Happy fucking new year!


what good is love when it keeps on hurting me

Nu har jag gått klart teori intensivkursen på trafikskolan. Märks att man inte är van att sitta still så mycket som man gjort dom senaste dagarna så är tok trött nu. Men har varit riktigt bra och tror jag kommer få stor nytta av att jag gått den.

Igår vart det spontant fest. Tobbe som tyckte jag behövde göra något kul och så fick de bli. Men kort varsel storma Tobbe, Linus och Adnan in här. Vart en riktigt lyckat kväll och fy fasiken vad jag ägde i buzz (ville bara få det ur mig)! ;) Sen tippa Emma och Mattias förbi med och gjorde oss sällskap. Satt väl här till ett-tiden för att några av oss (alla utan Adnana och Emma) åka vidare till en annan fest. Nog den mest skummaste fest vi alla varit på. Ofta skrattar man med folk, vi skratta åt folk. Elakt men hade ni varit där så hade ni gjort desamma kan jag lova. Sjukt skumma männsikor. Huvudsaken är väl att dom inte fatta att vi skratta åt dom. Ja de blev en upplevelse och ett minst sagt roligt inlägg i en bok som en hade med sig som jag och Tobbe nog kommer bli strypta för. ;) haha Många skratt den kvällen och precis vad jag behövde! Tack Tobbe att du kom och ryckte upp mig! Guld vän de där. :)

Nu taggas det för nyår!
Tror det kommer bli grymt roligt. Vi är ett rätt stort gäng som ska fira in det nya året med god mat och bubbel. :) En kväll med nära och kära. Men kära menar jag självklart min underbara "fru" Simone. ;P Har firat nyår tillsammans varje år sen vi lärde känna varandra och alltid har vi lika kul. En guld vän det där som jag håller hårt i. ♥  Och med nära.. ja självkart alla andra goa männsikor till vänner som kommer vara där! =)



Jaha då vart de dax igen.. :)


Dax för ett inlägg igen.

Har varit galet mycket hela veckan och sen vart det julafton. Julafton spenderades hos mamma och pappa. Julmiddag med kusiner, moster, morbor och mormor sen hade vi paketöppning och den biten hemma själva. Vart en bra och mysigt julafon. Och snäll hade jag varit i år med så är riktigt nöjd med vad tomten kom med. :)


De mesta av det jag fick. :)


Igår firades juldagen genom att gå på 30 års fest. Riktigt trevligt! :) Bar av till en FULLSMOCKAD krog sen. Helt galet men vart en riktigt lyckad kväll ute med. Måste säga att dom har en förjäkla snygg bartender där. :P 

Slutet av kvällen vart väl inte så bra.. Allt vart bara så fel. Länge sen jag var så ledsen.. Allt är löst nu (hoppas jag) men har en grym ångest än över hur det blev. Inte en av mina bästa kvällar. :(

Idag har det varit en riktig slappar dag/kväll, skönt efter julhelgen.

Snart är det nyår och har inte en susning vad man ska göra. Ärligt orkar jag inte bry mig. Sitter väl hemma om det ska vara så. Känns som det är många som inte har gjort sig några planer än och ingen orkar ta tag i det. Det blir vad det blir.



Önskar er alla en riktigt..





God jul! :)

dsc03115 (MMS)

God jul! :)


kragen



Har bokat in mina första övningskörningslektioner på bilskolan nu. Kört lite privat innan men inte i snö.. läskigt. Ska även ta en intensivkurs i teori för att vara så säker som möjligt när det väl är dax att skriva upp. Tyvärr ligger det i mellandagarna, alltså på min ledighet. Men men.

Håll er borta från gatorna när jag är ute. Säkrast så för alla. ;)


Går till jobbet i ca en halvmeter snö! Sju...

dsc03113 (MMS)

Går till jobbet i ca en halvmeter snö! Sjukt jobbigt. Sen har de dom plogat upp från gatorna öst upp på gång vägen så de är ännu värre på vissa ställen. Vet dom inte vad ploga är där man ska gå!? Helt död nu efter denna promenaden till jobbet. Blä!


Nytt!



Har startat upp en ny blogg som bara kommer ha inriktning make up.

Den kommer att komma igång lite smått inom kort men blir mer när jag börjat skolan.

Klicka på bilden för att komma till bloggen. :)


Riktigt snyggt!


husfru


Julstämningen börjar infinna sig hos mig nu.

Idag har det bakats julgodis. Mumms säger jag bara! :D

Råka iofs glömma en sak på plattan men får göra nytt försök på det en annan gång istället. Händer även den bästa lr hur.. ? =)

Ge mig julafton och lite semster nu. Ska bli riktigt härligt!


