Fredag

Igår fredag så va Madde, Susanna och Tina här. Liten tjejkväll hade vi. Riktigt trevligt va det =) Satt ute på balkongen hela kvällen. ÄLSKAR SOMMAREN!!
Vi tog oss en sväng till Lotsen med. Börja segt med vart riktigt kul tillslut. =) Måste säga att kvällen avslutades på ett toppen sätt! =)

hihi...

ann

image151
Saknar denna tös!!! Kom hem från norge nu.... =/ Bläää dig!

Sommar!!

Äntligen är sommaren här. Blir så lycklig!!! =)

mc!

Vi i stigtomta i söndags och åkte lite mc. GRYMT häligt!! Så sugen man är på egen hojj.  En dag så ska de bli verklighet! =)





Tävling!!

Värsta kul med tävling! Jag tänker va med å tävla om styling och plåtning =) Aldrig blivit de förut och hon som fixar tävlingen verkar duktig så självklart ska man va med.
Om du oxå vill tävla gå in på http://hannabjorkstedt.blogg.se för att läsa mer.
Hoppas man har turen med sig för en gångs skull och vinner  =)

image142

bläää...

Sitter man ensam en fredag kväll.. kul!! Ne har iofs valt de själv. Men trodde de skulle va skönare än de blev. Sååå RASTLÖS nu!!
Så bjuder på en snygg bild på mitt normala jag!! hahaahaa!! Så kul har jag. ;)
Hihihihihihhhiiiiiiiii.....

Räkbåten

Igår onsdag åkte jag räkbåten med jobbet. Riktigt mysigt. Åkte i skärgården och tog en paus vid stendörren. Tog lite kort på omgivningen. =)

 Avslutar med ett dopp.. hahaha

Helgen.

Vad har man gjort av tiden denna helg..
Har verkligen inte gjort något spec. Bara tagit de lugnt hela helgen. Har iofs varit riktigt skönt. Elin har ju varit här en del och fått lite gjort hemma med. Fick nytt balkongbord idag med, kul! Min far har byggt ett, skit coolt vart det. =)

Har bestämt mig nu för att göra om lite hemma med. Ska måla lite i hallen och sen ska jag sätta upp en fondvägg i vardagsrummet. Kommer nog bli riktigt bra. Tar tid att få den här lägenheten klar har jag märkt. Det är pga av att jag inte riktigt vet hur jag vill ha det så får väl ta den tid de tar. Ska så småningom komma upp en väggdekoration med. En jag vet designar sånna och hon har lovat att göra en till mig. Kul för då blir de något som ingen annan har och mer personligt. =)

Ne måste säga att alla de tankar som jag hade förut börjat lägga sig.. Har ju sånna dunder vänner som man kunnat lätta sig för. Så känner att jag är på rätt spår. Mår riktigt bra måste jag säga! Har ett kanon jobb och underbara vänner, vad mer kan jag begära! =)

Ne om man skulle inom en snar framtid ta sig i kragen och ut å röra på sig lite. Måste om de ska ge nått resultat snart. =)

byeme crazy

bläää..

Tror du inte att Linda gjort så snygga hårförlängningar!!
Jag vill oxå ha långt hår!!
AVVIS!!

image128mina klipps förra sommaren,
tänk på att de blir tio gånger bättre med en hårförlängening!
Jag vill!!!

time to go..

Vill inte bråka eller något sånt men jag är ledsen kommer aldrig glömma sveket, kommer aldrig glömma känslan när jag fick veta vad du gjort. Det gjorde så ont. Kan inte förstå hur man kan göra så.. hur man kan såra på det sättet. Kändes som hela världen rasa och jag bara ville försvinna. Dom känslorna jag hade för dig finns inte kvar idag, dom försvann samma dag som jag fick reda på vad du gjort.
Jag har gått vidare med mitt liv nu men jag kommer aldrig kunna glömma det du gjorde emot mig. Tyvärr.. men det här är sanningen.


goodnight sweet heart, well it's time to go.


 


Fredag

Så var det äntligen helg. Skönt att få sova ut imorn. =)
Idag började jag tidigt på jobbet. Vi planerade hela fm sen åkte jag hem efter maten så det var riktigt skönt.
Vad har man annars gjort av dagen.. inte ett dugg! Hela dagen gick utan att få något gjort. Ändå har man en hel lista i huvudet på saker jag borde tagit tag i. Men får ta de imorn istället. Ny tag då! =)

Här på kvällskvisten så kom Elin förbi. Vi fixa lite mat och sen varit sjukt sega i soffan. Skönt att umgås med nån som man inte behöver va över social med. Förstå mig rätt... Det va riktigt trevligt iaf. =)

Amy å jag messa idag, Kommer äntligen att ses snart. Planerat in midsommar. Shit, inte setts på sketa länge nu!! Ska bli kul att se hennes nya bebis med, the dog! =)  Ska bli grymt kul gumman.
Och TJEJER (ni vet vilka ni är =)) vi får ta tag i planerna på en mysig midsommar med grillning osv.. Vore ju dunder mys!

