Oriflame



Nu är det dax för en ny produkt från Oriflame! Som vanligt så finns det an av produkten så först till kvarn som gäller. Är du intresserad så maila mig på [email protected] eller kommentera i inlägget (OBS! Glöm ej mailadress då) för vidare information om köp eller frågor angående produkt. Bor du i Nyköping tillkommer ingen frakt eftersom jag själv bor där. Bor du utanför Nyköping tillkommer frakt enligt postens tabell och självklart ser jag till att det blir billigast möjliga.

Vad passar bättre en Bronzing kulor nu i sommar tider!

Giordani Gold Bronzing Pearls
Puderkulor i fem solkyssta nyanser som gör huden varmt
strålande tack vare ljusreflekterande mikropigment.
Används som puder, rouge eller highlighter. 25 gr.


 Nyansen heter Natural Radiance.

Ordinarie pris 285 kr
Mitt pris 199 kr



PARTY!!!

Hej!

Har legat på Jogersö hela dagen med Sara, Simone och Susanna. Kanon skönt! Älskar att ligga i solen och bara ha det gött! Självklart vart det några dopp i vattnet, uppfriskande i värmen! =)


Nu är det laddning för kvällen! Party här hos mig! Sluta med att ett stort tjejgäng ska komma hit! Ska bli skit roligt!
Jag är taggad för fest och hoppas ni är det med! ;)




Michael Jackson

R.I.P Michael Jackson

Avled efter en hjärtatack i går 50 år gammal.

KING OF POP!♥


uppdatering!


VET skit dålig på att uppdatera men tiden räcker inte till! Men ska ännu en gång försöka bli bättre på det. =)

Hade en kanon midsommar kan jag börja med att berätta. Var i Västervik med Sara, Joysan, Simon och Andreas! Var så otroligt skönt att bara komma bort lite. Vi verkligen bara njöt och tog dagarna som dom kom. Träffa massa trevligt folk och bara umgicks. Tack underbara vänner för en trevlig midsommar! =)



Har i veckan njutit av solen och det underbara vädret. Var en sväng i stigtomta i tisdags för att fira Mamsen och Syster ysters födelsedagar, mys pys var det! . Igår var jag och Simone nere i hamnen. Träffa Robin och Louise där med och två till (så dålig på att komma ihåg namn :s). Vi åt glass och njöt av att känna sommar känslorna som man får av hamnen. Efter det blev det te hos Simone. Fick present av Sötisen med, coca-cola glas och en coca-cola tröja hihi. Kan det va en pik på allt mitt Cola drickande?! hahaha!! Tack söta du!

Idag slutade jag tidigt så jag och syrran drog till jogersö och sola. Var där med två jätte mysig tjejer som var kollegor till Frida. Tog mitt första dopp i vattnet med. Kan ju säga att det var avsvalkande =kallt! =) Men då är det verkligen sommar när man tagit första doppet!

I helgen så ska vi ett gäng till jogersö för att sola och bada hela dagen på lördagen. Ska bli riktigt skönt och mysigt! På kvällen är det PARTY här hos mig. Blir rätt många som det ser ut nu, ska bli kanon kul!! Ett gäng med en massa goa människor! =)

Hoppas på att komma iväg och sola på söndag med för dom har nämligen sagt att det ska bli upp till 29 grader!! Gaah! Härligt men varmt så svalka sig i vattnet vore inte fel. Så som sagt hoppas verkligen på att man kommer iväg någonstans. =)


Glad midsommar!

Hej!

Nu bär det av till Västervik med ett underbart gäng över helgen.
Blir dricka och äta gott och umgås i massor. =)
Vill önska alla en riktigt glad midsommar!
Syns igen på söndag!



Happy

Hej!

Så en dag kvar att jobba sen bär det av till Västervik tor-sön! Ska bli såå skönt att komma iväg lite. =) Det är jag Sara, Joysan, Simon och Andreas som ska åka. Ska bli kanon roligt! Hoppas bara det blir fint väder på midsommar.

Annars då.. Är dålig på att skriva jag vet men fullt upp i livet! Men bara positiva saker så ska inte klaga. Livet känns verkligen kanon och hoppas att det verkligen är min tur för lycka nu! För ja, jag är lycklig och hoppas jag får behålla den lyckan och mer därtill. =)




Oj..

Måste bara berätta något roligt..

