love!


:)

Skuggorna har kommit!!
Dom är super bra, älskar dom!! =)

Visar bilder imorgon.




..






FREDAG!!! :D



Ska ni hitta på idag/ikväll?





Glasögonorm..Japp de är jag! ;)



Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! =)
Efter jobbet bar det av till optiken och det var inte igår jag var där. Men nu är det gjort och måste köpa mig nya glasögon. Har sen jag va ca 9 år haft läsglasögon och verkar inte som jag kommer bli av med dom. Har inte ändrat sig mycket men lite och har tydligen helt fel glas i dom jag har nu. Så nya blir de, trist att de är så dyra och tråkiga pengar bara. Men ska jag kunna läsa bra, orka sitta vid datorn osv så är det ett måste. Fick starka order att sköta det om jag inte vill att synen ska bli sämre. Så ska ner och prova någon dag ett par snygga brillor. ;) Han även lite snabbt på stan för att köpa nya applicationer (säger man så?) till ögonskuggorna. Köpte även BUS från Dove och den är grymt bra så den kan jag rekomendera och Lee stafords torrschampo även det grymt bra! Ett par snygga armband och solglasögon fick hänga med hem med. =)

Efter det mötte jag upp kusin Emilia. Gick hem till mig för lite make up studio. Har fått äran att lägga hennes balsminkning nu när hon tar studenten. =D Så prov sminka lite idag hur hon ska ha det, färger och upplägg. Kan vara bra så hon inte står där samma dag och inte blir nöjd. Nu har hon två olika sminkningar hon väljer mellan =) Hon kommer bli så fiiiin! =)
 
Sen har jag bara tagit de lugnt hemma själv förutom ett litet besök en stund. 


Hoppas alla haft en bra dag! =)


zZzzzz...



Känns som jag har hur mycket sömn som helst att ta igen efter dåligt med sömn i början av veckan. Sovit som bara den i natt men vill och behöver sova mer!!

ZzzzzZZZzzzzz........


Details


Är hemma hos simone och myser. :) kram

dsc02915 (MMS)

Är hemma hos simone och myser. :) kram


Smink!


Helg



Igår bar det av till Camilla för grillning med ett gäng goa tjejer!! =) Guu vad vi skratta, precis så som det ska vara. ;) Vart en en salig blandning på kvällen som börja bra (läs SUPER) men fick ett jobbigt mitten/slut som kom ut något bra ifrån sist iaf. Så Fanny som trodde hon skulle bli sömnlös sov riktigt gott i lugn av vetenskapen av att jag har helt galet under bara vänner! Tjejer denna sommar ska bli grym, det har jag bestämt! ;)
 
Idag är Fanny en riktigt slöfock men det får man väl lov att vara ibland! Ligger i soffan som en säck potatis, moffar chips och njuter av att bara få göra just det! =)



Jag kan ju inte klaga på utsikten från bal...

dsc02913 (MMS)

Jag kan ju inte klaga på utsikten från balkongen, så skönt att inte ha massa grannar som ser in. :) De är sommar! Blir så lycklig. :-D kram


Camilla

Hej!! =)

Tog igår lite bilder spontant på Camilla som nydligen skaffa sig en blogg och behövde nån bild att lägga på den. Denna bild vart min favvo. :)
Kolla in hennes blogg.
Camilla.




Balkong mys hos mig med camilla :) Vad gör...

dsc02912 (MMS)

Balkong mys hos mig med camilla :) Vad gör ni ikväll? Puss puss


humor



Är en trött Fanny som skriver ikväll. Haft vernissage på jobbet idag, jätte trevligt men riktigt trött nu. =) Hem raka vägen och få mig lite mat sen massa prat med Camilla i telefonen som sluta med en snabb visit hos mig. Kul att träff dig gumman! =)




Nu blir det duschen och sen hopp i säng!

Vad har ni gjort för skoj idag?

Natti natti.


.


Torsdag



True blood



Blir så galet lycklig av att sommaren är här, äntligen!! =)
Har haft besök av söta Simone idag en sväng. Lika mys som vanligt att träffa pinglan. ;)
Annars är det städ och tvätt som tagit min tid idag.

Nu tittar jag på älskade Grey´s. Onsdag är nästan den enda dagen i veckan som jag ser på tv och då är det just Grey´s och sen True blood. Har med tiden tittat mindre och mindre på tv vilket känns riktigt bra faktiskt. Men True blood är verkligen mitt topp absolut bästa serie. Love love love! ;) Ikväll är det säsongsavsluitning.. hur ska jag klara mig i sommar.. buhuu. =( Unnar mig lite ostbågar kvällen till ära, hih! ;)



Nån mer än jag som är lika besatt av serien? (hihi)


Aldrig sagt att jag är normal.. ;)




Äntligen! =)


sommar fix!




fredag



Njuter i solen på balkongen. Galet skönt!!...

dsc02904 (MMS)

Njuter i solen på balkongen. Galet skönt!! ;) puss


ny dator!



I torsdags morse fick min dator för sig att inte starta, måttligt irriterande. =( Men igår så köpte jag en ny, wohoo! Man blir ju helt galet handikappad utan dator. Vadå beroende! ;) Nu kommer jag äntligen kunna blogg mer med förhoppningsvis bättre inlägg! =) 

Har just nu långhelg, skönt! Tog semester i går klämfredagen. Så blir en fyradagars helg. Kanske man kan ta och bli helt frisk då kanske.. envis förkylning detta!

