v.48

Tjoho!

Ja då var det kanske dax att uppdatrera lite. Har väl inte hänt så mycket denna vecka mer än att jag varit riktigt trött så varit rätt händelseriktlöst.. Vilket tok spännande liv. ;)

Men.. Imorgon blir det roliga saker på g! Personalfest!! Hoppas alla är taggade för det är jag. =) Har fixats en hel del med det denna vecka och tror och hoppas allt blir bra nu. Blir nog även utgång för en del av oss. ;)

Sen ska jag försöka träffa Karin i helgen över en fika. ♥ Va länge sen så ska bli kul. =)Jess och Jutta.. de är dax att ta oss i kragen och se till att ses snart! ;)

Annars är jag just nu galet pepp på att få börja skolan. Detta är något jag velat göra LÄNGE så lyckan är stor nu! :) Känns som de är mycket kul och positivt som händer nu. Känner mig smått lycklig! :)Jutta

Sötnöt! Jaa va tusan! vi är ju sämst på det! Känns bara som att det är så mycket hela tiden! men ikväll ska vi också ha fest med jobbet på cd så vi kanske ses där fining! Call u later! Pyss!URL:


♥ L A I L A ♥

Göra ikväll? Kolla på Idol? :PURL: http://lailaaziz.blogg.se/


WeDesign

tjenare! är du sugen på en ny bloggdesign? vi tävlar just nu ut en söt vinterdesign :)eller kanske behöver du bara designhjälp? kika in hos oss!

/ WeDesignURL: http://wedesign.blogg.se/


Jess

Klart vi måste ses snart! kan vi inte ta en middag eller nåt i veckan? Pulkarace kanske?? PössURL: http://jessieojutta.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?