Fick erbjudande om att stå framför kameran idag!
Jag som modell.. nej tror inte det så
NEJ TACK blev det för mig då han måste sett fel.
Skulle inte ens våga en sådan sak..
..men väldigt smickrande iaf! =)



Helgen


Helgen är över och ja ni vilken kanon helg det varit! =)
I fredag skulle jag bara ta det lugnt var in tanken så satt hemma i mysisar och njöt av lugnet. Då skrev David på msn att han, Joysan och Simon skulle till Hamnmagasinet och ta en öl och fråga om jag skulle hänga med. Vela först men var inte så svårövertalad, ett glas vin kan man ju alltid ta. ;) Så vid halv tio slängde jag på mig något krafs och strax innan tio var jag i hamnen, snabba ryck det! =) Humm.. men ett glas vin skulle jag inte hålla mig till det tyckte inte dom iaf inte David så sluta med ett x antal glas vin tillslut. haha! Vart en riktigt trevlig kväll måste jag säga! Tack! =)








Igår, lördag, så vart det en sväng ner på stan med Johnnie för att äta bakismat och fixa lite ärenden. Sen hem för att somna som en stock, var nog mer sliten än man trodde. Tanken var att gå till Joysan och Simon på kvällen för party men pallade verkligen inte. Var helt slut och behövde verklgen en lugn kväll. Var riktigt skönt och välbehövligt! Tur att det kommer fler tillfällen och ganska snart! =) För på torsdag åker jag , Joysan, Sara och Simon och Andreas till Västervik till på söndag för att fira midsommar. Ska bli kalas kul och längtar ihjäl mig! Lite minisemester är alltid välkommet! =)

Idag blev det en skön sovmorgon till att börja med. Sen kom Simone förbi en sväng. Det blev lite snack och en film. Inte den bästa jag sett tyvärr men men så är det ju ibland. =) Tack gumman för en trevlig dag!



Oriflame!

SÅLD!!!



Nu var det länge sen jag la upp en ny Oriflame produkt så nu är det dax igen!
Det finns bara en så det är först till kvarn som gäller! Om du inte bor i Nyköping och vill köpa en produkt av mig tillkommer fraktkostnad efter postens tabell. Självklart så är det fraktfritt i Nyköping eftersom jag själv bor där. =)
Är du intresserad av att köpa en produkt så maila mig på [email protected] eller skriv en kommentar under inlägget med din mailadress så kontaktar jag dig för mer uppgifter.

Giordani Gold Infinite Mascara

Mascara som formar fransarna och gör dem fylligare och längre.
Den specialdesignade borsten förlänger och separerar fransarna från rot till topp.
Innehåller vitamin B5. Kladdar eller klumpar sig inte. 8 ml.
Färg: Svart.

Ordinarie pris 155 kr.
Jag säljer den för 80 kr.


Paket!! =)


Idag hade jag två avier för att hämta paket! Weee!


Så ner på stan bar det av för att hämta paketen plus en liten solning. I detta skit väder som jag INTE kallar sommar så var det riktigt skönt att sola. Man får fuska när det aldrig blir nån sommar ju! ;)



Ett paket var från Oriflame med produkter som var beställda.
I det lilla hade jag beställt hårvårdsprodukter från Baresso.


Lee Stafford produkterna var det Joysan som rekommenderade mig! Så nu ska dom testas och bäst av allt är att dom är i en jätte bra prisklass, 79 kr/st. Lánza silkesdropparna kostar 185 kr då jag annars betalar 250 hos min frisör så det var kanon tycker jag! Jag är nämligen galet förälskad i denna flaska som är perfekt för mitt hår som har en jätte dålig kvalité pga av att de är lockigt i grunden.

Tänkte ge er en närmare förklaring på produkterna:
L´anza Neem Plant Silk Serum
Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga håret. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla. Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster.

Gnugga en liten mängd mellan handflatorna och fördela jämnt i rent handdukstorkat/fuktigt hår. Föna och styla. Även utmärkt på torrt hår och före användning av plattång.

Lee Strafford Poker Straight Dry Schampoo

Torrshampo från Lee Staffords Poker Straight serie.

Spraya på feta hårrötter på ca 15 cm avstånd, låt verka och torka av.

- It refreshes, it revitalises, it's clean hair again Baby!

(Kanon om du inte hinner duscha håret och få det att se ny tvättat och fräscht ut igen!)

Lee Stafford Poker Straight Dehumidifier

Hjälper ditt vackra hår att hållas spikrakt när luftfuktigheten vill krulla, locka och göra det flygigt. Poker Straight Dehumidifier är det perfekta vapnet mot oönskad krusighet (frizz).

(Detta tror jag blir min nya favvo då detta är mitt ständiga problem som lockhårig!)

(Källa:Baresso)


=)

Happy!!! =)

(Foto:Sara Hansen)

Helgens bravader!


