Måndag

Då är vi inne på sista veckan innan semester. Det ser vi fram emot. :) 

Haft en bra helg där jag båda hunnit tagit det lugnt, tränat, sminkat (jobb), ätit god lunch i oxelösunds skärgård med S och träffat Nina och Tobbe. 

Denna vecka går förhoppningsvis fort och ska få träna med Krippa denna vecka. Hon ska prova på hälso så hon hänger på mig denna vecka. Ska bli kul. 😃 Hoppas min träningskompis Sandra och jag hinner ses ändå! 😊 

Ikväll blir det börja med att fira syster och Johannes. Brukar alltid bjudas på gott så det ser jag fram emot. 😘 

 Träning med Sandra i lördags. ❤️

Mina (rätt) nya byxor som jag gillar galet mycket. 😊

God mat med älskling. 

Grattis till syrran. Love! ❤️

Kram


Fredag!! ☆

Så galet skönt att det äntligen är fredag. Helgen behövs och tänker inte göra några stora dåd. Lugn helg är det och mycket träning. :) 

Ska iofs sminka en brud imorgon men det är ju bara roligt. :D 

Fredagskänsla i hela kroppen! ☆


Puss

Check!

Landat i soffan efter jobb, träning och mat. Slut i kroppen men på ett bra sätt. :) 

Körde ben och avsluta med cardio. 
Lite börjar benmusklerna komma tillbaka. Man tappar fort efter avbrott men förhoppningsvis kommer det tillbaka igen fort. Skam den som ger sig. 


Kram 

Godmorgon

Snart helg. Som jag längtar! Känns som alla går på lågvarv och bara väntar in semestern nu. Speciellt när man börjar snart. Men en vecks till sen går vi på fyra veckor semester. Wohoo! 

Igår var hela personalstyrkan bjudna på middag hos chefen. Hon går i pansion och ville bjuda alla på lite avskredsmiddag. God mat och många skratt. Trevlig kväll helt enkelt. 




Härlig dag!

Idag har jag åkt med förskolebussen. Snacka om underbar arbetsplats när man är ute med den. Först stop hos syrran så alla barnen fick springa fritt i hagen bland fåren. Det var uppskattat! 😃 Sen åkte vi vidare till stendörren för grillning och lite lek. Allt bestämdes eftersom så det är väldigt spontant och kul. 



Sen bar det av till gymet för ett bra armpass. Känns så kul att träna just nu och mår bra av det. Känner mig piggare och har mer energi när jag håller igång. :) 






Tisdag!

Mysigt kals med god paj och tårta på det. Mätta och glada stupa jag i säng när vi kom hem. Självklart hann vi inte träna hur jag hade trott att jag skulle hinna det. 🙈 


Men idag ska jag träna och jag ska träna med Sandra! Wohoo! Armar står på schemat ikväll. Det ska bli roligt och skönt. Längtar efter gymet faktiskt. 


Men först till jobbet och idag ska jag och två små få följa med de stora på förskolebussen hela dagen. Hoppas vädret blir någorlunda. :) 

Kram


Måndag

 Ny vecka på ingång och två veckor kvar till semester. Känns helt ok! 

Veckan börjar bra. Idag är ingen vanlig dag för mamsen fyller år idag. Grattis älskade mamma! ❤️ 


Idag ska även min nya cykel komma. Leverans till jobbet, bra service det när man inte är hemma och kan ta emot. 😊 Sen blir det fira mamma efter jobbet och självklart träning ikväll när vi kommer hem! 