Ne funderar seriöst på att inta sängen snart. Tack för idag =)
kramis / me

shit..

Shit vad de snurrar nu.. tyckas ha kommit i en period där många tankar snurrar i huvudet. Är inte deppig lr så.. bara många frågor om livet som rör sig i huvudet..

En vanlig dag.

Idag åkte jag till jobbet vid strax efter sju. Lagom trött. Fatta inte ens att klockan ringde ens i morse så fick stressa lite. Hatar att stressa på morgonen. =( Jag är så morgon trött, måste ha tid på morgonen. Stress är något jag inte klarar... Idag va den en rätt lugn och skön dag på jobbet. Solen sken och alla va glada =) Va ute i stort sett hela dagen och röjde. Känns som halva sandlådan kom med hem. Det är något man får ta. hehe
Kom hem vid fem tiden. Trött som atten.. men va gör man. =/
Så nu sitter jag framför datorn som vanligt.. Kul liv.. =)
Borde ta mig i kragen och göra något vettigt, men vad?! Finns iofs massor att göra hemma men är bara smått lat tyvärr..

Men är ändå rätt stolt över mig själv. Har börjat ta kvälls promenader. Skönt som atten. Riktigt raska promenader med musik i öronen! Avsutat de hela med att köra lite med magtränaren! =) Men var är resultatet?!!! Händer ju inget.. men är väl bara att kämpa vidare. Tänkte med de hela att man skulle bli lite piggare men ej utan resultat än.. kommer kanske... Allt händer väl inte så fort som jag tänkt eller trott.

Mitt i mitt bloggande så ringde de på dörren. De va Sara och Simone som titta förbi. Dom va ute och gick. Duktiga där =) Kul att dom kom förbi och kolla hur jag hade de. Sluta med att va kolla på lite kort och film från bulgarien. haha riktigt kul! Va från en spec. kväll hihi Kul kul!! =) lr hur Sara ;)

Ne om man skulle göra något vettigt. Vet iaf att om inte de börjar regna (ser lite lurigt ut på himlen) så blir de en promenad senare ikväll igen! =)

bye!!

.....

det är så lätt att fantisera.

Ge mig närhet...


söta!!

Titta runt lite på nätet och hitta dessa!

Kolla dessa små söta skor från Converse!! Nästan så man blir sugen att köpa dom till mitt gudbarn. Lite tidigt man vadå?! =)

Tatuering!

Så här blev de. Den är lite "kladdig" på bilden pga av ny gjort. =) shit vad de ser lustigt ut här, haha! De bjuder jag på. =)
image124

...

thank you baby
for it all.


tungt...

Haft en mysig helg. I fredags så va jag och simone nere i hamnen och tog en glass. Slutede även med en kall cider med. mys pys var det. =)
I lördags så va vi hemma hos sara och fira hennes födelsedag. Sara bjöd på super god mat och vi myste hela kvällen ett gäng tjejer. Blev många skratt och snygga bilder haha!!



Nu till nuet.. Just nu känns de tugnt. Känns som allt går imot mig fast jag har ändå en förståelse till varför de är som de är. Förstår verkligen, gör det. Hade tänkt och känt samma sak.. reagerat på samma sätt. Inte det..
Men att man kan känna sig så ensam ibland..

Hoppas att detta blir en bra sommar, behöver det!!

 ensamhet

Äntligen!!

Äntligen är det gjort. Så nöjd! =) Bild kommer sen, lovar!!
.

Valborg bla..

Haft en riktigt kul men underlig valborg. Var och åt riktigt god mat hemma hos Simone. =) Gott som atten, måste jag ge mig på själv att göra någon dag. =)
Sen begav vi oss till en fest som en av hennes kompisar var på. Kommer in, känns som man är tillbaka till 70-talet. Hemmet kändes som ett stort kollegtiv. Männsikorna som var där hade samma stuk på sig. haha Men de va en kul upplevelse de med.
Sen blev de en sväng till fika och tog något gott att dricka för att prata lite skit med folk. =) Mysigt.

Sen då.. Jag är upp och ner i allt. Men tror de blir bra så här. Ska nog va så och det är nog bra, stanna här. Men jag gillar det, trivs. Det är kravlöst och enkelt. Precis som jag vill ha det nu. Vill inget mer.
Förstår att ni inte fattar en gnytt av vad jag pratar om men så får det va....

image121