Pimp!


När man gör något roligt i livet blir allt annat enkelt och småsaker! =)



Har gått första veckan på skolan nu och det är grymt roligt! =) Trivs hur bra som helst. Man kan läsa mer om det på min andra blogg.

I helgen har vi firat Simone som har fyllt 25 år. =) På dagen igår var jag hos Simone och fixa hennes hår och make up och jag hopas och tror att hon vart nöjd så det va kul. Vart ett hejdundrande kalas sen igår kväll. Vi var några som åt först en jätte god italiensk buffé. Sen efter kom det en hel drös med människor. Vart en riktigt kul kväll hos Simone. Vi gick vidare ut på C&D för att slå klackarna i taket! Och det gjorde vi kan man säga. Hade verkligen grymt kul och vi dansa loss som vi aldrig gjort. hehe Grymt kul! =) Det enda va en liten händelse som var mindre kul, de jag skrev om i inläggen under. Men förutom det var det en riktigt lyckad kväll. Tack Simone för en riktigt lyckad kväll! Nu blir det lugt för mig ett bra tag framöver och ska ärligt bli rätt skönt.

Bildbomb från igår! =)



________________

Annars.

Jag är tyvärr inte riktigt kry än. Ska ta fler prover imorgon då dom jag tog i fredags inte såg så bra ut så nu vill dom ta fler för att reda ut varför jag mår som jag gör. Hoppas iaf på att få lite sömn i natt då jag inte sovit en ordentlig natt på 3 veckor så jag börjar bli lite sliten.

Men man orkar faktiskt allt när man tycker saker i övrigt är riktigt roligt så känner mig rätt pigg åndå! :)
Så imorgon är det dax för skolan igen, KUL. Rätt skönt oxå då jag har en tjej i klassen att pendla med. Hon bor i Norrköping så vi åker samma tåg. :)

Nu blir det sängen.

/Fanny


You make me sick

SJUKT är ordet!

Hur kan vissa bete sig som dom tror att dom äger en och har rätt till att göra vad som bara för man har haft något ihop för länge sen. Man ska inte behöva säga nej mer än en gång utan att bli sliten i på nytt. Man ska inte behöva ta till våld för att en ska förstå ett nej. Obehagligt..




Torsdag

Hej! =)

Vet att jag inte berättat något om skolan än men sena kvällar och att jag är dålig gör att orken inte finns. MEN lovar ett långt in lägg om allt jag kan berätta om skolan innan helgen är slut. Får inte berätta hur mycket som helst för skolan då kan man lika gärna gå skolan genom bloggen om ni är med. =)



Så här ser där vi jobbar iaf. =) (Bild lånad från IMC hemsida.)

Nu fixa de sista innan sängen ropar. Blir till doktorn imorgon med för att se om man ev kan få nå typ av penicillin. För nu har jag gått med den här skiten i snart 3 VECKOR! Inte ok.

Kram/ Fanny


Männsklig och måste få ur mig. Kanske för personligt, men är nog borta imorgon.

Finns hur mycket i mig som jag bara vill spy ut. Har flera långa inlägg i utkastet om hur jag känner, hur jag inte förstår hur endel kan förändra personlighet så tvärt. Hur man kan fejka känslor, eftersom man kunde stänga av så fort måste det vara så. Hur man kan gå från världens omtänksammaste till iskall person. Nej fattar faktiskt inte hur man gör för att spela dom spelen och ha ett samvete kvar. Hur man kan leka med nåns känslor så som jag blev lekt (ja för så känns de). För så tvärt kan man inte vända om det hade funnits nått. Jag skulle inte kunna det. Jag slutar inte bara bry mig om någon så tvärt, de gör man inte över en dag/samtal. Även om det inte var meningen att såra så har du gjort det..

Nu har jag fått ut mig lite.. Och på nått sätt tycker jag egentligen inte illa om dig alls, bara vissa saker jag inte förstår.

Man blir ingen dålig människa bara för att man vågar säga hur man mår.

Nu lämnar jag detta dåliga kapitel så gott det går.

God natt.

~*~


                  “I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”




Sjuka som inte går åt rätt håll, utom tvärt om..


Dålig uppdatering men är sjuk, hög feber och frossa och massa annat skit som gör mig aptitlös och orklös just nu och de har pågått allt för länge.. Så ska ha date med farbror doktor i veckan och hoppas att han får ordning på det. Försöker orka skolan först och främst just nu. Kan man aldrig bara få vara frisk, ska det vara så svårt?! 

