Lugn

Tog mig en lugn och skön kväll hemma i soffan igår. Inga måsten och bara vara. Kan vara guldvärt ibland. Sanny var iväg och träffa grabbarna och lite egentid ibland kan alla vara behövda av ibland. Iaf jag, jag är sån som tycker det är jätte skönt ibland. :) 
Fredag

En fredag med aw och lite firande av Ullis som fyllt år. Middag på fika fick det bli för mig, Ullis och Johanna. Dock var maten ingen höjdare. Ne inte ok alls tyvärr, lite trist! 

Men nu ska jag inte vara mer negativ för trevligt hade vi. Herregud vi skratta sådär så man får ont i magen. Kunde inte sluta. Det är en bra kväll det. Vi satt från halv åtta till tolv och inte tyst en minut. En mycket trevlig och bra kväll för maten behöver vi inte räkna in här. ;) Får bli flera gånger. :D 

Lever

Kanske dax att uppdatera lite. 

Kan börja med att berätta att jag ska bli faster i början av april. ❤️ Vetat det såklart ett tag men nu är det offentligt. Sandra kommer bli en grym mamma och jag ska ta min roll som faster och skämma bort lillen till max. :D 


Vad har jag gjort i veckan då.. Mycket rensande och planerande inför flytten. Som vi längtar och vilk bara få nycklarna nu och börja forma det till vårt hem. :) 

Har även i veckan hunnit med lite träning. Fika med Sandra för att uppdatera varandra om livet. Som vanligt när man träffar Sandra innefattar det otroligt mycket skratt. 

Denna vecka var jag även på en heldag om hedersvåld och tvångsgiftemål. Mycket intressant och skränande hur det kan se ut i världen. Ja man har det ju bra om man säger så. Tisdag

Fullt ös på jobbet. Jobbar utan kollegor och har vikarier hos mig. Det går bra men inte det ultimata direkt för mig eller barnen. Men allt löser sig, det gör det alltid. Rätt inställning och allt funkar galant! :) 

Träning har hunnits med både igår och idag. Träningsvärk av dess like från benpasset igår och idag hoppas vi ger morgondagens träningsvärk i armarna. Magen med! 

Nu är det även klart med vem som tar över lägenheten efter en del strul. Tråkigt men nu är det som de är och vi blir iaf av med lägenheten efter önskemålet av datum. 

Idag har jag även hunnit med en fika med Simone och Jess. Kanske sista med Jess och magen. Nästa gång är det kanske en bebis på utsidan och inte i magen. Nära nu! :) 

Tidig kväll för mig. Klockan ringer tidigt imorgon så bäst att få lite sömn. 05.20 blir jag väckt, upp och hoppa! ;) 


Fick hem mina glasögon idag. Hej då huvudvärk vid tv-tittande och liknade. Hoppas iaf! 
Godmorgon

Måndag morgon. Helgen går så otroligt fort. Känns som fredag och måndag hela tiden. Nu kickar vi isf igång en ny vecka. Idag ska det bla städas hemma. Vart ett helt sjukt tryck på lägenheten när vi la ut den. Några ska komma och kolla och vissa vill ha bilder. Så måste städa av lite här hemma inför det. :) 

Sen är det svåra, hur väljer man?! Det löser sig men svårt. Tror majoriteten skriver att dom är i akut behov av lägenhet och ska därför låta dom få lägenheten. Men inte så lätt när alla skriver så av olika anledningar. Aja det löser sig. 
Söndag

Tog oss en lång sovmorgon innan vi drog iväg och handla lite. Ätit god söndagsmiddag oxå såklart. Dåliga på att laga mat på vardagar så vi brukar se till att på söndagen lagar vi mat ihop och äter något gott. Typ ta igen veckan haha 

Nu ligger vi som två utslagna (mätta) sälar. Men är rätt skönt. Söndag och inga måsten. 👌🏼 Kommer fortsätta vår söndag i samma stil. ;)
Lördag och utgång

Drog hem till My på kvällen för hänga med lite folk. Trevligt med mycket att fira. Vi har ju köpt hus och tre andra hade fått nya jobb. Roligt! :D 

Sen gick vi ut en sväng till olearys. Första gången sen hamnen i somras som jag var ute. Men herregud, fick panik av att bara komma in där. Sjukt med folk och trångt. Ne ville bara därifrån på en gång. Tror vi var där i tio minuter, kändes så iaf men Sanny tippar på en halvtimme. Oavsett ville jag bara gå ut igen så vi gick hem. Ne det var inget att ha! Dröjer nog länge igen innan jag sätter min fot på olearys igen. 
Då myser jag hellre hemma eller går till fika lr liknande där man kan umgås! 

...