Smile

Igår fick denna mamma njuta lite på Emma kliniken. Alfons var hos farmor. Fick presentkort där när jag fyllde men pga att jag vart gravid direkt kunde jag inte nyttja de för än nu. För det jag ville görs var nämligen bleka tänderna. För hur snyggt och viktigt är inte fräscha tänder. Gör så mycket! I fem år ska det hålla så det är ju bra.

Brilliant Smile är den ledande metoden i Sverige för säker och effektiv tandblekning och resultaten är mycket tydliga. Upprepade behandlingar krävs normalt inte för att uppnå ett tillfredsställande resultat.

Brilliant Smiles klinikbehandling är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt. Behandlingen utförs på klinik vid ett tillfälle och det tar sammanlagt ca 1,5 timmar. Man börjar med putsning av tänderna för att ta bort ytliga beläggningar och fläckar. Därefter appliceras protector, en flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Gel med väteperoxid appliceras direkt på tänderna och aktiveras med blått plasmaljus. Ljuset i sig bleker inte, dess syfte är att påskynda blekningsprocessen genom aktivering av gelen. Under hela behandlingen appliceras gelen totalt tre gånger.

Så skriver Emma kliniken om tandblekningen! :)

Ingen rättvis bild då den gör tänderna nog ännu blekare/vitare. 😜

Efter myste Alfons en kort stund med mormor/mamma som var på stan. ❤️


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?