Ha en kanon dag! =)



plus

 


Kväll igen.. Tycker dagarna bara rusar iväg nu för tiden. Men det är bra för då går det fortare till riktiga sommaren är här, längtar!! =) Idag har jag verkligen fått ut en massa av dagen. Känns riktigt skönt!

  • Stortvättat!
  • Städat ur stora garderoben och garderoben med ytterkläder.
  • Gått upp på vinden med en massa som jag inte behöver ha nere i lägenheten.
  • Suttit i solen och fått lite färg.
  • Skrivit föräldrarsamtal.
  • Varit på affären.
  • Gått igenom uppdaterings program till telefonen.
  • osv..

En dag då jag som sagt hunnit med en massa och dessutom inte stressat för en liten stund ens! Det är plus för att vara jag!! =)

Idag lyfte mina föräldrar upp i luften för att flyga till Malta, såå avvis! Skulle inte vara helt fel att resa bort lite. Tänka på annat, ha kul och koppla av! Men är snart sommar så får se fram emot det för det gör jag verkligen, massa kul! Om tre veckor kommer Amy hit och hälsar på med. Ska bli kanon kul! =) Blir en helg av god mat, fotografering för Amys del av Sara, tjejkväll med utgång osv.. Riktig tjejhelg då vi ska bara ha kul och tänka på OSS SJÄLVA! Ser verkligen fram emot det! =)




Chicy.se




Thihiii!

Promoe - Svennebanan



Dagen


Idag gick jag upp tidigt för att åka till Stockholm och polishögskolan. Dom hade öppet hus så åkte för att titta på syster yster! Var jätte trevligt men hade varit ännu trevligare om det inte varit så otroligt kallt! Blåste och var mulet tyvärr. Men var kul att se syrran och vad hon gör om dagarna, var som en enda stor lekplats för vuxna hehe. =) Efter det åkte vi till stigtomta en sväng och jag gick ner till grannarna som är min moster och morbror. Där var en kusin hemma med sin söta dotter Alma som är knappt fyra veckor och som jag inte träffat än. Var galet mys att hålla en sån lite plutt. Så otroligt liten och söt!! Naaaww nu längtar jag tills mina vänners pluttar kommer ut men får dock vänta ett bra tag till dom ploppar ut, slutet av året. Nu kommer inte få ha era barn ifred, thihiii. ;) Känns ju väääligt långt till det är min tur men den dagen -WOW! =) Så lånar era så länge, ok?!  ;)





Helg!!


FREDAG!!! =) Har haft en jätte bra vecka på jobbet, så många leenden dessa barn ger mig är otroligt! =) Idag så hade jag min kort-fredag så efter jobbet tog jag mig till Brandkärr och hälsa på min söta mormor som nyligen flyttat dit. Blev massa gott fika och prat. =) Vart dock inte så långvarit då jag var såå trött. Han bara hem så råka Fanny tok somna i soffan, -då är man trött!!  Som tur var vakna jag efter en kort stund för vid halv sex trippa mina söta tjejer in till mig. Jag, Sara, Joysan och Elin och Simone hade räkkväll här. Oj vad det var gott! Massa skratt som vanligt. Kan tänka er ett gäng övertrötta tjejer!! hehe. Kolla på lite galna bilder på mig och Sara och lekte fram och tillbaka med dom. Vi skratta alla så vi grät bokstavligen!! Å såååå roligt måste ju berätta, Elin pelin ska ha barn! Weeeee!!!! Fick reda på det ikväll och kolla innan att det var officiellt så jag inte berätta nån hemlis här. Det är dax i november så tidigt än. Så glad för dig/er!! En till jag känner ska ha barn med fick jag reda på idag och en kompis som jag vetat om en liten stund tillbaka ska oxå ha barn. Alla i slutet av året. Värsta babyboomen!! =) Bara lilla jag kvar som inte ens träffat min prins charming! ;) Tack för ikväll tjejer, kanon kul. Tror inte jag skrattat så mycket på bra länge! Thihiiii!


Nu blir det sova för ska upp tidigt imorgon. Ska till sthlm imorgon då polishögskolan har öppet hus. Syrran bjöd in så ska självklart dit och titta på vad hon gör om dagarna. =) Natti natti!


Tokio Hotel by H&M

Tokio Hotel designar för H&M!



Jag vet att det här har varit känt ett tag! Tokio Hotel har designat för H&Ms Fashion against AIDS-kampanj. Och visst är dom snygga! Hela kollektionen släpps i alla H&M affärer den 28 maj. En Fanny tröja! Gissa om jag vill ha en... =)


På den står det "Rock Hard F*** Safe".


Goodbye


Kristinia DeBarge - Goodbye



Nelly

Snygga accessoarer från Nelly man inte skulle säga nej till!




Oriflame


Just nu är katalog 7 i full gång! Bor du i Nyköping och vill beställa ut Oriflames underbara sortiment så går det jätte bra att göra det genom mig. Här hittar du till den aktuella katalogen eller så tittar du i Oriflames produktkatalog där du hittar hela Oriflames sortiment.

Om du vill beställa genom mig mailar du mig på [email protected] där du anger sidnummer (om det är från katalogen), beställningsnummer, produktnamn, antal och summa. Självklart behöver jag dina kontaktuppgifter med för kontakt vid leverans eller andra oraker då jag behöver få kontakt med dig. (Det tillkommer en expeditionsavgift på 10 kr.)

