Kropp och knopp

Igår så drog vi till gymmet efter jobbet. Kan nog varit mitt sämsta pass hittills. Noll motivation! Men så är det ibland och lika bra att lägga ner och ta nya tag nästa gång. Blir inge bra om inte motivationen finns där helt enkelt. ;)

Vart hemmakväll för oss sen. Två filmer i soffan fick avsluta fredagen. Beck och Seven pounds. Den andra är en äldre film men dock så bra för det! :)



Idag då.
Jo vaknar -plugga -gymmet -plugga -soffan. 

Idag var jag motiverad och där av ett bra pass. Me like! Rygg med Sanny och sen axlar. Avsluta med 30 min på crossen. Gött! 

Sen har jag pluggat. Och tänker göra imorgon med. Mitt liv nu då. Är ju ingen pluggis så får lägga lite extra tid och jag är speciellt inte det när jag inte "valt" det själv. Vill ju ha kortet men såå tråkigt plugg. Att jag inte tagit tag i detta tidigare. Aja, bättre sent än aldrig! ;)

Nu är jag trött i kropp som knopp och då är soffan väkdigt skön. :)



/Fanny 

Godmorgon

Så var det redan torsdag. Går (som vanligt) så otroligt fort. Men det är bra för då kommer vi fortare fram till vår. Ge mig vår nu nu nu! Att bara kunna ha en tunnare jacka och sneakers. Som jag längtar! 

Men nu tar vi tag i denna dag i detta nu. Jobb först och sen plugg så länge jag pallar. När koncentrationen tar slut till det avslutar jag med träning. Det ska bli skönt. Inte hunnit med så mycket träning denna vecka pga plugg och sena jobbdagar. 

Ha en fin dag! :D

/Fanny



Barcelona

Resa var det! :D

Jo anledningen till att vi åker är pga att Sebbe (svåger) fyller 30 år och önska att vi skulle åka. Sagt och gjort, en resa till Barcelona är bokad! Blir vi, Sandra och Sebbe samt svärmor och Per-Ola. Så med sannys familj. Sen att jag och Sandra hängt sen innan jag träffa Sanny är en grymt bra bonus! Vi har redan börjat smida egna planer (läs heldag med shopping) för resan! ;) hehe 

Men vi får vänta ett tag för resan går inte av stapeln för än i juni. 5-10 juni (fredag-onsdag) rättare sagt. 

Kul att ha något att se fram emot! :D 
Jag och Sandra är taggade om inte annat. :P


/Fanny

Godmorgon


Igår kunde jag inte hålla mig borta längre från träningen efter en vecka sjuk. Inte kanske mitt smartaste val då kroppen inte är hundra än och borde kanske låtit den vila en dag extra. Spec jag som har så dåligt immunförsvar och ännu sämre när jag redan är nedsatt. Gymet är ju en enda stor bakteriebomb. Och det där med att "jag kör lite lugnt bara och se hur det känns" låter bra när jag säger det. Men i själva verket som alltid när jag säger det blir det inget lugnt pass. Speciellt när jag inte kört på ett tag för då är det extra kul att träna och hur ska man kunna ta det lugnt då?!  Inte så smart ibland men vi hoppas att jag inte förvärra min förkylning. Än så länge känns det bra (ta i trä). ;) 

Nu är det dax för en ny jobbdag. Och juste vi ska åka på en mindre resa i början av juni. Berättar mer om det sen för nu måste jag gå. ;) 




Lyckorus

Sjukt vad bra det kändes med nya körläraren! :D Ordning och reda. Tydlig och det känns redan som det går framåt efter första lektionen. Vi boka upp fler lektioner på en gång. Boka halkan på en gång och det sköt hon andra på hela tiden. Halkan blir i februari. :) Fått uppgifter/läxor att göra så man verkligen tar tag i teorin. Hon fråga vad jag fått av hon innan och det var noll. Hon rynka rejält på näsan då. Känns så rätt att jag bytte lärare! :D 

Nu kommer jag få lägga all min tid och energi på körkortet och är så taggad. Ny lärare och nya tag! Nu ska kortet vara klart snart och vi siktar på april! Wohoo! 





Söndag

Idag har jag äntligen fått träffa min Madde. Så söt med sin fina mage. Snart är det dax för mini att titta ut med. Spännande! 