Återkommer med info om skolan sen men kan säga en sak iaf ÄLSKAR DET! :)


Kram/ Fanny

Detta var ju inte dåligt! ;)

Om man nu ska ha ett par gummistövlar...

Hitta dom perfekta gummistövlarna för regn och rusk,
så ska jag nu ha mig ett par ska det banne mig vara dom här!
Kan det bli mer Fanny än så här på ett par gummistövlar? ;)


Cady Rainboot SEK 499, Wildflower



Grubblaren

Skrev nyss ett inlägg som kanske blev lite för personligt..
någonstans i mig vill jag bara publicera det men vet inte om det är så smart..
En dag med många känslor i mig.


Har ett bra budskap, lyssna och njut!


Ricky Martin - The Best Thing About Me Is You





Samma fast tillsammans med Joss Stone.





Nytt liv, nya möjligheter!


Idag jobbade jag min sista dag på jobbet. Jätte konstig känsla och kommer nog inte riktigt fatta för än jag är i sthlm på måndag. Kanon jobbigt att åka ifrån jobbet, kommer ju sakna alla små söta barn otroligt mycket. Dagen bestod av kramar, kramar och kramar. :)

Men nu börjar nya utmaningar! Känns nästan som jag ska börja ett nytt liv och det är ju inte dumt alls det. På måndag sätter skolan igång och jag kan inte längta mer! Ska bli obeskrivligt roligt. Lite lyxigt att få en längre tid hålla på med det som bara varit en kul habby på heltid. Nästan som semester kan jag tycka. :D Tror det här kommer bli kanon, något jag behöver. Nått nytt i livet!



Nu ska det bara satsas på att bli frisk så blir allt kanon. Haft riktigt otur när det gäller att vara sjuk det senste året (verkligen aldrig varit så mycket sjuk) så förhoppningsvis kommer jag hålla mig friskare nu när jag inte ska jobba med barn längre. Så helgen spenderas på att friskna till ordentligt då jag varit hängig över en vecka. På måndag SKA jag vara frisk!

Annars.. Saknar dig mer än jag vill erkänna för mig själv.



Idag är ingen vanlig dag... :)


,


Nu är det nära..

Tre jobbdagar kvar, konstig känsla..


Tok taggad!!! :D




SJUKT SNYGGT!



Ge mig tack!
Skorna är från Ed Hardy och Iron First.

Såg att min söta Simone bloggat om typ samma.
Roligt för hade suttit dagen innan jag fixat detta kollage.
Läskigt hur lika vi tänker ibland! ;)
________________________________

Snart dax att ta sig ner till trafikskolan för att köra lite.
Wish me luck! ;)





Själv Pep!



Detta smaskades på hemma hos Simone igår. Helt sjukt gott måste jag säga, mumms!! :P
Vart en lugn helg för mig vilket var skönt då det varit något varje helg nu på ett tag. Igår som sagt var jag hos Simone för massa gott att äta på och film maraton fram till 03.00. Gött.

Planen var verkligen att ta det lugnt och så vart det men idag vete jag fan, så jäkla rastlös! Suger på att ta en lugn helg tydligen. Sen får man tok för mycket tid till att tänka. Saker som varit saker som kommer. Men en sak är klart iaf att hur mycket det än känns riktigt tråkigt att visa saker blev som det blev och saknaden är stor så VÄGRAR jag gå ner mig för det. Det är något jag redan gjort allt för ofta pga sånt. Inte värt det, JAG är fasiken värd bättre! Ska se det som en möjlighet istället. Dax att tänka på mig själv. Det är något jag är verkligen jätte dålig på, sätta mig själv i fokus. Gick ganska fort från det ena till det andra så att inte dejta någon lr att vara helt singel var ett tag sen så nu är det dax att njuta av det. Som sagt sätta mig själv i fokus och ta en paus från allt vad motsatta könet är för ett tag. Nu är det verkligen dax för förändrig och så kommer det att bli. Har ju en massa annat kul att se fram emot nu med körkort, skolan, storstaden och nya bekantskaper! Träningen ska jag ta tag i med och sluta med dåliga vanor. ;)

Håller tummarna för att detta blir en toppen vår, min vår! :D



Dagens blogg :)


Wohoo! :D

Titta jag har blivit utnämd till dagens blogg hos Leia!
Vad roligt, tack! :)




Här äts de jordgubbar och annat gott som d...

dsc03138 (MMS)

Här äts de jordgubbar och annat gott som doppas i chokladfondue, Mums! Vilken kväll! ;)


Lyckan sitter i håret... lr? ;)

Åååhhh!!

