Småland



Idag sticker jag och Sara ner till min stuga utanför Jönköping några dagar! Ska bli otroligt skönt att komma dit en stund och bara njuta av lugnet där. Ska ta oss en tripp till Ullared imorgon med, aldrig varit där så ska bli en kul grej att kolla vad det är för ställe! ;)

Har inte ens packat så ska fixa det nu. Men tar ju bara max 10 minuter för ska bara ta det lugnt så behöver inte så mycket saker med mig. =) Duschen nu sen packa som sagt!

Ha det så bra så hörs vi när vi kommer hem! =)



Helgen! =)


ÅÅ vilken grymt bra helg jag haft!

Fredagen vet ni redan så hoppar på lördagen på en gång! =) Jag och Simone drog till Norrköping för SHOPPING!! =) Atten så mycket snyggt jag hitta och är riktigt nöjd över mina inköp! Tror vi båda var/är nöjda över allt vi hitta. Tiden verkligen bara försvann så vi nästan glömde att äta. De vi glömde med var parkeringen som vi kom på när vi var på väg dit men som tur var hade inte "lisa" varit där. =) Iaf så köpte jag smycken, 3 toppar, 3 par skor, sjal och midje skärp och en jätte snygg golv vas i guld (ingen bild tyvärr men återkommer med det.) Som ni märker har jag en förkärlek till svart, nitar och leopard! haha! =) Köpte tom ett par tränings skor som jag ska ha när jag är ute på mina powerwalkar! Rosa och vita tyckte jag va sött! ;)

På kvällen så var det fest hos Sebbe. Var riktigt roligt! =) Var rätt lugnt för mig eftesom vi skulle upp dagen efter skapligt. Gick iaf till Lotsen och dansa loss sen. Kanon trevlig kväll, tack för det! =)

Igår söndag åkte jag, Sara, Simone, Linn och Angelika till Gröna lund! Jag blir som barn på nytt när jag är på nöjesfällt. Älskar karuseller. ;) Åkte allt som va fart och fläkt i och självklart var jag värst, haha! Var bara jag som våga fritt fall och dessutom den i extrem då man hänger framåtlutad och högt upp som atten är man oxå! =) AS ROLIGT!! =) Insane var riktigt skoj med, alla tjejer vågade sig på den. Lr inte Sara men kan bero på lilla magen sin. thihii =)
Tack för en grym dag tjejer!! ♥

Snacka om att man var trött i kroppen igår efter att ha stått och gått i två dagar konstant! Fötterna värkte bra kan jag säga. Men haft en galet rolig helg så det är sååå värt det! =)




Fredag = HELG!! =)


Haft en toppen dag!! =)

Börja dagen med lunch ner i hamnen med söta Sara! Vi åt båda pasta med oxfilé, champinjoner paprika & tryffelolja. Var sjukt gott! Mumms!! =)
 
Efter mat och prat i massor så bar det av ner på stan. Jag inhandla smink som behövdes förnyas och en super fin topp jag som jag kollat in på nelly (bloggat om tidigare) som dom hade fått in på Vero moda precis likadan! Gissa om jag vart lycklig! =) Sen hitta jag ett par jätte snygga jeans leggings som hade fickor på baken så såg ut som riktiga jeans plus att materialet såg ut så med. Satt riktigt bra och var inte super tunna vilket gör att dom funkar i höst med. Kanon!

Har ikväll tagit mig en tur till solariumet eftersom värdet är som de är så får man ju aldrig behålla nån färg så tog mig en fuskare! =) Annars är kvällen lugn då jag är jätte trött. Flera nätter med sjukt dålig sömn börjar kännas vilket är bra för då kanske man kan sova i natt, äntligen!