Lunch på stan och tiden bara for iväg och gick aldeles för fort. Lila trevligt som vanligt. :) 

Sen har jag pluggat en massa. Åhh måste fixa detta nu. Hoppas det går undan nu med nya läraren. Hoppas på bra körlektion imorgon. :) 


Nu taggar vi för ny vecka med nya möjlighet. Jobb och mycket plugg är planen. Nu jäklar! 

/Fanny

Ost & kex

Ost, kex och vindruvor. Sen fick jag ryck och gjorde goda serrano rullar. Gjorde dom på tapaskvällen för länge sen och fick något ryck och vart sugen på dom. Mums! 😍

Detta och en bra tidning fick bli min kväll. Så mycket inspiration jag fick av tidningen kan jag tala om. Åhh vill bara fortsätta med mitt fix hemma. Men står lite och stampar. Vill ju måla om, skulle göra så mycket! Men ska man orka greja i en hyres? Hur länge kommer vi bo här? Skulle göra så mycket för denna lägenhet att få ny färg. Men ska iaf ta tag i min hyresvärd och kolla upp renovering av toaletten. KATASTROFF är ordet. Folk innan oss har skruvat i väggen i duschen och inte använt silikon. Så det forsar dagligen in vatten i väggen. Så vill han inte få fuktskador så bör han ta tag i det där. ;) 


/Fanny





Min dag

Efter en sväng på stan kom jag hem med vitaminer, ett nagellack och en topp. Fynda även penslar på make up store. Vill ha bra penslar när jag sminkar mig som kunder (viktigt) så fyllde på nu när dom hade rea. Fick 4 st för 117(!!)kr. Galet. Med tanke på att dom kosta 100-200kr st i ordinarie. Vet inte hur det blev så billigt men nöjd tjej här. 😊👍 

Gjorde även en sminkning på en tjej ikväll som med lite kort varsel ville ha hjälp med en fest makeup. Hon vart nöjd så det är bra. Är kunden nöjd är jag nöjd. Kanske dax att starta eget nu. Kunder kommer och nu nör make up store stänger finns möjligheten till fler kunder. Tål att tänkas på. 

Nu är jag mer än död och landar i soffan. Känns att jag inte är så hundra än i kroppen. Var bjuden på annat ikväll men det får bli annan gång när jag är piggare. Nu vill jag bara bli kvitt denna envisa förkylning! 



Köpen. 

Trevlig kväll. :) 

/Fanny


Godmorgon

Ny dag och ska ta mig ut tänkte jag. Skulle träffat Ida och Saga men är för förkyld än för det. Dumt eftersom halsen värker än så hon inte blir smittad. :( 

Så kan det vara. Men nu ska jag iaf gå ner på stan för lite ärenden så får jag se hur det känns. ;) Luft är bra som sagt!


/Fanny 

Luft

Så vad gör du ikväll?
 
Jag går in för att bli frisk och ÄNTLIGEN går det åt rätt håll. Febern har släppt och förkylningen börjar släppa mer och mer, sakta men säkert. Imorgon ska jag gå utanför dörren lite tänkte jag. Få luft! Klättrar på väggarna här hemma så måste innan jag avlider av att inte göra något. Men det blir nog bra med lite luft, brukar göra gott. :)
 
Måste övningsköra i helgen med. Körlektion på måndag så måste köra lite så jag blir varm i kläderna. Men det det märkte vi ju sist att det satt ju i ryggmärgen så det ska vara lugnt. Bara skönt att känna av och kanske kolla av vissa saker hon kanske kollar mig på. Ska ju byta lärare så antar iaf att hon kommer kolla vad jag kan nu. Blir bra det här och känner mig taggad trots problemet med att jag får krångla med ny lärare och att jag får börja om lite. Men förhoppningsvis kommer det i slutet ha gått mindre lektioner och att jag lär mig mer och kommer framåt. ;) Vill ju ha körkortet nu och var ju planen. Men nu laddar vi om. Bara tuta och köra! :D
 
 
 
 
 
 

motivation

 

Lite tips jag läste/hittade i en annan blogg om träning för att finna motivationen:

 

Träna det du gillar – Tycker du inte träningen är rolig kommer du förr eller senare lägga av. Testa runt bland olika träningsformer för att hitta din favorit.

