Går för fort..

Helgen är över och som vanligt går den för fort. Jobb veckan kommer bli lång då den är fylld med långa arbetsdagar. Ska ta tag i träningen bättre denna vecka med är min tanke. :)

Idag var min tanke att adventspyssla hemma men kände att en mysig dag/kväll i soffan med god mat, film och massa mys var högre prioriterat. :) Sällan man har såna dagar man har tid att bara vara då veckorna är fulla med annat. Så söndagar tar man vara på tiden att bara få just vara. :)

Nu har vi precis krupit ner i sängen och ska somna in till tv.n. Bra avslut på helgen. :)

Kram/ Fanny


Blä

Bakis som ett svin men vi kör igen! Att jag orkar men allt går bara man vill.


SKÅL!! :)



torsdag



Försöker koppla av med lite lugn musik och varva ner. Haft svårt för det på senaste.. Måste lära mig att göra det igen för tror jag behöver det. Mycket på senaste och ett jobb som stressar sönder mig. Ne nu är det njuta som gäller resten av den här kvällen. :)

Men.. helgen är snart här och antar att de där med att njuta av lugnat försvinner då i två dagar. :) Vad som sker i helgen vet jag inte än. Nått blir det men tar de som de kommer. Har iofs två "jobb" på lördag. En färgning av fransar och bryn och en festmake up senare på em. De är riktigt roligt! =)

(skrev HÄR ett sjukt ingående inlägg om att vara vilsen, inte kärleken utan annat som jobb osv, va för feg.. radera!)



Fin fin vän ♥


Klocka



Tack.

Inte illa när man kommer hem och fått 550 kr i bonus från hm. Tack för det! ;) sitter fint en julmånad med några tusen minus på kontot för man varit sjuk i två veckor! :)


Girls

Hej!

Tror jag kan haft den bästa helgen på jag vet inte hur länge!

Fredagen satte igång helgen med ett sexparty. Va lite orolig där ett tag när folk i sista sek börja avboka vilket är sjukt tråkigt när man faktiskt hyrt in en person. Men vi vart ett litet gäng iaf och hade grymt kul. Ja ni andra missa nått! ;)




I lördags slog ett STORT tjejgäng igång lördagen med laserdom och satan i gatan vad kul det var! Måste köra igen, nån som är sugen ring mig! haha

Sen gjorde alla sig snygga för kvällen för att mötas upp på C&D. Där hade det gjorts snyggt på "slager-delen". Barbord, soffor, drinkar, tilltugg osv! Bra jobbat tjejer. :)
Alla var uppklädda och snygga då temat var COCKTAIL.
Inte varje dag jag har klänning men måste erkänna att de inte var så hemskt. ;) Kvällen bjöd på go dricka, underbara människor och kul lekar! Tack så sjukt mycket för bästa kvällen på länge. =)







Våra egna bartenders får vi inte glömma. :)
Finns tusen bilder men orkar inte slänga upp de här! ;)

Summan av mumman HELGEN VA GRYM!


Grymt!

Vad man kan må bra!! Grym helg och nu på väg till Sthlm och SKRILLEX!! Wohoo!!


Grymt!

Vad man kan må bra!! Grym helg och nu på väg till Sthlm och SKRILLEX!! Wohoo!!


Fredag! :)

Äntligen fredag. :) Har kort dag sen blir de ner på stan innan de är dax att fixa sig för kvällen. ;) Ska bli så kul. Imorgon kör vi laserdom och sen cocktail kväll på c&d med 25 tjejer! Bra helg! :)

Puss Fanny


HÅR!




Imorgon ska det i! :)
Therese en tjej som är frisör och som jag känner lite ska sätta i hår på mig imorgon!
STORT TACK till henne som är så underbart söt och gör det på kort varsel. :)

Att håret kan ha en sån betydelse för en tjej. ;)


/Fanny


-klänning



Ja jag vet att min bloggande är en san berg-o-dal-bana men så funkar jag, iaf just nu..