För frågor går det  bra att maila mig, använd rubrik Oriflame. Jag lägger beställningen senast den 17 maj.

Hoppas du finner det just du söker i Oriflame!


*smile*


Måste säga att saker och ting i livet börjar riktigt ordna upp sig! Jag är redo att gå vidare och glömma, för vill inte ens se tillbaka. För ja jag har verkligen mått skit och visst faller man tillbaka för en stund ibland men allt känns hoppfullt nu på ett helt annat sätt än tidigare. Nu ser jag framåt och det jag ser är bara positivt! Har en massa roligt som händer framöver, en toppen period/sommar! =) Sen finns det andra saker och ting som också börjat få mig att se ljusare! Det en glad och positiv Fanny som sitter framför datorn just nu som ser fram emot allt som komma skall! =) Äntligen börjar mitt liv ordna upp sig känns det som om inte annat en bra bit på god väg! ♥
 


Grattis Sara!



Grattis världens underbaraste vän!!
Hoppas du får en toppen födelsedag!
=)

Smyckestillverkning!


Det här halsbandet gjorde jag idag.
Gillar att pyssla och göra egna saker, tyvärr gör jag det tok för sällan!
Ett enkelt men sött halsband.



Gjorde allt från början då jag har köpt in material på olika ställen för det.
Att allt är i små delar innan är ju roligare, PYSSEL. =)


Weee!

Yeah känner mig stark!! =)
Trotts en liten personlig oro över hur en sak ska lösas så känner
jag mig riktigt nöjd med tillvaron!
Livet känns rätt bra måste jag säga! ;)

Killar/vänner

Ja vad är det med killar egentligen, killar som man dejtat förr! Ibland blir det ju så tyvärr att det inte funkar av olika anledningar men varför har killar så svårt att kunna bara vara vänner efter. Jag personligen är sådan människa oavsett vem som lämnat vem så har jag inga problem med att vara vänner efter men tydligen så har vissa killar det. För har grymt bra vänner i vissa idag, precis så som det ska kunna vara tycker jag. Men vissa bara stänger av och blir kort och på gränsen otrevliga. Varför?! Är dom rädda att bara för att man är trevlig så ska man hoppas på något för så är det verkligen inte. Man har gjort sitt val och det respekterar man och tror inget annat än det sist sagda bara för att man är trevlig. Känns så tråkigt att någon man kommit väldigt bra överens med och haft kul med ska sluta helt tvärt och inte prata alls istället för att som sagt bara vara vänner istället. Vad är ni rädda för?! Detta är något som stör mig verkligen, ni gör så big deal av det hela. Gå vidare i livet kan man göra fast man än är vänner. Är det så att jag blivit dumpad så har jag som sagt inga problem med att bara vara vänner, vill inget annat för som jag nämnde innan har personen gjort sitt val och jag respekterar det. Skulle nog inte ens vilja något mer igen om möjligheten fanns för man har avslutat det som var och vill inte gräva upp sånna känslor igen då. Men vänner kan man alltid vara, har inga problem att skilja på sånna känslor. Man är ju fortfarande samma personer bara att relationen till varandra har ändrats. =)


tjohoo!


Oj helgen bara försvinner iväg! Men på ett positivt sätt för har en massa mys! I torsdags var det Valborg och det var fest hos Simone och Thomas. Vi var säkert över en 20 personer och bara massa roligt folk! =) Hade riktigt skoj! Umgicks drack och var glada, kan det bli bättre?! Vi gick till hamnmaggan efter det då även Joysan kom ut till, kanon kul gumman! Vi röjde dansgolvet hela kvällen. Var galet med folk ute så man fick puckla sig lite på dansgolvet men men vi hade kul det är det viktigaste! =) Träffa en del roligt folk ute med! =) Riktig nöjd över kvällen! Orkar inte lägga ut bilder här just nu för finns en hel del.

Men så mådde man som man förtjäna igår, fy fan säger jag bara! Aldrig varit så bakis. Fram till tre låg jag bara i soffan och sov fram och tillbaka och mådde värre än pesten själv! Sen ringde Sara och Joysan och kolla om jag skulle komma till dom då dom låg i solen på en filt och myste. Tog mig i kragen och tog mig dit! Fy atten för stenen i marken genom stan när man är bakis på en cykel. MITT HUVUD!! hahha! Dom skratta gott åt mig tjejerna när jag kom dit bakis som jag var. =) Hehe Som vanligt vart det prat och flum i massor! YNK-YNK på er tjejer! haha Internskämt säger jag bara! haha!! Sen insåg vi att vi var hungriga så en god bakis pizza satt ju inte helt fel! Mumms!! Sen blev det en lugn kväll för mig bakis som jag var. =)

Just nu ska jag snart ta mig ner till hamnen för att träffa Simone, Sara och Jennie. Ska bli mysmys! Njuta i solen i hamnen är väl bland det skönaste som finns, älskar våren!! =)

See yaa!


Gratis


Tänkte jag skulle prova en sådan här gratis sida som alla pratar om (inom bloggvärlden iaf) för att se om det verkligen funkar! Självklart behöver jag er hjälp också så bli medlem du med så blir jag jätte glad, och så får jag poäng och även du som ny medlem genom mig! =)

Gå in här för att bli medlem!



Tävling


Nu har bloggerskan Lily en tävling där du kan vinna dessa snygga skor!
Självklart vill jag vara med och tävla. Hoppas på lite tur nu! =)