nytt

Lite nytt jag köpt på favoritbutiken här i stan, Kanel. Fick ju två presentkort där så har nyttjat dom nu på lite nytt till hemmet. Alltid lika kul när det känns gratis! ;)
 
 
Muggarna har jag spanat på läänge men inte vela beställa och när Kanel fick in dom var det ju perfekt att nyttja presentkortet på. :)
 
 
 
 

IGEN!

 
 
Går så bra det här men får väl inse att jag är en periodare eller att jag faktiskt prioriterar annat än bloggen ibland. Detta är inte mitt liv utan en sidohobby. :)
 
Kan väl berätta att jag var på en riktigt grym match i lördags. Erik Skoglund! OM han var grym och vilken historisk händelse dessutom! Mycket folk, många hejandes på Erik och vilken sjukt bra stämning över lag! En kväll att minnas!
 
Bilder taga av Sanny.
 
 
 

Vardagslyx

Man är så dålig man är på vardagslyxa och är något man borde bli bättre på. Veckorna bara rullar på och vardagen ser ofta rätt lika ut. Så sagt och gjort så träffades vi några tjejer för middag på Fika. Trötta tjejer i slutet av veckan men så trevligt. Alla tog dagens pasta och det var riktigt god. :) Mycket prat och en hel del skratt får summera kvällen. :) 






Onsdag

Denna vecka bara flyger iväg! Två dagar kvar till helg och slutar skapligt både torsdag och fredag. Inte illa alls! ;) 

Ikväll har vi satt upp en ny lampa i hallen. Vart riktigt bra. Guld och allt! Försöker inte göra så mycket nytt hemma men ibland är det svårt att hålla sig. Sen var den gamla trasig och denna går ju även att använda i ett nytt boende. Det är ju målet, att hitta nytt boende. 🏡

Imorgon ser jag fram emot lite spontant uppstyrd middag. Fick ett ryck i söndags och samla ihop några för lite vardagsmys i form av middag ute. Så imorgon blir det en kväll på fika! :) 





Gahh!

Internet vill inte funka här hemma igen. En dag funkade det igen. Snart har det varit såhär i två veckor. Tröttsamt. 

Har efter en dag med först utbildning och sen tillbaka till jobbet även pallat med en tur ut i skogen. Riktigt skönt och väldigt avkopplande. Hitta en massa kantareller men dock inga trattisar som jag är så sugen på. Men blir nog en tur snart igen i en annan skog vi brukar hitta mycket svamp i. :) 


Nu hoppar en trött tjej ner i sängen. 

Söndag

Självklart strula vårt internet ihop igen. Nu har det varit såhär i över en vecka så snart börjar jag bli irriterad på detta. Har ju en ny dator (glömde jag nämna av det jag fick när jag fyllde) och bara längtar efter att sitta där. Tycker det är skönt och avkopplande ibland att sätta sig där. Stänga av allt runt omkring mig för en stund. Nog om en jäkla dator! Haha 

Idag har det inte gjorts så många knop. Men fina naglar har jag iaf fått. Fina Anna som tagit tag i att göra naglar. Hon är utbildad sen länge men inte riktigt tagit tag i det för än nu. Oj så nöjd jag blev! Kul att unna sig lite. Sen var det även ett trevlig tillfälle att sitta och prata  med! :) 





Mer död än levande

Ikväll har min kväll spenderats i soffan. Ibland säger bara kroppen ifrån och ikväll orkade inte min kropp mer än just soffan. Känner mig trött och hängig typ. Men så är det ibland och då är det bara att lyssna på kroppen. Varit fullt upp i veckan med så har säkert sin del med. Annars skulle jag varit på kräftskiva ikväll men fick hoppa den. Sanny fick äta för oss båda helt enkelt. ;)
 
Här är min plats ikväll. :)
 
 
 
 

mer

Mer uppdatering kommer här.
 
Måste ju även berätta om Simones helt otroligt gulliga drag. På festen fick jag ett kort av henne. Där stod det att jag skulle göra något den 5/9 men inte vad och när.
 
Vid femtiden döck hon upp hemma hos mig. Först hängde vi lite innan vi lämnade lägenheten. Vi hamnade på Crazy cow där hon beställt bord. Riktigt mysigt med en middag ihop! :D Men hann väl sitta i fem minuter innan jag vänder mig om och där kommer Karin in! Då har Simone kontaktat Karin som hon vet är en av mina bästa vänner från gymnasiet. Hon var på bröllop när jag hade min fest men hade styrt upp så hon skulle komma helgen efter på middagen. Så himla gulligt gjort! Så inte nog med middag så har hon tagit sig tid att få dit Karin. Alltså jag får nypa mig i armen, tänk att någon gör något sånt här för mig. Ren lycka och ärligt, vilka fantstiska vänner har jag inte?! Tack Simone för en riktigt bra överraskning och kväll där jag inte tror vi var tysta en enda sek och tack Karin för du kom. Betyder så mycket för mig! <3
 
 

äntligen

Vårat internet har legat nere så fär av dåligt bloggande då lite av det jag velat blogga om finns bilder till och det ligger på datorn.
 
