Söndag

 
 
Söndagen är här och jag har nog haft en lugnaste helg på länge! Inte konstigt iofs eftersom jag varit sjuk men imorgon är det jobb igen. Skön men ändå tråkigt.. sista dagen jag jobbar med Krippa.. iaf på samma avdelning. Det SUGER! Så imorgon ska vi ha en sista grym em tillsammans! ♥
 
Igår vågade iaf Sandra sig hit. Efter att ha ätit penicillin några dagar så var man smittfri och fick lite sällskap i soffan. Prat, SKRATT och tv tittande vart det. En bra kväll, var ju tok för länge sen vi gjorde det. Sandra, hon är bra hon! :)
 
Varför har man inte lugna lördagar oftare, riktigt skönt faktiskt. :) Får försöka bli bättre på det. Men är ju lite så ofta att festar man inte får man sitta själv för de vänner jag har som inte festar vekar tro att det är farligt att höra av sig sen man börja festa och att men inte kan göra annat än just festa. Sen är ju helgen fler dagar en lördagen.. aja tråkigt men sant. Man är ju samma person fast man gillar att festa ibland.
 
Ikväll ska vi mysa med god mat och film. Steken är i ugnen och kantarellerna är på tining. (skogens)Guld! :)
 
Hoppas på att få komma igång och träna nu igen med. Nån som vet hur det är med träning när man fortfarande går på penicilin?
 
 
Hoppas all haft en underbar helg! :D
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?