Paus

Inser att tiden inte finns här just nu. 

Önskar god jul och gott nytt år. 

Skriver i mån av tid.. 
Tiden

Det går så fort nu och det är ju hur bra som helst. De flesta räknar ner till julafton eller ett roligt nyår att se fram emot. Inte vi i år. Har ingen känsla för att det snart är jul och nyår. Känns som flytten är det enda som kretsar i mitt huvud just nu. ;) Längtan är enorm. ❤️Skit

Skit!
Packat och fixat. Men när jag ska ställa undan kartongen med packade vaser i så tappar jag greppet. Åh så ledsen jag blev. Har inte många vaser kvar nu.. Men mest ledsen blev jag för en specifik som var ett minne i, en present. Sen tror ni inte att min fina Lyngby vas gick sönder. Typ skjut mig!! :( 
Ett försök

Ger bliggen ett sista försök så nu kör vi på. :) 

Idag har vi gjort något väldigt roligt! Vi har beställt nytt kök till huset. Inte fy skam det. Få ett nytt och fräscht kök känns ju som drömmen. :) Det blir ett ljust kök och det är dels för det är snyggt. Men även pga att det det inte är så jätte stort och det är ju ett smalt kök, ljus färg ger illusion av att det är större. :) Kommer nog bli bra det här. 

Om jag längtar nu! ❤️
Hjälp!

Nu är det katastrof! 15 nov blogga jag sist och idag är det 4 dec. Nu skulle jag kunna rabbla upp (som vanligt) allt jag gjort sen sist men nej det tänker jag inte göra. Blir bara som en tråkig lista för er även om jag gjort roliga saker för mig så får ni inte ut något av det att veta i efterhand. ;) 

Så nu funderar jag.. Blogga vidare lr inte. Kan bli en nystart med huset bla och kunna följa vår resa till vårt hem. MEN kommer tiden finnas? Kommer det bara bli ströinlägg? Är det bättre än inget eller ska jag lägga ner bloggen?!