 

Lägg träningen på en rimlig nivå – en nivå som ska vara anpassad för dig och ditt liv. Hur många gånger i veckan har du tid att träna? När passar det bäst? Planera din träning och ta dig inte vatten över huvudet. Kan du träna två gånger i veckan är det jättebra! Satsa inte på fem om det inte känns rimligt just nu, då blir du bara besviken på dig själv. Bli istället glad om du någon vecka får till ett extra träningspass.

 

Varför tränar du? – Att veta varför just DU går och tränar kan ge en extra spark i baken de dagar då motivationen tryter. Har du mål med din träning blir det lättare att genomföra även jobbiga träningspass.

 

Skriv upp tydliga mål och delmål – när du vet varför du tränar, skriv upp tydliga mål som känns roliga att kämpa mot. En kanske blir motiverad av att bestämma sig för att om tre månader ska jag kunna göra 10 armhävningar på tå. När du når ett mål, belöna dig själv! Kanske nya träningskläder eller ett spabesök?

 

Gör något oväntat – gå inte i samma banor hela tiden. Det blir tråkigt. Träning kräver variation för att vara bra och förutom att bara justera vikter, repetitioner eller längd på intervaller – testa en ny sport – gå en kurs i simhopp – vad som helst, bara för att testa något annat och hitta ny glädje i sportandet.

 

Bra kläder och skor – det är skönare att träna i anpassade kläder som är gjorda för träning. Det finns bra plagg i olika prisklasser. Skorna skulle jag dock satsa lite mer på och inte köpa första billiga paret. Testa olika modeller i affären, prata med expediten och berätta vad du ska träna så får du råd på vägen.

 

Musik, bloggar, tidningar, appar – hitta det som kan motivera dig att träna. Det finns massor av inspiration att få gratis eller till en låg kostnad.

 

Tänk inte så mycket – bara kör! Ibland analyserar vi väldigt mycket ”ska jag träna idag, ska jag inte” fram och tillbaka. Kanske har det varit en stressig dag och vi är lite trötta. Då kan det vara bra att bara säga till sig själv ”nej, jag har bestämt att jag ska träna – nu gör jag det”. Undantaget är såklart om du känner dig sjuk/hängig, men annars, bort med latheten och gå och träna.

 

Plocka fram den sköna känslan – den känsla som kommer efter ett fantastiskt träningspass. Visualisera den känslan och kom ihåg att om en timme kan du känna precis så. 

 

 

Men alltså!!

Nu är jag riktigt trött på detta. Kändes lite bättre när jag gick upp idag trotts en natt till med dålig sömn. Men nu så sa det bara pang och febern gick käpprakt upp igen. Frustration! 

Så ja lite sur är jag allt men tycker jag får det med all rätt. 
Man kan inte va glad jämt säg.

➕/➖:
➖Klagoblogg just nu. 
➕Så fort jag blir frisk så är jag glad igen. :)


/Fanny

Inspo

Eftersom jag ligger sjuk har jag inte så mycket att blogga om känns det som. Eller vill jag så finns det men orken finns inte riktigt. ;) 

Så bjuder på lite inredningsinspiration :)  


Drömmen att i framtiden få plats med min egna lilla sminkstation. <3






/Fanny


Tjoohoo


Så nu är det bokat med mäklaren och kommer sälja med svensk fastighetsförmedling. Blir bra tror jag och fick en bra mäklare så som det känns redan nu. :) Så nu väntar jag på papper som ska skrivas på sen är det bara att köra. 
Mysig tvåa på 51,5 kvadrat med balkong och noll insyn. Kanon läge och en bra förening med ordning och redan. 
Kom och köp! 😉 

Känns så spännande! 
 
Vinsten kommer gå till framtida husköp. 

Nu drar jag på film nummer två och kurerar vidare. Vart en dag hemma. Dunderförkyld och feber. Inte ok. 👎 

Jag är inte så smickrande att ta bild på eller vad jag gör, glor på tv så fick bli en bild från mitt hem. 

En bild minst per inlägg. Så ska det vara. ;)

Inte ok!

 
Ne fy nu förstår jag varför jag varit så trött.. 
Min hals har svullnat upp, snorrar och fryser typ ihjäl! Inte ok och har inte tid med detta (det har man väl aldrig). Alvedon, nässprey och halstabletter är inköpt. Nu är det tokkurering för imorgon ska jag vara pigg. PUNKT.
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Något jag kan berätta som är roligt är att jag ska sminka i syfte för ung cancers önskalista. Therese Lejon har haft livmodercancer och till ung cancer önskade hon sig en stor 30års fest då hon var sjuk vid det tillfället. Sagt och gjort ska hon få sin dag uppfylld i efterhand på alla hjärtans dag. Jag ska bidra med makeup på Therese tillsammans med Linda som ska fixa håret. Känns bra att kunna bidra till något gott. :)
 
 
 
Läs lite mer om det på sn.
LÄNK!
 
