Modella

                                 

Måste ta och berätta något otroligt roligt jag ska göra på lördag! I går ringde model house i norrköping och fråga om jag villa komma och bli fotograferad hos dom, självklart sa jag ja! =) Så på lördag ska jag till norrköping och bli fotad - modell för en dag! Ska bli skit roligt!!! =) Få blir lite stylad och ta riktigt snygga professionella bilder. Jag får ta med egna kläder så vad ska man ha på sig?! Kommer få panik i klädvalet för ska ha två ombyten med mig och har ingen som helst känning om vad jag ska ha på mig! Löser sig säkert, får om inte annat ta med mig något extra så får dom hjälpa mig. =) Linda ska följa med mig dit. Hon vart så sugen när jag berätta om det för henne så jag ringde idag och kolla om det var ok att jag tog med en vän och det var inga problem. Är ju faktiskt roligare att åka två. =)
Inte varje dag man får modella i en riktig fotostudio så ska bli en rolig upplevelse och erfarenhet!
Nu vill jag bara att det ska bli lördag! =)

(Foto: Sara Hansen)



Joysan

Åååh vad roligt! :-)...Hoppas du får riktigt roligt! kramkram



URL: http://joysan.blogg.se/


tobe

du kommer vara sååå snygg!! =)



URL:


Kitty

Roligt:)



URL: http://elinhellokitty.blogg.se/


Sara Hansen

Verkligen skitkul gumman! De bästa av allt är ju nästan att du kan ge mig massa tips sen juh ;) Hur fotografen va, ljussättning, hur de prata med dig, jaaa massor hihihi!!! Är så glad för din skull! Du passar framför kameran så du kommer ha skitkul!!!!!! =D=D=D=D=D=D kram på dig!



URL:


fanny

sötnöt!! =)



URL: http://float.blogg.se/


simone

ring och berätta imorgon hur det gick om du vill=) när ska det börja??kram



URL: http://simonesnya.blogg.se/


Thiffy

Men gud så roligt!! Ska bli jättekul att få se bilderna sen, för du måste ju visa hur snygg du blir =D Hoppas att det går bra i morgon!!



URL: http://thiffy.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?