it's my birthday








Time

Idag har jag verkligen haft fullt upp efter jobbet. Bakat både fikabröd till jobbet och smörgåstårta som jag ska bjuda familjen på imorgon. Sen städat av lite hemma och hunnit träna. Bra där Fanny! ;P Kvinnor kan, japp! 

Men den där tröttheten på dagarna får snart ge upp. Tror det är den där halsen som fortfarande gör ont när jag vaknar som spökar. Något är det i kroppen och det visa sig i form av trötthet nu. Folk börjar dessutom sjukna in på jobbet. Men jag vägrar bli sjuk! Så länge som det stannar som det varit länge nu är det bättre än bli sjuk i så man blir hemma. Inte tid, för mycket på jobbet som gör det verkligen fel tid att sjukna på. Proppar vitaminer i massor vill jag lova. :)


Sanny och jag körde av ett grymt armpass. Kändes riktigt bra. Dock segt att träna utan musik. En propp gick på gymmet och musiken dog. Vad det gör mycket när man har musik på, känns lite bättre och man ger lite mer. :) Men som sagt gick bra ändå. 😊 


Nu ska jag landa i soffan en stund innan det är dax för sängen. 



Övningskör

Då har jag tagit min första körlektion. Läskigt men kul. Lite att träna på nu. Rutiner som man gjort innan när man kört som dom tycker man ska göra på annat sätt så bara att nöta om tills det sitter. Blir bra det här och nu känns det som jag är på g på riktigt. Tummen upp för det. :) 




God förmiddag

Fick ryck igår och tog ut håret så nu är jag korthårig och tänker förbi länge nu. :) Men tidig kväll blev sen kväll. Allt tar lite längre tid än man tror. ;) 

Så idag är jag lite trött men slutar tidigt så gör inget alls. En snabb powernap får det bli innan det är dax för körlektion på körskolan. Kul och läskigt på samma gång. Men nu kör vi! ;) 




Dag 2

Då kör vi dag två i Norrköping och utbildningen. Intressant är det vill jag lova. :) Dock känner man att man inte är van att sitta hela dagar och matas in med information. Har ju ett rätt rörligt jobb annars. Men som sagt intressant är det och då går det! 👍

Sen är det två dagar i sep och två dagar i okt innan jag är färdig som arbetsplatsombud. 




God morgon

Söndagen blev rätt lugn den med. Vakna upp utvilad efter sovit som en stock i ca elva timmar. 😊 

Smink jobb i form av brudkonsultation fick bli dagens första aktivitet. Fick besök av en glad och rar tjej vid namn Linnea. I slutet av september är själva bröllopet. :) 


Sen åkte Sanny och jag ut i skogen för jakt efter guldet. Tyvärr var det dåligt av det i skogen så kom hem rätt tomhänta men det var iaf en skön eftermiddag i skogen. :) 


Kvällen spenderades i soffan framför en film så som det ska vara en söndagskväll. :) 

Nu sitter jag i bilen till Norrköping för gå på utbildning inom kommunal. Blir arbetsplatsombud och skyddsombud på min arbetsplats. Tror det blir riktigt intressant. :) 

/Fanny 


Helg

Sov som en skit inatt. Trodde inte det efter kollat på fotboll igår och vart småfrusen. Då brukar sängen vara extra skön men icke. Vakna oavsett på bra humör. :) 

Vi har varit ute på Skavsta idag med ett tappert gäng som tog sig dit av dom som var med på presenten. Presenten är sannys 35års present, hoppa fallskärm. Tyvärr lång väntan och efter det ställdes det in på grund av väder. Så vi bokar om till en annan dag. 😊 

Sen har jag bara haft hemma dag och nu tillbringar jag kvällen hemma med. Eftersom jag känt/känner mig lite småhängig vill jag inte förvärra det. Kommande jobbvecka måste jag vara pigg. Utbildning och inskolning. Lyssna på kroppen! 😊 


Unnade mig yakiniku ikväll, galet gott! 


Halvvägs

Halva dagen har gått och helgen närmar sig. Wohoo! Hoppas em går fort. :) 

Dagens. 

Puss

Lycka.

Fredag och den känslan är bra! :)

Jobba 8 timmar sen är det helg. Den är välkommen. Varit trött hela veckan, att det tar sån tid att ställa tillbaka sig efter semestern?! Lr så är det min hals som spökar i kroppen. Men bli sjuk har jag inte tid med. Klarat mig hittills så ska fortsätta med det! För varken tid eller lust att något ska bryta ut. Fullspäckad helg och lika så kommande veckan. 