Nu ska jag kurera och hoppas på att vara pigg tills imorgon. :)
 
 
 
 

Foundation

 
 
Jag har haft Loreal infallible som favorit på senaste. Gillar den skarpt! Den enda nackdelen jag hittar är att jag ibland är lite fetare i hyn och då blir jag lätt glansig av denna då det är olja i den.
 
 
 
 
Nu var det dax att byta foundation då min var slut. Såg att Isadora har en ny för våren, Isadora hydralight matte. Den är vattenbaserad vilket är bra om huden redan är lite fetare. Ska bli kul att testa denna! :) Skadad kanske som tycker något så enkelt är kul, men smink är kul för mig vad det än är! :D
 
 
 
 
Ska även prova denna som jag vart nyfiken på. En eyeliner från ett märke som heter Kiss new york. Aldrig hört om det tidigare och hitta den på sminkavdelningen på ica maxi (av alla ställen) av en slump. Men gillar ju att prova nya saker så sagt och gjort fick den följa med hem. 
 
 
 
 
Återkommer med reslutat på produkterna. :)
 
 

Sommar

Gu vad jag längtar efter sommar nu! Sol, bad och ljusa kvällar. Man hinner (känns det som) så mycket mer. Man fylls av energi av solen och spenderar många härliga kvällar på någon mysig uteservering. LÄNGTAR! 
☀️




Bara bestämma sig.

Så nu har mäklare nummer två värderat lägenheten. Känns lite osäkert än vem jag väljer. Hänger ju inte bara på utgångspriset utan även på hur dom annonserar och arvodet såklart! Men känns bra och lutar lite mer åt ena men man ska alltid dubbelkolla ordentligt. Är ju ändå mycket pengar det handlar om.  
Men så spännande! 😃👍

Nu ser jag fram emot helg. Lugn sådan för mig men man vet aldrig vad som händer. Oplanerad och det känns skönt. 

Ska iaf få lite saker gjort, träna och plugga lite. :) 

Nu är det dax för lite träning snart. 👌 




Förlängning

Ikväll har jag förlängt håret på en gammal kollegas dotter. Var högst på önskelistan och äntligen fick hon sin förlängning. 😊👍 


Förgen ser olika ut för det är i olika ljus. Sen är det inte inklippt än här vill jag tillägga. ;)

Är inte annat än att man blir sugen men NEJ jag ska hålla mig. Varot duktig länge nu och ska fortsätta ett tag till. Min frisör sa faktiskt att mitt hår inte var så slitet av mina förlängningar. Bra det! 😊👍 



Mäklare

Träffat mäklaren idag och gick kanon. Bättre än jag trodde. ;) 

Nu vänta med spänning och se vad andra mäklaren säger imorgon. 

Det här var ju fasiken roligt! ;D




Tröttmössa

Alltså allvarligt idag är jag så trött så jag tror jag avlider. Ni vet när man är så trött att man knappt vet vad som är upp och ner. Jobbig trötthet. 😴🔫 




Fullt ös

Redan torsdag. Som alltid går det fort men det är bra. Vill ha vår nu, gärna igår.  

Igår var det lång dag på jobbet och var inte hemma för än till kvällen. Men mycket bra fick vi gjort så det är skönt att fått avklarat. 

Idag kör vi fullt ös igen. Jobb först och sen träffa mäklaren direkt efter. Ska bli spännande och se vad hon har att säga och tror lägenheten kan vara värd. 

Sen hem fort för göra en hårförlängning på en gammal kollegas dotter. 
Så vid åtta ikväll är jag kanske klar med min dag och kan landa i soffan. :) 

Imorgon kör vi tidig dag på jobbet. Imorgon blir det träffa en annan mäklare för värdering av lägenheten efter jobbet. Sen tar jag helg (äntligen) och ställer mig in på en lugn och skön helg. Träning och plugga körkort står på helgschemat. :)

⚫️ Gillar när det är fullt ös så länge jag vet att jag får en lugn dag där imellan. 