Tror ni inte att Sofia som förlängde mitt hår har januari rea och tar BARA 1800:- för en förlängning!!! TOK BILLIGT för en hårförlängning! Kan kosta 4500-5000 hos frissan annars. Atten jag vill, atten att jag inte har råd nu!!! Typiskt nu när man verkligen inte kan.

Kan en vänlig själ ge mig en förtidig födelsedagspresent så är jag typ gladast i världen!
Njaa tror inte det va. ;)



Inte dom bästa bilderna på mig men här har jag förlängning i.



Det här är hemma hos Sofia när det precis var nygjort.
Det skiftar i olika färger då jag hade olika nyanser på mitt egna hår.


not my day


I feel that I may not ever find the right one for me
Will my true love ever be?
Why would I go on a search again
When I know what the end will be
What good is love when it keeps on hurting me?
I guess love will be nice for someone else's life


Over and Out

Uppdate!

I lördags kväll kom ett gäng tjejer över till mig för lite god mat. Var bara jag och Josse som tog oss lite gott att dricka då dom andra skulle upp dagen efter för att jobba. Åt, spela buzz och skratta i mängder är en bra sammanfattning för kvällen. Men halvtaggade som jag och Josse var gav vi oss ändå ut på krogen och fasiken vad det sög där! Lite folk, skumt folk och inte hitta vi stämningen för att festa loss alls. Satt mest och prata vid baren och vid ca halv två börja vi komma igång. Bra där tjejer att göra det när dom ska stänga snart. ;) Vart iaf uppraggad av en mycket skum kille under kvällen som inte kunde flörta själv utan bad sin kompis att göra det.. humm.. Ser jag så farlig ut. Sen följde dom efter mig och Josse och försökte göra osss sällkap. Men sicken diss dom fick. Inte mycket att hänga i julgranen de där. Juste en tjej flörta/gav mig komplimanger med. Inte varje dag det hehe.



Men fasiken vad folk kan värka ur sig saker utan att tänka på att de är en liten stad och många känner varandra. Fick höra något som INTE var så snällt rent av riktigt elakt om någon där i lördags, men fasiken vad snabb jag var på svar på tal. Mest för att visa att man kanske ska tänka på vad man säger och inför vem. Man vet som sagt aldrig vilken relation folk har till varandra. Hon skämdes arslet av sig sen iaf.

Söndagen blev en riktig bakis dag, slappa på soffan hela dagen för att avsluta kvällen med pizza och film i bra sällskap.

Nu är det normal jobbvecka igen efter alla julledigheter. Full ös kör vi på med! Kort med folk på avdeningen och en mycket rolig inskolning. =) Igår hade jag min första körlektion på skolan med och vet ni vad - det gick kanon! :D Stolt över mig sjäv men har lång väg kvar. Men detta ska jag greja utan problem för det har jag bestämt! ;)

Sen på kvällen var några kollegor över och vi testa på något lite annorlunda.. Seans! Oj riktigt skumt var det men ändå spännande. Vill inte gå in så mycket på det men de som sas om mig stämde in rätt bra och hur livet såg ut för mig just nu. Skumt.. om inte lite läskigt! Vet inte vad jag ska tro.


Nu ska en trött Fanny sova..

 


Lördag


Igår vart det 30 årsfest. Var riktigt trevligt men både jag och Simone var nyktra. Det pga att jag hade haft en huvudvärk i nån dag så var toktrött och Simone skulle upp och jobba dagen efter. Vi drog hem ungefär när festen kom igång och åkte till donken och åt istället. Var trevligt att bara få sitta och prata jag och Simone då det var länge sen vi hade tid att bara sitta hon och jag just själva och prata. =)
Var väl uppe till ett lr nått innan mina ögon inte orka mer. Sovit så gott i nattt så var nog bra att jag tog det lugnt då jag var rätt slut. Idag vakna jag och huvudvärken var äntligen borta. JIPPY! :D

Ikväll blir det lite tjejer över för mat och umgänge. ;) Marijoteten av gänget ska jobba imorgon och tar det lungt. Men jag och Josse ska ta oss en sväng ut tänkte vi. Får se hur kvällen slutar men tror det kommer bli en riktigt lyckad kväll! ;) Jag och Josse ute kan inte gå fel. Hade en rätt rolig kväll i sommras bara hon och jag.. hehe :)

Förövrigt hade Tobbe ett skit kul Wii spel som jag måste testa nångång. Vart lite blyg bland allt folk där så våga inte då. hehe Var iaf ett dansspel. Man hade en kontrol i handen så skulle man dansa som dom gjorde på tv.n. Som singstar fast med dans istället. Så körde man emot varandra. Riktigt roligt såg det ut iaf. =) Vill ha wii!!!