Gäller att tänka positivt och vägra låta kroppen styra så ska det gå bra! ❤️ 


Trevlig dag! 😊

Massa babbel och inget vettigt

Hänger inte med och snart är vi påpälsade till max. Tiden går för fort och är inte klar med sommaren än. Inte mycket att göra än finna sig i det. Ladda och se fram emot mörka men ibland så mysiga kvällar med mycket tända ljus. För det är mysigt! :) 

Effektiv dag. Jag gillar att få mycket gjort och det får mig att verkligen kunna slappna av istället när det väl är tid för avkoppling. Hunnit båda tvättat, en tur på stan, fått lite färg samt tränat. :) 

Hitta nagellack på stan. Extra pris är bra och behövde fylla på då alla mina känns gamla och behövs kastas. När det börjar bli mer som lim så är det nog bara att ge upp dom. ;) Hitta ett par grymma byxor med men vart snål och hoppa det. ;)

 Ett mörkare och ett ljust rosa samt ett svart som ska bli som läder. Spännande! 

Sanny och jag avslutade dagen med ett benpass tillsammans på hälso city. Nu nerkrypna i sängen och tänker sova gott. För imorgon är en ny dag. :)

Natti



mitt i veckan

Hej!
 
Nu är vi halvvägs in i veckan och som vanligt rusar dagarna på. 
 
Idag kör vi vilodag från gymmet och lika bra det då träningsvärken är stor. :)
Så mest slappat, fixat henna och tvättat lite. Måsten helt enkelt som man behöver få gjort ibland.
 
Inget kul att uppdatera om direkt. ;)
Nu blir det film och nagelfix innan sängen kallar.
 
Leopard nörd, javisst! ;)
 
 
 
 
 

Tisdag

Effektiv dag där jag både hunnit jobba, kört bil och tränat.
 
Efter jobbet hämta mamma upp mig så åkte vi ut och övningskörde. Direkt ut på vägarna.. Läskigt men kul. Bortsett från att jag spänner mig lite så gick det bra. :) Nästa vecka är första lektionen på körskolan så ville känna lite på det innan. :)
 
Åker i mormors gammla bil, risig och fallfärdig men enda vi har med manuell växel så den får funka fint och det gör det. :)
 
 
Sen bar det av till gymmet direkt för träning med Sandra. Det var inte igår! Varit semestertider och man har inte tränat lika mycket samt svårt att hitta tid tillsammans. Dock blir det inte så mycket mer träning tillsammans. Sandra ska byta gym och med all förståelse. Mot nya äventyr och är så glad för henne. Tror det kommer bli kalas på nya gymmet för henne även om jag kommer toksakna henne på hälso. ♥
 
 
Körde iaf ett bra armpass och sög verkligen ut allt vi hade. Så ska det vara. ;)
 
 
 

blää

 
Hade skrivit ett långt inlägg om måndagen men det sket sig. Vad hände?! Allt poff borta.
 
Aja slänger in bilderna iaf. 
 
Fix hemma och träning. Sliten men nöjd tjej. ;)
 
 
 
 
 
 

Helgbestyr

Hej!
 
Haft en riktigt bra helg med fullt ös fredag och lördag.
 
Började fredagen med att åka ut tidigt till vår stuga i Vivesta. Förbereda inför att alla mina kollegor skulle dyka upp efter lunch. Kick-off stod på schemat och som tradition är vi hemma hos någon för att komma iväg lite. Iår stod jag för huset. :)  Fram till fem var det årets planering som gjordes. När klockan slog fem då la vi undan allt som hade med jobbet att göra för att äta trerätters och köra fem-kamp. Kul var det och vi körde fram till midnatt. :) 
 
 
 
Många skratt, god mat och lek fick mig att sova gott. Själv ute i mörkret i huset men det gick bra trotts mörkrädd så var det mysigt. :) Att vakna i total tystnad och se vattnet det första man gör var inte dumt alls. :)
 
Sanny hämta mig tidig morgon för att sviraar om hemma och åka vidare till sthlm. Sanny skulle köra Ferrari och Lamborghini. Vilken lyckad dag det blev, han tyckte det var riktigt roligt och vi haide solen med oss. :D Nöjda med dagen åkte vi hem för svira om igen för nästa aktivitet. Fira Frida V ute i Vivesta fast i hennes stuga. Trevlig kväll med trevligt sällskap. Fick även prova på luftgevär vilket var kul! :)
 
 
Söndagen gick i lugnets tecken och vi gjorde inte många knop. :)
 
 

Vivesta

Efter lunch kommer hela jobbet ut till vivesta för ha kick-off. :) Innan dess ska det förberedas och fixa lite så det är bara att börja planera året när dom kommer. Inte dumt att sitta granne med vattnet och jobba hela em. Klockan fem är det slut, iaf planeringsdelen. Då är det dax för fest! Trerätters, fem-kamp och annat kul. :D 

Blir kvar över natten, själv! Lite läskigt är det men nån måste ju va kvar och städa. Hinner inte imorgon heller så smidigast att sova kvar och gå upp tidigt och städa. 