Lite såhär avslutar isf jag min vecka. Hoppas ni får ett bra avslut på er vecka. :) 




Ny vecka

Avslutade helgen med att vi blev bjudna på god mat hos Sandra och Sebbe och sen bio. Såg Taken 3 och tyckte det var bra trotts att jag hört att den fått dålig kritik. 😊 




Idag har jag kunnat bockat av en del från listan. 
Bokat nya körlektioner ✔️
Bokat tid med två olika mäklare för värdering av lägenheten. Så får vi se efter jag fått reda på mer andra bitar vilken mäklare jag väljer. ✔️ 
Lite andra småsaker jag behövde greja med som boka om tandläkartid osv ✔️

Så har jag tränat (såklart). 
Armar och cardio blev det idag. Skönt och bra pass. Det enda som störde mig är att jag har smått ont i ryggen. Hoppas det ger med sig snart. Får vara försiktig så jag inte förvärrar något. 

Tog lite spontant några bilder när jag vänta på att vi skulle dra iväg. Satt på golvet i hallen och uppmärksamma att jag kunde se bra konturer på ryggen och var tvungen att fota. Kul när det händer saker med kroppen. Och detta var innan träning så inte att jag nyss kört rygg för då brukar ju det synas mer. Kul och motiverande! :D 

Utan några filter lr ändringar. Rent! ;) 
Inget filter utan mörka bara ljuset för man skulle se ännu bättre linjerna. 

Nu är det bara att jobba vidare. Och som jag sagt tidigare vill jag inte bli biffig (och kan inte bli med min kropp) utan är fascinerad av att man kan genom ändå rätt enkla medel förändra sin kropp. Sen huvudmålet få en stark kropp som håller längre i livet samt att jag mår bra och får energi av träningen. 

/Fanny

En lugn söndag

Vart en lugn och skön kväll igår. Inga måsten. Inte mig emot alls. Like it!  


Vaknar pigg imorse och legat och myst i soffan framför tv och intagit lite frukost. 

Ikväll blir det middag hos Sandra och Sebbe och sen bio. Känns som en bra söndag. :) 

/Fanny




Detaljer



HOME

Restless

Så nu har man hunnit med ett bra pass på gymet med cardio som huvudmål. Det var sjukt svettigt och jobbigt men så skönt! :D  


Nu har jag även hunnit med lite hemma. Nu då?! Rastlös AB :P 









Godmorgon

Vart ett riktigt bra rygg och axelpass igår. Tummen upp för det. :) 
Sen vart det bara en lugn och skön kväll i soffan för oss framför tv:n. Riktigt skönt. :) 

Nu har jag iaf sovit klart. Kunde säkert sovit längre men kan inte sova för länge i vår säng då jag får så ont i ryggen. Vi behöver verkligen köpa ny säng då vi båda känner av att madrassen inte är riktigt bra för någon av våra ryggar. 

Idag blir det träning igen. Jag hade vilogad i onsdags och skulle tränat torsdag med men hann inte så haft två vilodagar denna vecka. Så kan köra helgen utan problem. Idag blir det bara cardio och jobba på mitt (dåliga) flås. 

Vi börjar dagen så. Bloggar mer sen. :) 




Fredag

Fredag och så skön känsla! 

Idag sluta jag tidigt och det var inte dumt alls. Så vart en sväng på stan och köpte ny maskara och en solning. Gör så mycket med lite färg på kroppen. Man känner sig piggare och fräschare. :) 

Nu ska vi iväg och träna. Rygg och axlar står på schemat. Avslut med lite cardio. Sen blir det skönt att slänga sig i soffan. Inga planer än så länge och känns rätt gött med oplanerat. 




Godmorgon

Igår var det ledig tisdag och det innebar att jag hann med dubbelpass på gymmet. Ett fm pass med Sandra. Ben stod på schemat och idag är det riktigt aj i rumpan. Känns det redan nu vill jag inte tänka på hur det kommer kännas senare idag. Men är ju på sätt och vis en bra smärta. Det har tagit och det lika med ett bra pass. ;) Sen vart det ett kvällspass med Sanny. Mage stod på schemat då. Vi avslutade med lite cirkelträning för hela kroppen. 