Imorgon bär det av till Norrköping med Simone! SHOPPING!!! Me like! ;)
Ska bli kalas mys med en heldag där med god mat, trevligt sällskap och förhoppningsvis komma hem med lite nytt kul till garderoben. På kvällen funderar vi på att gå ut en sväng men blir extremt lugnt närmare nyktert för på söndag bär vi och Sara av till Gröna lund och då vill man ju va pigg så jag kan åka allt roligt! Inte värt att va dålig då så blir lugnt imorgon kväll som sagt om vi går ut. Kul att bara träffa lite folk. =) För ja jag kan ta de lugnt jag med! hehe! ;)

Living my life! =)

Ne nu ska jag bläddra i min tidning jag köpt!
Natti! ♥

Torsdag!


Så var snart torsdagen slut med. Denna vecka har bara försvunnit.
Börja dagen att bli väckt av en j***a telefon försäljare, tack för den! Sista jag behövde då jag äntligen sov lite efter ännu en natt där jag sovit halvdåligt och drömt en massa mardrömmar och vaknat med hjärtklappning! Fy säger jag bara. Ge mig en god natt sömn snälla. Men är sån person som sover väldigt dåligt i perioder så bara att gilla läget tyvärr.

Vid halv ett tog jag cykeln ner till hamnen för att möta upp Therese och Elin på Aktersnurran. Lite kul att fika just där då det var där vi lärde känna varandra genom att vi alla jobbat där tillsammans för några år sedan. Jätte kul att fikan äntligen blev av då vi länge pratat om att vi tre skulle ses över en fika. Var kanon trevligt som vanligt med dessa pinglor! Munnarna gick i ett och tiden bara försvann. =) Tack tjejer för en kanon trevlig fika. Det får vi göra om snart igen! =)

Efter det satte jag mig hos Sara och Simone en sväng som satt på ett annat fik i hamnen och prata en stund med dom. Mycket prat om Gröna lund som jag föreslog att vi skulle åka till på söndag och som nu verkar bli av. Ska bli riktigt mysigt! Förhoppningsvis blir de några till med som hänger på. Så mysigt att bara gå och strosa där, äta god mat och min favvo åka en massa karuseller!! Desto fortare och mer snurr desto roligare!! WEEEE!! Ska kännas ända ner i magsäcken de är då det är som bäst! ;)


Sen blev det en sväng med Sara till affären. Tack sötaste du! =)

Fy atten så trist att de är sånt skit väder ute nu bara. Hade tänkt att vara hurtig och ut och powerwalka en sväng! Så skönt att bara sätta musik i öronen och slingra tankarna! Sen behöver jag verkligen komma igång och röra på mig igen! Man blir så förslappad under semestertider. Men men får se kanske vädret lättar upp lite så det blir en sväng iaf. =)

Ne nu vill jag bara att helgen ska komma. Har som sagt en del kul att se fram emot som jag ska göra. Allt inte nämnt här men med fortsatt läsning får ni veta! ;) Inge jätte speciellt men ändå mys och kul med underbara vänner helgen lång. =)


Onsdag


Haft en riktig kanon dag! Börja dagen med jogersö för sol och bad. Vart inte så jätte länge där men tillräckligt för att njuta av den sköna solen en stund. =) Hoppas man fick lite mer färg igen då den man hade har försvunnit i de dåliga vädret som varit.

(Bild från Bulgarien när jag och Sara var där för många år sen.;))

Nu på kvällen har jag varit med Yulia och Simone nere i hamnen för lite mys. Alltid lika trevligt! =) Är så mys att bara gå och strosa i hamnen på onsdagar då de är veteranbilar och sånt här i Nyköping då. Så det är jätte mycket folk som strosar längs kajen och en hel del snygga bilar att titta på. Sen är det ju sjukt roligt att bara titta på folk! ;)  Simone och Yulia åt glass men som vanligt var jag hungrig som en varg så köpte mig en riktigt flottig hamburgare, hehe mumms!! =) Det var inte helt fel kan jag lova då jag sällan äter sån skit mat blir det extra gott när man väl gör det. Tack söta ni för en jätte mysig kväll i hamnen. =)


(Jag och söta Simone)

Nu är jag ruskigt trött och sitter hemma själv. Fick knappt någon sömn i natt då jag verkligen inte kunde sova hur jag än vred och vände mig. Första gången jag slumra till var vid halv tre sen vakna jag titt som tätt hela natten och morgonen. Så hoppas verkligen jag kan få sova i natt. (Usch hatar verkligen att sova själv.)



