Sliten tjej

Igår var de möhippa. Berättar mer om det sen tänkte jag. Kom hem i fm och även om det inte blev så mycket alkohol för min del så känner man sig sliten. Lång men bra dag! :) 

Idag är en riktig slappar dag. 
Men vi har faktiskt tagit oss ut på en promenad ner till hamnen och sem vidare upp mot stan. Tog oss en lunch på olearys. Så dåliga på sånt så vi tänkte att det var perfekt för en söndag som idag. 

Nu varvar vi mellan soffan och lite plock hemma. Skönt att bara va och ladda för ny vecka. :) 
Godmorgon

Godmorgon fredag! 

Stänger på jobbet idag så lång dag framför mig. Men vad gör det när det är fredag och helg på ingång! :D 

Trevlig dag. <3
Då kör vi

Intensiv dag igår med jobb, körskola och plugg hemma samt övningskörning! Om jag är taggad till att bli klar med körkortet?! OJA, att jag är! 👊🏼 

Kör väl i samma anda idag igen. ;) 

Fast det är roligt, nu när man ser ett slut på detta. Så länge jag hållt på nu pga byte med lärare osv så att se slutet på tunneln känns mer pepp än någonsin! 

Så ett körkort har jag att se fram emot, bröllop och Barcelona. Underbart! 
Slut

Nu är jag helt färdig både med dagen och i kropp och knopp. 

Efter jobb, utb och en massa plugg landar jag i soffan. Äntligen! 

Vad är inte bätte då med en skål vaniljkesella och jordgubbar. Det bästa som finns i mina ögon. Kommer aldrig tröttna på det. Har Ica bra deal på jordgubbar så gäller det att passa på. 😍🍓 

Sen kommer jag tokdäcka i sängen. Sova det är något jag är bra på hehe. Stort sömnbehov och kan sova när som var som. Alltid kunnat göra sen barnsben. ;) 
Godmorgon

Ny dag och nya möjligheter! 😃 

Dax att dra till jobbet snart. Men bryter vid ett för sticka på facklig utb hela em. Brukar vara intressant så blir nog bra. :)

Sen hem och plugga. Ja så kommer det se ut varje dag nu fram till provet. Sen ska vi övningsköra en sväng. Blir även en massa köra med. Så mycket det bara går så jag blir så trygg och säker som möjligt bakom ratten. :) 

Då kör vi igång denna dag. 
Trevlig dag på er! ❤️ 
Vår

Vilket lyckorus man får av solen! Så skönt och klagar inte en sekund. Så snälla vår och sol stanna nu! :D 

Har äntligen landat i soffan efter denna dag. Lite röjning, fix och matlagning fick avsluta denna dag. Är i en period där jag rensar och plockar en massa hemma. Skönt faktiskt. Rensar ut gammalt skit vi ändå inte använder eller kommer använda. Lite för duktig på att spara ibland ("kan vara bra att ha någon annan gång"). Plockar och byter plats på saker hemma och organiserar lite i lådor och skåp. Ordning och reda ska det vara! Det gillar vi båda. :) 

Låter som jag inte gör annat än städar ibland. Men sista tiden är jag glad att jag ens hunnit städa en gång i veckan. För mycket i mitt liv just nu typ. Men lite småplock på kvällen kan vara ett skönt sätt att koppla av lite innan sängen kallar. 
Känns renare än det är ibland då. ;) 

Snart är allt som vanligt igen hoppas jag. Körkortet är snart check på och då kan jag återgå till att hinna det jag vill. Ta hand om hem, TRÄNA och framför allt träffa dom jag håller kär mer och lättare! Längtar! <3 
Lycka!

Måndagen och startade med körskola efter jobbet. Första gången på motorväg! Gick bättre än väntat kan jag säga och var inte alls farligt! 😃 Skönt att ha de sista avbockat! Nu är det bara en praktisk lektion med själva bilen och repetion på det som man behöver. Lilla uppkörningen är bokad. Alltså en liten test inför stora uppkörningen. Den går man även igenom sen inför stora så man vet vad man behöver träna extra på inför stora. 