Vilken helg! =)
Börja redan i torsdags för mig då jag var med alla på jobbet och åt på Forsen. Var kanon gott och trevligt. =) Sen i fredags var jag ute med jobbet igen men bara avdelningen. Är nämligen så att vi spelar på Lotto så var ute och åt för våra vinster. Riktigt gott var det och vi slog till med desert med! Mumms! Det dracks ju en hel del och sluta med att jag och Kattis vart kvar själva sen och ja det som sagt dracks en hel del. ;) Vi röjde på dansgolvet och hade riktigt roligt! En kalas kväll. =)

Igår var jag bra sliten med skönt nog mådde jag inte dåligt. Blev gå till Joysan på kvällen där hon kände sig lite ensam som tjej. hehe Simon (joys sambo) hade två killkompisar där. "Snutta" på vin och kolla på fotboll blev det.  Nu ska jag vara ärlig för sprangs nog mesta dels till och från Joysan som fixa sig fin för kvällen. Efter fotbollen bev det Singstar, skit roligt ju! Vet att jag inte kan sjunga men de sket jag i för en gångs skull, hihi. När klockan börja närma sig midnatt bar det av till Hamnmagasinet. Var ett bra livband där som spela så jag och Joysan röjde till, thihii! Efter krogen rejsa jag och en jag känner lite till pizzerian på cyklarna, bra där när man är onykter men kul var det och kom fram hela tack och lov. Fick något litet ryck tror jag. ;) De andra kom efter sen. Tack för en sjukt rolig kväll! ;)

Idag mår jag som tur var inte dåligt men är galet trött och sliten. Men man mår väl som man förtjänar lr hur är det man brukar säga. Men såå värt det efter en toppen helg som var väl behövlig! =)

Annars idag blir det plocka lite hemma och bara vaaa för vet inte när jag hade en sådan dag?! Tvätten är i fullgång med. Jag tror jag är lite knäpp för tycker det är skönt och avkopplande att greja med sånt ibland. Blir ju gå och rösta idag med! =)

Här kommer lite bilder jag och Joysan tog igår:
(dålig bildkvalitet pga telefonbilder)




Var bara tvungen att lägga upp den här! haha!

Avslutar med att säga att helgen varit guld vem vet en vändning kanske.. ;)


Ny singel


Pussycat dolls - I'm done



Trött på allt..


Inte haft energi till att skriva och har väl egentligen inte de nu heller men ger det ett försök...

Iaf.. I måndags kom söta Sara förbi mig och hälsade på. Det smaskades en massa jordgubbar och pratades en hel del.
Vad skulle jag göra utan dig!

I går sola jag en sväng och efter det så gick jag förbi Simone för att lämna hennes kamera som vart kvar hos mig sedan i lördags. Fastna där och sluta med Thaimat och massa snack. Tänker på dig gumman, vet att du har det jobbigt nu. <3 Tack för en kanon trevlig kväll gumman!

Idag blev det cyklen till Joysan efter jobbet. Vi fika och snacka en massa gojja. Satan i gatan (du har fått ett nytt ord i mitt huvud hihi) vad vi fika hehe.. Bullar, vaniljmunkar och singoallakakor! Du är för tok rar gumman! =)

Det var mina tre senaste dagar kortfattat..

Vilka helt underbara vänner jag har!
Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er.
Ni är så jäkla grymma!! Tack för att ni finns. ♥

--------------------------------------------------------------------
Tankar:
Jag är trött på att mitt liv är en enda bergochdahlbana hela tiden. Aldrig har jag haft sådan ångest som jag haft de senaste dagarna..  Inte nog med det höll jag på att svimma igår.. Tror jag har lite för mycket i tankarna just nu som bidrog. Sjukt att de ska behöva hända något dåligt för att man ska inse hur mycket man egentligen ville och tyckte om någon.. Trodde inte att jag skulle ens fatta tycke för någon så fort och på så kort tid så vågade nog aldrig inse det.. Jag känner mig bara tom nu och saknar din närhet.. Kanske låter som jag tar i efter en så kort tid men det är så jag känner..

Ge mig en tidsmaskin så jag kan få resa tillbaka och ändra historien!


....

Hur kunde det bli så fel.. När jag väl träffar en skit bra kille som jag verkligen gillar och börjar falla för så sumpar jag allt!! Trivdes helt sjukt bra med han och var verkligen lycklig. Tänk om man bara kunde få vrida tillbaka tiden så skulle jag ändra allt! Hur kunde jag vara så dum för jag var egentligen bara rädd... rädd för att själv bli sårad..

Vi var inte tillsammans än enligt mig med tanke på att inget var officiellt eller något vi pratat om. Vi hade inte pratat känslor alls... Så visste/vet inte alls vad du egentligen ville med dig och mig.. Så varför kan jag inte få en andra chans till att det skulle kunna bli något mer och något riktigt bra! Jag vet vad jag vill och önskar du ville det samma..

Blir så jäkla förbannad på mig själv.. detta är inte jag!!





 


....

Stryp mig!!