Vilken kväll ;)

Vilken kväll!! =)

Vart ändrade planer igår. Skulle träffat Joy men vi ställde in (av förståeliga skäll).
Blev träffa ett glatt och härligt gäng istället. :) Det dracks gott, sjöngs julsånger (lr killarna sjöng) och skrattades en del. En riktigt bra kväll! :) Vart ut på krogen sen på C&D för att skaka våra rumpor och fortsätta våran trevliga kväll. Grymt med folk och bra stämning! Gött!






Haha Så här trevligt hade vi. Josse är nog sötast med sina näsryckningar! hihi
Seriöst gäng, japp! ;)

_________________________________________________

Sen att STORT GRATTIS till den finaste!
Ett litet ♥ till dig eftersom du tycker om dom så mycket, hihi ;P


Helg!



Fy satan vad kul det var att åka pulka igår!! Vi var fem tjejer och två hundar som var som barn på nytt i backen igår. ;) Ett MÅSTE att göra om men då med lite glögg och varför inte ett större sällskap. =)

Idag har jag varit/är så otroligt trött men varit rätt intensivt på senaste på jobbet, fullt upp. Kul men mycket. =) Idag avsluta vi fredagen med lucia på min avdelning. Jätte trevligt med så söta barn och underbara föräldrar. Hur ska jag klara mig utan mina små änglar?! Kommer verkligen sakna att ha alla barn omkring mig, dom ger ju en så mycket skratt och leenden. Alla små mysiga kramar, JA allt! Dubbla känslor över att sluta..

Men SJÄLVKLART ska det bli helt galet roligt att börja plugga på INT Make up center. Är ju faktiskt en dröm som blir verklighet. Längtar till det drar igång nu.. ge mig januari nu! :D

Ikväll har jag och syrran varit på middag hos halva fam. andreasson. Det var trevligt. Vart en tidig kväll då sis va hängig och jag tröttis... Så nu sitter man här i soffan och njuter av att bara ta det lugnt. Och snart blir det fredagsmys på riktigt. :)



Hitta ingen kul bild så blev en på Elvis! =)




snölek

Pulkaåkning är det som gäller ikväll. Ska bli roligt att leka av sig lite. ;) Har en känsla av att man kommer se ut som en snöhög när vi är klara. hihi



TOKfanny

Bra dag! =)

Har lekt en massa i snön med barnen idag. Undra vem som tyckte de va roligast, jag lr barnen?! Tror de va rätt lika. hihi Det gjordes snöänglar, åktes pulka och jag jaga barnen tills som ramla av skratt och kasta dom i snön. =) Tokfanny fick jag som namn idag med. Tur att de var med en positiv betoning. ;)

En annan härlig kommentar va när det börja snöa massor, nästan som de hagla så säger ett barn " Det regnar popcorn!!" Tror alla som hörde det fick ett gott skratt och barnet med även om den va rätt seriös i sin kommentar. ;) Kanske inte låter så kul nu men i stuationen va det kul. Ska kanske säga att jag låg på mage i snön med barn som kasta snö på mig och samtidigt försökte dra upp mig. haha ja kul hade vi iaf. Måste varit där för att förstå. ;)


Detta var jag tvungen att ta vara på så på torsdag kväll blir det pulkaåkning med en massa underbara! Man ska vara barn så länge det går.. ett motto jag gillar starkt! ;)

Natti.



Sankta lucia..



God morgon.

Sovit helt galet gott i natt. :)
Idag blir det lite julstämning på jobbet då vi ska ha lite lucia firande på ena avdelningen jag jobbar på. Det är ett stort hur jag jobbar i så vi måste ha firandet på olika dagar så de inte blir kaos. Ska bli riktigt trevligt. Dom är ju rätt söta dom små liven i sina lucia och tomte dräkter. :)

Jag själv bidrar själv med lite glitter i håret. ;)




:)


Lady in black!


v.48

Tjoho!

Ja då var det kanske dax att uppdatrera lite. Har väl inte hänt så mycket denna vecka mer än att jag varit riktigt trött så varit rätt händelseriktlöst.. Vilket tok spännande liv. ;)

Men.. Imorgon blir det roliga saker på g! Personalfest!! Hoppas alla är taggade för det är jag. =) Har fixats en hel del med det denna vecka och tror och hoppas allt blir bra nu. Blir nog även utgång för en del av oss. ;)

Sen ska jag försöka träffa Karin i helgen över en fika. ♥ Va länge sen så ska bli kul. =)



Jess och Jutta.. de är dax att ta oss i kragen och se till att ses snart! ;)

Annars är jag just nu galet pepp på att få börja skolan. Detta är något jag velat göra LÄNGE så lyckan är stor nu! :) Känns som de är mycket kul och positivt som händer nu. Känner mig smått lycklig! :)