Jag vill ha!

Dom här vill flytta in i min garderob! ;)



favvo!

Keri Hilson- Knock You Down feat. Kanye West & Ne-Yo1

Verkar strula med att få upp videon så funkar det inte klicka här!

sommar


Var ett tag sen jag uppdatera sist men blir så när det är semestertider! =) Så är just nu mitt i semestern, två veckor gått och två veckor kvar. Går tok för fort tyvärr! Har mestadels tagit det lugnt för att ladda batterierna vilket varit/är kanon skönt. Behövligt som bara den.

Har varit på en tripp till Västervik och visfestivalen med Simone. Var riktigt kul. Party i tre dagar i rad, oj så kul vi hade. thihi. =) Träffa en massa nytt roligt folk, åt gott, parta och umgicks. En kanon helg! =)

(haha)

Igår så var jag och Simone till Vallarna och grilla. Skit mysigt och måste göras om! Blev grilla lite gott sen sitta och snacka lite skit. Efter det gick vi hem till Simone och satte oss på hennes balkong där hon bjöd på en riktigt smarrig piggelindrink och så smaska vi popcorn. Många skratt som vanligt! =) Testa guitar hero med. Fy vad jag sög på det!! haha Men var ju första gången så. ;)


Tack för trevlig kväll! =)

Så vad ska man hitta på idag. Jag och Simone velar om vi ska gå ut lr inte.. svårt beslut det där. Haha!! =) Vi får se hur det blir, tar det som det kommer. ;)


Oriflame



Tänkte lägga upp tre olika denna gång. Som vanligt så ger jag er mitt bästa pris på underbara produkter från Oriflame. Det finns det en av varje produkt så det är först till kvarn som gäller. Frakt tillkommer för er som beställer utanför Nyköping och jag försöker få ner frakten så mycket som möjligt. (Kör vadade kuvert för att skydda produkterna) Bor du i Nyköping eller har själv möjlighet att hämta produkten tillkommer självklart ingen fraktkostnad. =) Är du intresserad av någon/några produkter maila mig på [email protected].


Natural Skin Care
Naturliga produkter som ger en strålande fräsch hy.
----------------------------------------------
Natural Skincare Soothing Eye Contour Gel

Uppfräschande ögongelé med lugnande kamomill och E-vitamin
 som reducerar påsar under ögonen och ger en lätt kylande,
 avsvalkande effekt på huden runt ögonen.
Applicera varsamt morgon och kväll runt ögonområdet. 15 ml.

Oriflames pris 95 kr
Mitt pris 49 kr



Swedish Spa
Swedish Spa används havsmineraler från de svenska vattendragen
som varit kända för sina välgörande egenskaper under århundranden.
-------------------------------------------------------------------
Swedish Spa Minerals Slender Gel

Cellulitgelé med röda algextrakt som reducerar celluliter och apelsinhud.
Förbättrar blodcirkulationen och har en dränerande effekt. 150 ml.

Oriflames pris 115 kr
Mitt pris 59 kr

Swedish Spa Minerals Bath Salt

Återfuktande och näringsgivande badsalt med havsmineraler
 som har en lugnande och avslappnande effekt.
Häll saltet i badet, luta dig tillbaka och njut. 125 gr.

Oriflames pris 105 kr
Mitt pris 49 kr


Säger bara en sak....


Weeee!!
Känns riktigt skönt att få vara ledig i fyra veckor nu! =)