WOHOOO!!! :D


TAGGAD! :)


på G! ;P



Dålig uppdatering pga fullt upp! Fullt upp på jobbet, vilket är kul! :) Sen massa hemma att göra. Förutom igår kväll kanske då jag sov bort hela kvällen! ;)

Nu är jag så grymt taggad för lördagen eller för hela helgen så jag smäller snart! =) Fira med familj på fredag, vänner på lördag och sen får vi se vad söndagen bjuder på mer än bakis (haha) och städning efter festen. =)

TAGGAD!!!! =D


haha bjuder på snyggaste bilden! ;)

GOD NATT! :)


Ny vecka!


var nya veckan igång och jag är tillbaka på jobbet. En riktigt envis förkylning jag har framförallt hostan men är så pass bra nu iaf att jag kan jobba igen. =)

Helgen blev lugn för mig eftersom jag var dålig så finns inte så mycket spännande att berätta om där. ;)

Idag har jag träffat min söta Madde på stan över en fika. Tok mys att träffa pinglan! =) Sen vart de en solning. Pressa PRESSA inför lördag då jag ska ha stort party med alla mina goa vänner och fira att jag fyller 25! :) Så tänkte sola lite för att känna sig lite snyggare och framför allt lite fräschare. ;)

I veckan kommer de förberedas en hel del inför festen. Mycket går ju inte att göra för än de närmar sig/är dax som tex mat. Men ska fixas med saker runt om. :) LÄNGTAR!!

Tänkte berätta att bilden på mig på min header är fotad av min underbara vän Sara och sminkningen är gjord av sötaste Madde! ♥



Nu är längtan STOR! ♥


H&M


JIPPY!!!!!! :D



Ser ni något annorlunda i bloggen..




Har en ny TOK FIN header!! :D
(Kan ni inte se den så tryck F5 en gång)

Stort tack till helt underbara Carro som ville göra den fina headern
till mig! TACK TACK TACK TACK!!!!! :D

Är helt galet nöjd!!
*Hoppar och skuttar av nöjdhet* hihi

En stor ros till Carro! :D
Kolla in hennes blogg med och skriv
gärna en söt kommentar till henne om hur duktig hon
är för det är hon så värd att höra! :)



tadda!! =)

Finns ju en del till.. hihi
Mycket armband, örhängen och ringar har det blivit med! =)


Fick panik efter luft! Så är nu på väg til...

dsc03009 (MMS)

Fick panik efter luft! Så är nu på väg till närmsta apotek för att köpa lite mer kurering. Gömmer mig bakom solglasögonen så ingen blir rädd för en sliten fanny. ;) Trött på denna skit förkylning nu! :( Nån som vill muntra upp mig med roliga historier i kommenterana så jag blir lite gladare? ;) kram på er.


Humm.. blondinen talar!



Foto by Fanny*



Slemboll nr 1



Gått och blivit sjuk!! =(
Har verkligen inte tid med detta. Jag hann jobba 1½ vecka innan jag blev sjuk.
Är genomförkyld och mår pyton. Har en massa annat nu som inskolningar på jobbet
och jag fyller snart så har en hel del att förbereda till dess. Hoppas detta går över FORT!

Alvedon, näsdukar och nässpray kan jag INTE leva utan just nu!


Kram / Bitterfittan


Pieces Jummi elements fingerring


=(

Åhh vad saker och ting kan bli fel, är sämst på att uttrycka mig ibland. 
Blir bara så fel och så framstår jag mig själv som värsta knäppot..
Arg jag blir på mig själv! =(

Blir nog så fel för jag egentligen är rädd,
rädd för att de inte ska gå vägen denna gång heller..
Vill att de ska gå vägen denna gång.. ♥

uppdatering!


Dax för lite update igen. ;)
Var som sagt på Grönan i fredag. Fy satan vad kul det var! En helt underbar dag och måste nog säga att det var en av dom bästa av dagarna denna sommar. ;) Massa karusellåkning, mat, god dricka och mys faktorn var HÖG! :D

Lördagen blev det party hemma hos Tysken. En riktigt grym kväll med många skratt och den otroligt snygga ringdansen. haha . Oj vilken kväll. ;) Sen bar det av ut till Tellus. Var Nyköpings Festdagar i helgen som var så det var riktigt bra drag ute på stan och krogarna. Enda helgen som folk verkligen kommer ut och festar loss och stan lever ordentligt för en gångs skull. =) Hade det riktigt trevligt! :D




Sen var det ångest hela söndagen lång.. Blir alltid så när man varit ledig länge och det är dax att börja jobba igen. Tidiga mornar suger men mysigt att träffa alla sötnosar till barn igen! :)

Så denna vecka har man försökt att vänja sig vid jobb igen. Trött är det första jag tänker på. Tar ett tag att vänja sig och sen har jag sovit så dåligt sista tiden. Men inatt lyckades jag äntligen sova så hoppas på att de håller i sig nu!

Till helgen verkar de bli fest på både fre och lör.. jag som skulle ta en lugn helg. Gick ju sådär! ;) Å vet ni.. nu är det inte långt kvar tills jag fyller och ett hejdundrande party! Kommer bli MASSOR av folk, kuligt. ;) LÄNGTAR!! :D


Grönan!

Vet ni..

Imorgon blir det Gröna lund för hela slanten! Weee!!
Ska blir så jäkla kul! :D



<3


Nu är det dax för ett inlägg igen. Har varit borta ett par dagar så där av dålig bloggning.

I torsdags åkte jag och Simone till min familjs sommarstuga. Den ligger utanför Jönköping precis vid vackra vättern. Tyvärr var inte vädert med oss men desto mer shopping för oss! ;) Blev en hel del på Ikea till hemmet och sen en del kläder, accesoarer bla en tok fin klocka och ett par snygga stövlar till hörsten/vintern. Riktigt nöjd med mina köp! =) Blev bla räkfrossa och annat mys och bara ren avkoppling som gällde i stugan. Tror vi båda hade stort behov av det. =)



Vi åkte hem i söndags och väl hemma så var det bara äta, packa upp och göra sig iordning för att åka till sthlm för mig. Blev åka dit med någon jag tycker väldigt mycket om (hihi) för att hälsa på hans vänner och vi sov även kvar där. Riktigt trevligt! =)

Har varit ett par riktigt gryma dagar som varit och tänker fortsätta min semester så! Sista veckan nu och jag ska njuta till max! =)

Sån otroligt härlig känsla att få må så bra! ♥