Sanny hämtar mig på morgonen och då är det bara hem och duscha och dra vidare till Stockholm. Sanna ska göra en av upplevelserna han fick när han fyllde 35. Åka finbilar och närmare sagt Ferrari och Lamborghini. :) 

Sen på kvällen tillbaka till Vivesta men till Frida V stuga för lite födelsedagsfest. :) 

Så fullt upp! 😊

Fullt upp

Idag efter jobbet drog vi hem till Johanna och Bob för en fika. :) Söta Olle var det full rulle på och välkomna oss väl. :D Stina är en månad och så liten och pluttig. 😍 

Sen vart det en sväng ut till Vivesta för kolla in lite så allt finns inför vår Kick-Off. Vi åker nämligen ut dit efter lunch på fredag och ska planera året fram till fem innan "festen" börjar. Vi äter trerätters, leker och har det trevligt. :) 




/Fanny

Wanties

Allt är från ikea förutom servisen som är från cervera. Inne på inredning nu eller varot ett tag. Förändring är kul och mycket här hemma ser ut som det gjorde sen vi flytta in. Detaljer är bra sätt att förnya. Vi behöver dock byta endel möbler men väntar till den dagen vi flyttar med de stora sakerna. Tex soffan är så sliten och sängen/madrassen är inte topp känner varken Sanny eller jag för våra ryggar. Men det funkar nu. :) 

Byrån har jag kollat på länge och ska vara i hallen, mattan vid soffan och lampan i hallen ovanför spegeln. :) 

Servisen har jag men bara i mattallrikar. Vill självklart utöka med assietter osv. Har haft Höganäs och dom kräks jag på. ;) Vill ha enkelt och stilrent och som håller länge i stil. :)

Örhängena är från Thomas Sabo och tittat på dom ett tag. :) 







/Fanny

revolution

Igår vart det Revolution race. Det är en serie vi fastnat i. Perfekt nu att ha på kvällarna när man jobbar igen och inte hittar på saker på samma sätt som när man har semester. Rekommenderar den starkt! :D


Idag har jag tagit hand om hemmet. Städat, plockat och grejat. Gillar sånna dagar. 😊 





Fransar

Fransfärgning idag. ✔️


Hojta för bokning! 



Bättre

Sov halv dåligt i natt men vaknade utan huvudvärk och på toppen humör. :) Fredag och det känns grymt skönt. Man är alltid så trött första jobbveckan och sen har det varit så lugnt. Nästa vecka drar det igpng mer på riktigt. :) 

Direkt efter jobbet drog vi ner till hamnen för glass. Tyvärr saknades solen men glassen var god så det räckte för att jag skulle bli nöjd. :) 

Skönt med en oplanerad helg att se fram emot. Inga måsten och inga tider att passa. 




Huvud ur fas

Haft ont i huvudet hela dagen och har än inte gett sig fast jag tagit tabletter. Nu ligger jag här i soffan och kalksvettas. Inte ok alls. Men snart sova och är säkert borta imorgon. En god natts sömn brukar göra susen! 

Missa dock standup ikväll på hamnmagsinet. Fast ärligt så gör det mig inte så mycket. ;) Slänge med Sanny lite hemmagjorda snickers till de andra som skulle mötas upp innan. Hoppas dom uppskatta det och gilla dom! 😃

Har iaf tagit mig ner till körskolan idag. Jag fixar inte det själv så nu kör jag allt där. Bokat en drös av körlektioner och risk etta samt lite teorilektioner. Så nu kan det (som alltid) inte flyta ut i sanden. Känns bra! :) Så innan jul ska jag ha det så det är bara (rent ut sagt) att tuta och köra! 🚙 

Wohoo!! ✔️



Gött

Idag brände jag av ett skönt rygg och bicepspass! Kändes bra idag, armar och rygg va riktigt möra när man länna gymmet. Imorgon blir det vilodag. Finns inte en kroppsdel som inte är träningsvärk i eller känns mör. Så med det får kroppen pausa imorgon så kör jag på fredag igen. :) 




Godmorgon

Att jag aldrig kommer i säng som jag tänkt. Antingen fastnar jag i något "plock" hemma eller framför tv. Kom i säng lite tidigare igår men inte alls som jag tänkt. Sov som en stock inatt men hade absolut behövt mer sömn. Trött. Men tar alltid nån vecka innan man kommer in i bra rutiner igen efter semestern. 