Bra start på veckan! 😃

/Fanny 

Fransförlängning

Idag har jag varit hos Jonna och fått testa på fransförlängning. Alltid kul att testa något nytt. Skönt om inte annat att slippa maskara och kunna gå upp utan att sminka sig speciellt inför jobb. Om inte annat känna sig fräsch på stranden fast man är utan smink. 😊 




Midsommardagen

Hemkomna och hunnit med en spontanare till Lager 157 med. Sanny köpte lite nytt och var den som handla mest idag och jag kom hem med en klänning för 150kr, det kallar jag bra pris! 😊 

Nu tvättas det och jag plockar lite hemma. Sanny drog iväg och åt med några grabbar. Sen blir det nog soffa för båda oss ikväll och satsa på träning imorgon. Det ser jag fram emot. :) 




Midsommarafton

Vi drog ut till vivesta så fort va vakna. Två timmar senare kom Angelica, Mathias, Elvin och Marcus. Ett litet lagom mysigt gäng. Sanny och jag bjöd på god lunch. Självklart sill (älskar löksill!!) och potatis men även lite annat smått och gott på bordet. Grymt gott var det. Vi lekte en del som tex kubb, fem kamp (dog av skratt) och annat kul vi hitta i en låda där från förr. Jag var lektanten och busa en massa med Elvin. Han var så fascinerad av allt vatten. :) 

Grill på kvällen och satt och prata till midnatt. 

Angelica och Matte sov kvar och Elvin vart glad åt att vakna upp med "massa vatten" Haha söt! God frukost innan vi packa ihop oss. 

Nöjd med midsommar. En rätt lugn och skön midsommar. 😃 









Ny dag!

Godmorgon lr ska jag säga godförmiddag! :) 

Ny dag på jobbet och atten så tunga mornarna är. Men snart är semestern här. :) 

Jobb till fyra sen blir det hem och har en hel del att göra innan det är dax för träning med Sandra. Spännande hur det går, känner mig helt mörbultad. Men kul ska det bli. 😊 




Full rulle!

 
Träning stod på schemat hela helgen. Bra pass med Sandra både fredag och lördag. Tog mig även iväg i söndags för ett rent konditionspass. Insåg i lördags efter vi kört cardio efter styrkan hur dålig kondition jag verkligen har så sagt och gjort är jag igång med det med. Idag vart det cardio efter stryrkan med. Målet är väl att försöka köra lite efter varje pass. Så kanske man fort får upp lite flås. :D
 
Nu har nedräkningen för semestern börjat. Tre veckor kvar och jag längtar verkligen. Behövligt och så skönt att bara få vara ledig i fyra veckor. Inte massa planer utan va. Det enda vi planerat är Sanny som ska iväg med grabbarna (lite tradition varje ssommar att garbbarna drar iväg) och sen ska vi till stugan några dagar. Det ser jag fram emot. :)
 
Nu tröttare än tröttast ska jag sova tror jag. Japp halv tio men är man trött så ska man lyssna på kroppen. God natt. :)
 
 
 

Happy

 
Kanske dax att uppdatera lite efter en tid då detta inte varit fokus. Har varit en jobbig tid där det hänt en del personliga saker för mig och Sanny. Nu börjar jag komma på rätt spår igen och ställa om tänket. Positivt tänkane och blicka framåt. Detta låter som gåtor för er som inte vet vad jag pratar om men tänkte fram och tillbaka om jag skulle skriva om det eller inte men valde inte. Så vad det handlar om får ni inte veta. De närmasta vet och det räcker, dom är jag otroligt tacksamma att jag har. Min familj, närmsta vänner och framförallt min älskade sambo som är en klippa i att vända negativa saker till positiva, peppat och gjort allt lättare (som det går). Kärlek! ♥
 
Nu har jag iaf fått igång min träning igen (den blev tyvärr lidande för ett bra tag) och det känns roligt. Synd bara att allt man kämpade för har man tappat men oftast finns det kvar och man kan snabbt jobba upp det igen. Träningen är något jag gör för jag mår bra av det och det är kul att utmana mig själv till att orka och kunna mer för varje gång. Samt tycker det är kul att se att en klenis som jag fakstiskt kan få fram lite små muskler. Att träna gör ju faktiskt att min kropp håller längre i livet och har redan sett reslutat i att jag haft mindre ont i ryggen (blestas på jobbet) sen jag börja träna. Det är ju väldigt positivt. Sen det viktigaste av allt jag tycker det är otroligt kul! :D