Igår träffa jag sötaste Karin, alltid lika mysigt! =) Jag som inte skulle hoppa mer denna månad bröt visst detta löfte, hehe. Illa illa.. Kom hem med två fina linnen och ett armband. ;)

Ne nu ska jag greja mer med min nya dator. =)

Har ni gjort i helgen eller ska göra?


I behov av hjälp. =)

Hej!

Av någon lustig anledning så syns det helt plötsligt ramar runt mina bilder.. riktigt surt! =(

Finns det nån snäll och vänlig själ som kanske vet hur man kan få bort det och hjälpa mig?

Vore såå tacksam.♥

Ha en toppen dag! :)
Kram /fanny


Ny vecka, nya möjligheter!


Rekord! =)



Igår kväll var jag på Thiff, Elin och Rasmus födelsedagfest. Var jätte trevligt så tack ni för en kul fest. Vart en lugn kväll för mig då jag körde nyktert. Var inte sugen på alkohol så vart inte mycket för mig mer än fördrink som var riktigt god! ;) Skönt att vakna upp och må bra idag och få lite gjort. =) Så har hunnit med tvätt och en promenad med Simone och hennes vän Sara som var och hälsa de på. Annars har jag en skön dag med egen tid. Något som man behöver ibland. Alltid varit beroende av att ha egentid, att bara va.

Till något annat kul. Under dagen eller under ca 20 min har man kunnat se mig och min blogg som en annons under bloggsvar. Detta har redan (och dagen är inte slut) resulterat till över 700 unika besökare idag (1500 sidvisningar). Super kul!!! =)
Hoppas många av er som tittat in återkommer till min blogg igen! =) Så fort jag får ordning på datorn eller ev köper en ny så kommer det bättras med fler och roligare inlägg! =)




Justin Bieber - Baby ft. Ludacris





En ung kille som slagit stort i världen, rätt häftigt.
Liten men så duktig, man blir glad av han låtar. =)

Nån som instämmer, vad tycker ni om Justin? =)


tjing



Måste ju börja med att erkänna att håret vart sådär.. det funkar men vi var för fega i valet av antal slingor men men.. som emmilist sa "huvudsaken är att det inte blev orange" hehe å det är det inte! ;)

Igår hade jag och Simone en myskväll hemma hos mig. Två trötta tjejer slog ihop oss och slappa i soffan. Åt god mat med som bakpotatis, vitlöksbröd, kex och brieost och lite gott snacks! =) Gott gott! =)

Idag har jag och Simone farit på stan där vi fixat lite paket och jag till min förtjusning såg att det var 40% på allt på make up store så där blev det några saker. =) På vägen hem sola jag en sväng innan jag drog hem och åt.

Nu tas det lugnt inför kvällen då det är födelsedagsfest för Thiffany, Elin och Rasmus. Ska bli riktigt trevligt! =)



Vad ska ni göra en lördags som denna?

 

 


Underbara fredag! =)

Vill bara önska alla en toppen dag! =)

Ska iväg till jobbet om ett tag sen blir det hem för att få besök av
syrran som ska hjälpa mig slinga håret. Har en sån där super snygg utväxt. ;)
Kanon! =)


Wohooo! ;)


Älskar!! =)

Kat DeLuna Ft. Akon - Push Push




Bara jag som gillar Kat delunas nya singel? =)


Jag tror jag varit snäll, gott! :)

dsc02891 (MMS)

Jag tror jag varit snäll, gott! :)


Less is more..




I min rastlöshet..



Jaha då är jag inne på tredje dagen hemma sjuk och börjar bli grymt uttråkad!! Jag hostar och snorar än och blir trött för minsta lilla och blir tungandad. Hoppas att de vänder under dagen för känner att de är på rätt väg om man jämför hur det var lör och sön så är det iaf bättre idag, vill ju helst kunna jobba imorgon men blir väl antagligen inte så. Men.. HOPPAS!! Sjukt att man ska behöva ha ångest när man är hemma från jobbet men så är det. Dels för att man känner att de går ut över jobbet, att dom får pussla i schemat sen att det är så rackarns dyrt att vara hemma. Var ju nyss sjuk och de kändes rätt bra på denna lön som nyss kom och känns riktigt surt att nästa lön kommer vara sjukavdrag med på! Sjukt att man ska behöva ha ångest för att man är hemma och är dålig, det känns inte riktigt som att de är så det ska vara egentligen. =(

Ajaa i mitt kurerande och i min stora rastlöshet (är dålig på att ta det lugnt, kryper i kroppen fast jag är dålig) så fixa jag en liten ny funktion i bloggen. Ni vet Bloggsvar rutan till höger i menyraden där ni kan ställa frågor till mig... nu har jag lagt in ytterligare en funktion till det då är en liten "fråga mig!" knapp under varje inlägg vid kommentarerna. Så kom igen nu och fråga på, jag bits inte! ;)



PS: Lägg gärna till mig på bloglovin om ni gillar min blogg! ;) :DS


bloglovin




Mår skit!

Sjukling IGEN!!

Vakna med jordens förkylning i morse och nu har jag fått
feber och kroppen värker.
Har inte tid med detta, var ju nyss sjuk.
Blir kurera i massor och hoppas jag blir pigg tills
på måndag så jag kan jobba.