Från det ena till det andra så taggar jag enbart för helgen just nu. Denna fulla vecka ska bara bli över så är jag snart där. Blir en riktig tjejhelg men först lite sexparty hos mig på fredag (;P) och sen Laserdom men ett stort tjejgäng och sen senare cocktail-kväll. Klänning ska de va (aahhh)! Jag som är sån klänningsmänniska men de ska nog gå. Beställt hem två då jag inte äger många finklänningar. Frågan är bara vilken jag ska ha..
Cocktailklänning ska de va iaf och uppklätt topp till tå. ;) Delar av C&D (en krog här) är lånad och billigt i baren skulle det vara för oss med.. kan bli en farlig kväll lr ska jag säga helg! :P






Fest

Fest med gamla goda gänget! Åå Sandra är bland de bästa som finns! Saknar Jutta här med. <3 Nu kööör vi!!! ;)


Fredag!

Tänkte bara göra ett lyckorus över att de är fredag!! :)

 


:)



Kvällen är snart slut för min del då sängen kallar snart. Öpnnar imorgon vilket betyder tidig morgon. Imorgon blir det lite fix på stan, sätta igång med träningen och sen färga håret. Blir en bra dag känns de som. :)

Föresten nån som har tips på sidor där som säljer snygga träningskläder som inte är allt för dyra?

Vill ha nytt och snyggt nu när jag är på gång med träningen.
ÅÅ ska bli sjukt kul, verkligen längtar med att komma igång. =)


Kvällen avslutades med räkmackor, gott!
(går inte att fånga på bild så det ser gott ut)
image description


på g igen!

Hej.

Äntligen är man tillbaka på jobbet och vardagen. Otroligt skönt att va frisk igen. =)

Nu är det bara att ta tag i livet igen och med de innebär även träning. För nu är gymkortet på g och jag är sjukt taggad! :D Träna för att må bra, bli piggare och få den kropp jag vill ha. ÅÅÅhh längtar tills jag får sätta igång. Bra på cms (där jag ska träna) då jag har Jutta som tränar där med plus lite andra som man kan bli peppad av. Blir SÅ bra det här! :)




Föresten lagt ut en jacka på tradera.. Buda buda! ;)
KLICKA HÄR!

PUSS!


Sotning

Hej!

Lördagen är här. Haft en lugn start på dagen. S är och jobbar extra idag men borde komma hem snart. :)
Igår vart det bio. Det har ju öppnat en ny bio här i Nyköping så var tyvungen att kolla in det. Vi såg Tintin, den va bra den. :)

Ikväll får vi se vad som händer. Min tänke är ju att ta det lugnt. Är iofs sugen på ett glass vitt, ett glas gör ju inge skada.. om jag nu haft nått hemma. Kom ju på att de är röd dag idag så missat systemet. Blä!

Om ni ska ut ikväll så tänkte jag släng upp en Smokey Eye Makeup Tutorial som jag hitta som jag tyckte va rätt bra. Här får du lite andra tips med. Många tycker de är svårt med sotningar så hoppas denna kan va lite till hjälp. ;) Tycker du den är för lång och vill bara se sotningen börja vid ca 4.10 till 12.30 ungefär.





..



Snart är det tillbaka!! :D


Lill-lördag

Kollar Ture blood och moffar chips. Är de lill-lördag så får man. Kan iaf inte sova pga hostan..


Tisdag!

Hej.Fanny Isacson

Ligger fortfarande hemma... blä!! Är nå skit som går här som är fruktansvärt envist. Och ta sig ut i lördags när man inte av hundra än var inte mitt smartaste drag. Har iaf fått lite hjälp på VC med bättre medicin och sjukintyg resten av veckan.. Klättrar på väggarna här hemma nu!

Har i min rastlöshet skapat en TILL blogg. En bloppis där jag kommer lägga ut kläder, skor, smyken, heminredning osv.. Försöker rensa lite hemma. Spar på tok för mycket jag inte använder. haha Bättre att andra använder det då. Titta in på bloppisbyfanny.blogg.se och se om ni hittar nått.. är under uppbyggnad så finns inte så mycket där just nu men de kommer. ;)


Denna jacka köpte jag i lördags.
Mitt mål var att hitta en varm och tålig jacka.
Frusen tjej! ;)


Ne nu ska jag försöka få i mig lite soppa.

PUSS/Fanny