Sen har jag vaknat med halsont och hostig ett tag på mornarna. Kanske därför man är lite trött. Trappas upp (väldigt) lite hela tiden men inget mer. Dagarna känner jag typ inget och mår bra. Så har något som inte bryter ut. Nu när man kommer tillbaka till jobbet och alla bakterier känns det lite oroväckande. Men det ska inte bli något av det. Inte varit sjuk knappt något det här året och så ska det fortsätta! Världens sämsta immunförsvar har varit guld detta år och inte varit ordentligt sjuk något. Proppa vitaminer och sova mer så försvinner det nog. Tänk positivt! :)

Nu tar vi tag i denna dag och den börjar med jobb. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. :) 





Träning ✔️

Vart ett riktigt bra axelpass! Körde jag triceps med men det kändes dock inte lika bra. Men så är det, inte alltid lika bra tryck i alla muskler jämt. Men nu är man på g igen och det är kul! Jag mår bra! :D 


Nu mat och sen blir det tidigt i säng ikväll. 



Kockar!

Idag på jobbet så tillbringa Krippa och jag fm i köket. Kockerskan är sjuk och vi turas om lite med matlagningen. Idag var det vår tur. Rätt kul faktiskt och maten vart uppskattad. :) 


Nu ska jag snart iväg för ett pass på gymmet. Träningen gör sig påmind från igår då det känns rätt bra. Hej träningsvärk! ;) 

Fransar.

Färga hår och fransar på Sandra igår efter jobbet. Hon ska iväg utomlands och ville känna sig lite fräsch utan smink. :) 


Före. Efter. 

Dag ett

Tidig morgon, för tidig! Jobbet kallade igen. Öppna så var först på plats. Gården såg ut som en soptipp efter det varit stängt i tre veckor. Låna gärna vår gård men städa efter er. Det är barn dom ska leka där! Trist. 

Men dagen var bra. Lite trött men det är väl så det är första dagen efter semestern. Lite för varmt när det står på 31 grader ute dock. 29 grader inne. Stackars barn! :( 

Men nu är man inne i rutiner igen så gymmet fick sig ett besök. Inte tränat så mycket på semestern då man prioriterat annat. Sen behöver kroppen vila lite och jag vill längta lite. Det har jag gjort och riktigt skönt var det att få röra på kroppen.  😊 




Söndag.


Små trötta och sega tog vi oss till stendörren för en dag på klipporna. Riktigt skönt att få koppla av på klipporna och bada. Skönt i vattnet = många bad. :) 


Sen var det tid för Helena och Mange att åka hem. Tack för en bra och trevlig helg. 

För oss blev det städa av lite och tvätta innan vi landa i soffan för Resten av kvällen. 

Ångest finns. Det är dax att börja jobba igen och tidig morgon starta jag med. :/ Det har gått för fort (som alltid) och känns som man va på jobbet igår. Men nu är det tillbaka till verkligheten efter en fantastisk semester! 😃 



Lördag

Vi tog oss en tur till Romholmen efter frukost. Nöjd några timmar i solen innan hungern sög i magen och vi åkte hem. Åt på rocken.. Ingen hitt alls tyvärr. :/  



Efter det hem och fixa innan lite folk kom till oss för en trevlig kväll. Vart ett rätt stort gäng. Mycket roligt folk och verkligen en bra kväll. :) Gick ut en sväng men hade inte tok kul så vi gick igen. Istället åkte vi karuseller. Sjukt kul! Jag älskar karuseller och blir som barn på nytt! 😜 


Den enda bild som togs på kvällen. Jag och Ellen. 

Sen var sängen rätt skön kan jag säga. :)

Fredag

Idag skippa vi stranden och tog en sväng på stan och kolla in karnevalen. Mycket folk och många som sålde saker i olika stånd och självklart karuseller. 

Sen åt vi middag med sannys mamma och Sebbe. :) Sandra du var saknad! ;) 

Vid halv åtta kom Helena och Mange som ska va hela helgen. Vi börja med middag på rökeriet och sen satt vi hos oss och umgicks lite. Gick ner på torget rätt sent för kolla på ett band grabbarna gilla som hette Du och Jag. Riktigt duktiga va dom och värt att se. Dock var jag trött så stod och gäspa en hel del. Så sängen var rätt skön sen efter en lång men lugn kväll med trevligt sällskap. 😊 


Sandra var där med. Hon lika lugn som mig (Sanny, Mange och Helena med för den delen) så vi stod bra brevid varandra. :) 


Du & Jag 




Torsdag.

Bilen styrde mot stendörren för en skön dag på klipporna. Ett litet gäng på sex pers hängde denna dag. :) 






Efter stranden hade vi och ett gäng till bokat bord på hamnmagasinet för god mat och fortsatt kväll med torsdagsklubben. Mycket folk, för mycket folk men dock rätt trevligt. :) 





/Fanny