Och till de bästa!
Uppkörning och teoriprov är bokat nu! 
Wohoo!!! 

När tänker jag inte säga men inte allt för långt kvar. Så nu lägger jag in sista växeln och lägger ner all min själ på detta så jag förhoppningsvis klara allt på första försöker! Håll tummarna! 😄✊🏼
Jag vet

Uppdateringarna är dåliga och fått lite skäll om det hehe så här kommer ett inlägg. 

Fortfarande fullt ös. Därför det varåt lite dåligt här. :) 

Förra helgen var dock lugn men då ville jag bara va! Vi hade en helg där vi intog soffan både fredagen och lördagen och det behövdes. :) 

Istället för berätta allt jag gjort sen sist så folkuserar jag nu på denna helg. :) 

Vi startade med lugn fredag (obligatoriskt nästan) igår. La mig rätt tidig då jag var på sminkjobb sju imorse. Tok däcka om när jag kom hem. Haha. 

Sen har vi övningskört och tog en sväng och kolla på när Marcus körde cross. Svängde förbi Stigtomta med och lämna av några saker. 

Nu tänkte jag ta en sväng på stan och sen fixa lite hemma (städa). Sen blir det plugg för min del. Hoppas jag får en tid snart för uppskrivning. 

Ikväll ska jag njuta av egentid. Det känns som det var länge sen och jag är ju sån sån som behöver det ibland. Så ska bara njuta! :D 


Bild från i söndags då jag och Ullis tog oss en liten tripp. :) 

Kram 

Lek 💜

Lek med färg. 💜 

Så dålig på att göra sminkningen men fick ett ryck nu och lekte lite med färg. Tycker det är så kul men så dålig på att lägga tid på det. Tänk att få göra detta varje dag. Få jobba med det. Det är en dröm! 💜 

/Fanny 

Sandra

Idag är det inte mindre än älskade Sandras födelsedag. 🎉❤️ 

Inte bara min vän sen många år tillbaka och blev dessutom min svägerska. 

Grattis älskade du. 
Du är så jäkla bra och en vän alla skulle ha. En sån som alltid ställer upp och finns där i alla tillfällen i livet. Den där som får en att skratta när man som mest behöver det och även annars med såklart. :) En klippa och vän för livet. ❤️ 


🎉🎁

Igår

Igår var ingen vanlig dag för det var Sannys födelsedag! :D

Han är inte så mycket för att fira men blev lite fika här och på kvällen gick vi ut och åt. På Nyk och det kan jag verkligen rekommendera. Jätte gott! Sen landa vi i soffan och kolla Beck. En bra fredag tycker jag. :) 

Jag orka inte baka så blev köp-fika och frukt. ;) 
Man får ta bilder i smyg då han inte gillar att bli fotad. Haha 

Juste, lite frukost på sängen fick han med. ;) ❤️

En liten smak av sommaren

Kan vara det godaste som finns. Vaniljkesella och jordgubbar. 

En smak av sommaren och rikt med c-vitaminer (jordgubbarna). 


🍓

Rastlös

Ja nu börjar jag ärligt ledsna på att vara sjuk! 

Jag har ju som jag nämnt förr världens sämsta immunförsvar. Och något som kom när alla mina problem ned magen kom. Allt sitter i magen. :/ Så less! 

För att försöka vara lite positiv så går vi ju in i ny månad idag och det ett steg närmare allt kul man har framför mig. SOMMAR ser jag fram emot men först ser jag fram emot syrrans bröllop och Barcelona efter det. Lääängtar! 

Förhoppningsvis har jag ju även mitt körkort inom kort med. 

Allt med vår och sommar känns positivt över lag och det ger mig massa energi att veta att man har det framför sig. :D