Tjo!

Bastning på mig! Simone skäller på mig om min dåliga bloggning.

Har väl inte massor att berätta om men lite finns det väl...
 bla en kul halvmidsommar lr första delen av dagen va trevligt andra mindre bra. Tyvärr. Falska människor finns de tydligen gott om. Usch tvi plä fär sånt!

Har varit gräsänka några dagar, rätt skönt med lite egen tid men har varit fullfart så njuta vad är det. Och har ju helst min sambo hemma om jag får välja. ;)

Hade ett brudjobb fredag. Kul som bara den och njöd va hon så det känns kul. :D Gör ju brud/fest/dag/kvälls make up (mfl) för dom som är intresserade. ;)


Händer denna vecka då.. Kväll blir det nog grillning. Blir en tripp till stigtomta med på onsdag för fira Mamma och Syrran. Måste ju kolla om mina jordgubbsplanter fått några bär att njuda på. ;)

Ne detta va nog bland de tristaste uppdatreingarna så ska sluta för dagen nu.. på återsende. ;)


SUGER PÅ ATT BLOGGA!! Orkar fasiken inte. ...

SUGER PÅ ATT BLOGGA!! Orkar fasiken inte. Ne men fullt upp som vanligt. Flyttat själv (numera sambo), börjat jobba, flyttat kompis osv.. Snart midsommar och planerna ställdes in i sista sek så får se vad som händer annars får jag sitta hemma, vart smått anti men vem vet kanske blir bra ändå. Aja.. Bla bla bla... Puss och god natt!


Blir helt galet glad och tacksam när jag t...

img_4289 (MMS)

Blir helt galet glad och tacksam när jag tänker på hur otroligt fina vänner jag har! Ni är så jäkla bra!! <3


The Lazy Song
Examen

Tjohoo!

Då är helgen över och en galet bra sån. :)
Tog examen i fredags så nu är man klar Make Up Artist och har utbildning inom karaktär. Känns guld! :D Blev firra med familjen i fredags då det åts lite mat och jag fick finfina presenter. Blommor, smycken och middag på rökeriet av Simone. TACK! :) Sen drog vi vidare för att fira Kickis som tagit studenten. Blev utgång men en lugn sån för mig. Ladda inför lördagen och de gjorde jag nog rätt i för det vart ett bra drag då. Hade examensfest och hade massor av go vänner hos mig. Dom söta hade köpt present fast jag sagt att jag inte behövde nått. ;) Fick bidrag till en make up stol, dom är dyyra så var en kanon present! :D Fick även en super fin klocka av syrran, blommor och vin och champange. :)

Hade riktigt kul på festan och tack alla som gjorde den så grym! Kvällen fortsatte ute på C&D och den va minst lika bra där. Karatefylla men en kul sådan haha Toknöjd med allt! :DSöndagen vart nog den segaste dan på länge. Mådde som tar va inte dåligt men var toksliten så häng i soffan medans en grabbgäng spela Dirt 3 som besatta tokar. ;)


Dax att rensa och städa vidare. Finns en del att göra inför flytten. :)


KÄRLEK

img_2567 (MMS)

KÄRLEK


Nu är jag KLAR MAKE UP ARTIST OCH INOM KAR...

img_0780 (MMS)

Nu är jag KLAR MAKE UP ARTIST OCH INOM KARAKTÄR!!!! :D


Nu är sista provdagen klar och imorgon får...

img_7048 (MMS)

Nu är sista provdagen klar och imorgon får vi betyg och diplom!! Wohoo vad de ska firas i helgen!! :D


Testar igen så de verkligen funkar nu. ;)

img_7222 (MMS)

Testar igen så de verkligen funkar nu. ;)


Angelica blir fin inför en kul kväll. =)Tips!
Bitterfittan

Hej! :D

Shit vad jag känner mig tokstressad över allt som ska hinnas denna helg! Jobba och PLUGGA. Måste fixa det sista med skolan. Tiden är inte av överflöd tyvärr.. Skulle behöva skippa jobbet i sthlm kännns det som för att hinna de jag ska. =/ Behöver jobba men för några timmars jobb försvinner en hel dag för mig med tåg tider och väntan.. det tar mer tid än själva jobbtimmarna.. Blää! Men bara att bita ihop.. Snart är det bara jobb som gäller och kanske en Fanny kan stressa ner lite! ;)

Btw.. fuck vad dåligt jag sovit inatt.. TRÖTT!!

Ne solen skinner och dax att försöka muntra upp sig. Idag ska vi få tränna på sånt vi vill inför slutproven. Jag och Johanna ska terra varandra, haha :) Sen måste vi spela lite poker tunering med varandra över telefonen innan skolan. Mitt nya beroende som jag smittat över på Johanna. Moahhaha!! ;)

Föresten är det bara för mig mobilbloggningen strular för?!
Inläggen jag skickar kommer inte upp.


Så jäkla dålig på att vara själv..Alltid behövt egentid förr, varit ett måste för mig. Men inte nu.. vad har hänt. Klarar inte av att vara själv. Hjärtat stack imorse och kommer hem på lör igen och håller redan på att gå ihjäl mig. Hatar numera att vara själv om inte tala om att sova själv. Det går inte, vill inte gå och sova. Tomt..


Röd dag och skola ändå. Dagen behövs men ä...

img_7614 (MMS)

Röd dag och skola ändå. Dagen behövs men ändå tråkigt att sticka iväg när alla andra är lediga. :/ Tågen går annorlunda idag pga att dom går som söndag så fick ta ett senare tåg. Försenat såklart så blir försenad till skolan med.. Står inne i Nyköping än och väntar på att få åka. Otaggad som fan just nu men är väl för man vet att de snart är slut. ;)


Sitter nu på centralen och väntar på att s...

img_9725 (MMS)

Sitter nu på centralen och väntar på att skolan ska börja. Trött som ett as idag och känns som om jag skulle kunna sova hela dagen. :/ Hoppas att dagen går fort men de tror jag då vi håller på med lös ädle vilket är roligt. Tiden har ju en förmåga att gå fort då. ;) Ikväll blir det massa mys med min älskling som drar iväg på 48 timmars kryssning imorgon och jag jobbar lördag så ses inte för än lördag kväll.. Kommer sakna min finaste som jag alltid gör när han är iväg men jan va bra med art han är borta så jag kanske får lite plugg gjort. ;) Kram