Idag är det jobb och vilodag från träningen. Så idag blir det plugg efter jobbet. Det där körkortet ni vet. Måste ringa och boka nya körtider på körskolan idag med. Förhoppningsvis hinner jag och Sanny med lite övningskörning ikväll med. Har ju inte gått så fort som jag önskat pga en körskollärare som snarare stoppat upp mig än tagit mig framåt. Så ska byta lärare nu. Men det är ett annat kapitel och nu blickar vi framåt. Ny lärare och förhoppningsvis ett körkort i handen snart. :) 

Nu hoppa i kläderna och en promenad mot jobbet. Trevlig dag! :) 

/Fanny

Inredning

Denna sjukt snygga industri lampa är jag så sugen på! Önska och titta kan man alltid. :) 
Snyggt med vitt rent och sköna detaljer som denna. ★


Den är från Kanel. 

Rensning!

Efter en bra dag på jobbet som gick väldigt snabbt så har jag hunnit rensat ännu mer hemma. Ja jag är på riktigt rensar humör just nu och byter plats på de mesta i lägenheten nu. Behövs inte mycket för att det ska kännas som nytt fast det är samma saker på ny plats. ;) Rensar även bort allt shabby chic. Sååå trööött på det och vill ha det mer rent! 

Sen vart det träning med Sandra. Drog av ett bra armpass. Dock har jag svårt att få mina armar att växa. Men å andra sidan är inte det mitt mål, att bli biffig. Mer en stark kropp som ska hålla i många år. :) 




Godmorgon

Måndag och typ fredag på samma dag. För imorgon är det ledigt igen och känns helt ok. ;)

Men först jobba nio timmar, 7.45-16.45. Men Krippa jobbar hela dagen också så vi har varandra. Hoppas det kommer lite barn idag så det händer lite. Blir lätt lite för lugnt sånna här klämdagar och händer för lite då många är lediga samt inte bara dyker upp. 

Idag eller rättare sagt hela veckan blir det träningsreunion med min älskade Sandra. Jag ska köra prova-på-vecka på wellnes och det innebär en hel veckas träning med Sandra. Är så pepp och ska bli så roligt. Omväxling förnöjer. ;) Sen får vi se om wellnes är något för mig eller om jag stannar på hälso. Om inte annat bara kul att se hur det är där och göra något annat i en vecka. :) 


Nu kör vi babe! 👊

/Fanny

Söndag

Efter en skön sovmorgon så tog jag mig ner mot staden för att komma ut lite. Hitta dock inget kul och lika bra det kanske. ;) 

Idag har jag slängt ut det sista av julen och grejat endel hemma. Rensat lite i lådor och möblerat om lite bland detaljer i tv-rummet. 

Kom på även att det är dax att kontakta mäklare snarast om försäljningen av lägenheten. Det går fort och dax att ta tag i det nu efter alla julhelger. :)

Imorgon vankas det jobb efter en lugn och skön helg. Men lite konstigt är det att man bara jobbar en dag sen ledig IGEN. Men bara att njuta. :)


/Fannny

H o m e

Började kasta ut julen idag. Imorgon ska stjärnorna bort med. Lite less på julen nu och inte haft den där riktiga stämningen heller. Tror det har med att det inte varit så kallt eller att snön knappt visat sig. :)
 
Nu vart det lite luftigare hemma när granen åkte och imorgon ska jag pyssla lite mer hemma. Inne i ett mode för hemmet och vill bara fixa och dona hemma. Göra om osv.. ;)
 
Bytte även ut den gamla lampan vi hade vid soffan till den Sanny gjort själv. Den är ju faktiskt rätt läcker! 
 
Ursäkta dåliga bilder men granen stod i hörnet och då kan ni förstå att platsen egentligen inte riktigt finns. ;)
 
Lampan har som sagt Sanny gjort själv, det är duktigt! Han kan han! ♥
 
 
 

Nyårsmakeup

 
Liten close-up på min nyårsmakeup.
Gjorde en rätt enkel silversotning med singelfransr för lite mer naturlig volym på fransarna. :)
 
 
Inte så smickrande men såna närbilder men nu är det ögonen ni ska fokusera på! ;P
 
 
 
 

Nyår

Så lite sen uppdate om nyår. 
Vi samlades hos Marcus och Ulrika där vi var ett gäng på 11 personer + barn. Blir kortfattat inlägg med det bjöds på trerätters, lekar och fyrverkerier. Mycket trevligt prat, skratt och bus. Måste säga att det vart ett riktigt lyckat nyårsfirande! :D 
 
Bjuder på desto fler bilder istället. :)
 
 
Vart en salig blandning och ingen ordning men bilder blev det iaf. ;P