Har ju inte berättat om när jag fyllde.
Hela 30 år är man nu, tiden går fort! Känner mig dock inte som trettio hehe Man är inte äldre än man gör sig.
 
Firade fredag och lördag.
Fredagen spenderades ute i stugan i vivesta med familjen. Middag med utsikt över vattnet. Inte illa ställe att fira på och vilken förmån vi har, jag och min syster, att vi har föräldar som har underbara platser som vi får tillgång till.
Fick iaf fina smycken från Thomas sabo. Halsband, armband samt fin berlock. Fårskinn från ett av syrrans och svågers får, presentkort på kanel, vas, skål och smycken från Edblad. Så nöjd med allt jag fick! :D
Det åts såklart även god mat och tårta. ;)
 
Lördagen startades med att jag blev bjuden på frukost av fina Krippa. (Sanny fick åka in och jobba några timmar på fm.) Fick jätte fina smycken från Edblad av henne. Så gulligt!
 
Sen vart det en massa sista styr inför kvällen innan vi drog ut till syrran för fixa allt innan gästerna kom. Vid fem döck alla upp. Kvällen bjöd på god fördrink, fem kamp, grillbuffe och tårtbuffe. Självklart musik och när mörkret föll tändes en brasa. Riktigt mysigt! Hela gänget hade samlat ihop till en jätte stor korg full med gott som dryck, cholklad, lakris, olja, knäcke osv. Sen ett presentkort på Emma kliniken på en GALEN summa. Så nu ska det skämmas bort en hel del. Det är något jag aldrig gör annars så ska bli underbart. Där kan man göra allt från tandblekning, naglar, fransar, ansiktsbehandlingar osv.. :D
 
 
Gjorde miniatyrbilder så klicka på bilden för att se den större. :)
 
Så glad och tacksam för alla som tid sig tiden att fira lilla mig.
Kärlek! <3 
 

Halloncheesecake på oreobotten

Den här tårtan bjöd jag på igår på jobbet som fredagsfika. Recceptet hittade jag på nätet och bilder är lånade därifrån då jag glömde fota min. Ni måste bara göra denna, enkelt och så gott! Jag fick så mycket beröm för den! :D
 
 

 

Det här behöver du: 
1 1/2 förpackning med oreokakor
4-5 msk smör

 

Fyllningen:
4 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
200 gram philadelphiaost
300 gram hallon ( frusna går bra )
3 dl vispgrädde

 

Gör så här:
Ta fram hallonen så att de hinner tina något innan.
Mixa kexen som de är och blanda samman med smöret tills det är så formbart att du kan trycka ut det i en form 22cm. Här valde jag själv att stoppa in botten i frysen så den vart hård tills smeten skulle i. Knäck äggen och dela på äggvita & äggula i 2 olika skålar, viktigt att det är rena bunkar och att ingen äggula landar bland äggvitan. Vispa äggvitan hård, man ska kunna hålla skålen upp och ner utan att det rinner ut. Rör ihop äggulor med philadelphiaost & socker + vaniljsocker. Vispa grädden i en tredje bunke, och när grädden bildar toppar så vänder du i hallonen. Vispa/stöt (lät det vara lite bitar kvar) dem med elvispen så att de fördelar sig i grädden, vänd sedan ihop med äggulesmeten. Och till sist vänd ner äggvitan försiktigt. Häll sedan över hallonsmeten och ställ in i frysen i minst 5 timmar innan servering.

 

Det i kursiv är mina egna påhitt :)

 

Ta fram en stund innan servering.

 

 

F R E D A G

NU ser jag fram emot helg! En lugn och skön sådan och det kan verkligen behövas efter förra helgen firande. Känns som det kommer bli lugn allmänt framöver. Är lite sån som person som höst vinter heldre ligger hemma i soffan framför en bra film. Iaf om man kollar tillbaka på förra höst och vinter. Som jag nämnt förr, så ovärt att vakna seg en söndag och hela dagen blir förstörd. Ne dax att ta tag i gamla vanor efter sommaren, mer helger hemma eller göra annat kul men som INTE innebär festande. ;)
 
Mer tränande istället!
 
Nu ska vi iaf ta fredagskväll först och främst.
Film, räkor och soffan känns helt ok. Fredag är väl de flestas soffdag tror jag efter en jobbvecka.
 
 
 
 
 

det där med uppdatera

Inte skrivit sen vi var på väg till stugan för några helger sen. Dåligt jag vet men är tyvärr en pendlare i det här med bloggandet. Ena stunden känns det som jag vill bara stänga ner bloggen. Nästa dag har jag massa ideer över hur bloggen ska se ut. Dock blir det varken eller så ja just nu får ni ta den för vad den är.
 
Kan slänga upp lite bilder från när vi var i stugan sålänge..
 
 
Fanny

höstoutfit

 
Perfekt kombo till hösten :)

Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
Sponsrat inlägg