Man ska vara barn så länge det går! :D

Tjohoo! :D

Ikväll blev det pulkaåkning med en drös goa tjejer!
Tror vi alla blev som barn på nytt och många skratt blev det. Härligt och precis som det ska vara. :)

Själv såg jag ut/kände mig som en blandning mellan pippi långstrump (då jag hade flätor som jag aldrig har annars) och en hiphopare i för stora ytterkläder. Smaskigt värre. ;) 





Nästa gång sa vi att de blir till att grilla med. Inte dumt alls! 

Nu ska det fortsättas tittas på film i soffan. Skönt att vara ledig. ;)



Nytt år, nya tag?


Vart en toppen mysig fika med tjejerna igår. Skönt att komma ut och tänka på lite annat. Var ett gäng trötta tjejer man vad gör det. :)

Idag har jag jobbat första dagen sen innan jul. Känns att de inte är som vanligt på jobbet. Då menar jag att de är sammanslagningar och många som är lediga än. Nästa vecka är allt normalt igen. Men fatta att jag bara jobbar 11 arbetsdagar till. Känns overkligt och har nog inte riktigt fattat det än. Ska bli så GALET roligt att starta igång med skolan. Lite nytt i livet. Kommer iofs sakna mina små pluttar en massa. Bara som det att jag la mig ner i "pölen" (en dyna som en cirkel med kanter om) så kom ett barn (1½år) och kröp ner nära och riktigt gosa in sig i mig och i handen hade han en bok som han tyckte jag skulle läsa. Sen kom ett till barn på andra sidan om mig och ville lyssna på sagan med. Där låg man med ett barn på varje sida som lyssna när jag läste. Mys på hög nivå! :D

                                                              ("Pölen".. Bild lånad.)

Jobbar imorgon med sen är jag ledig igen till måndag. Skönt, alla behöver lite ledighet ibland. Schemat är fullspäckat med roliga saker. Precis vad jag behöver! =)

Juste.. fick en positiv nyhet idag! En sak som löst sig inför skolan. =) Wee! :D
 



Motgångar är mitt första namn.


Denna måndag börja ju inte så bra.. Trött som en gnu och sov bort dagen till halv tolv. Vakna och var allmänt låg. Skicka iväg ett mess som kanske inte var det bästa draget av mig. Fan vad man gör/skriver puckade saker när man är nere och låg, man tänker inte utan handlar först och tänker sen. Smart Fanny! Sen antar jag att de beror på att man just är nere och låg, man förstorar saker för man är ledsen, rädd och grymt osäker. Är ju så att man kanske inte alltid visar sitt rätta Jag just då. Är en ju en annan sak när man vet, man är säker och glad.. då blir allt småsaker istället om inte nått alls. Man är bara allmänt glad åt allt och man går skulle jag säga som på moln. Jag gjorde det för nån vecka sen.. vet inte vad som hände men vet att jag mår inge vidare just nu om inte ens lite bra. Fuck love!
Fortsatte dagen med en filt över huvudet och kom väl inte upp för än nu. Ser ut som ett lik. Dax att ta fram spacklet så man kan visa sig och ta sitt arsle ner på stan och fika med mina goa tjejer!

Önskar att allt bara blir bra igen..


Vackert.



(Hitta denna otroligt söta text hos Sandy.)


Skenet bedrar



Inte orkat ta tag i nått på senaste när det gäller hemmet.. varit full upp och orken/lusten har inte riktigt funits där. Senaste veckan har verkligen varit en salig blandning av känslor.. less på detta nu och vill bara må bra. Är det bara jag som verkar må överbra och verkar glad när saker är jobbigt, som man tar på sig en mask för att dölj hur man egentligen mår? Man orkar inte känna och stänger av. Kan vinden bara vända för mig snart..

Har ju självklart positiva saker med som underbara vänner♥ och skolan som börjar snart, längtar! :)