Jultider

Hej!

Jag verkligen bara njuter den här tiden av året. Älskar julen! Allt är nästan klart med. Julklapparna är nästan klara och bara någon små sak kvar. Julbaket är färdigt och granen är köpt. Idag ska det städas lite och ev fundera vi på att tjuvstarta och ställa in granen redan nu. Är ju så mysigt. :) 

Ledigheten är snart här och som jag längtar och behöver det! :) 

Idag ska jag även få träffa en läkare på medicin och hoppas på lite hjälp för minska mina problem med magen. Så jag mår bättre, känner mig mindre trött konstant och med allt få ett bättre immunförsvar.  Allt går ju genom magen. Se vad han säger. Fick turen att träffa en överläkare med så det är bra. Håll tummar och tår nu! :) 

Sen blir det massa jag tänkte hinna med efter som städa, färga hår, sola, fix hemma och ev besök av Ullis och Krippa som ska få fransar och bryn fixade inför julen samt ta en kopp te/kaffe. :) Kär i livet just nu! 

Kram

Dagarna bara försvinner..

Insta uppdate sålänge.. :)
 
 
 
 

Fredag!!

Hej! 

Fredag och det känns i hela kroppen, bra känsla! Mot jobbet för sen styra fest. Vi ska ha julfest och det är jag och en kollega som styr så mycket fix har det varit och är. Blir kvar på jobbet då jag inte hinner hem imellan och det är mycket som ska fixas inför. Tror det kommer bli skit kul ikväll. God mat, glöggmingel, underbara kollegor och massor av roliga lekar har vi styrt upp! :D 


/Fanny


Full rulle!

Hej!

Full rulle just nu med fullspäckade dagar! Lite så det är den här tiden antar jag. :) 

Efter en heldag där vi hade stängt på jobbet och hade studiedag fot jag hem för ett annat jobb. En tjej som ville få lite längre hår nu inför jul och nyår. Efter det träning. Motivationen va sådär men Sanny peppa mig och som alltid känns det så bra när man väl är där. :) Rygg, biceps och mage fick sig en bra genomkörare. Benpasset sen i måndags hänge i men det allt går även om varje steg kändes haha den var inte dålig träningsvärk jag hade kan jag lova! :) Idag är det äntligen bättre men känns gör det än. Förkylningen hänger i den med (kan inte hålla mig från gymet) och även Sanny (kors i taket) går och snörvlar här hemma. Antar även att det är dessa tider med. Sagt det förr och säger det igen, ge oss kyla så det dör ut! 

Idag är det massa fix efter jobbet. Imorgon vankas nämligen personalfest i julens tema. Jag och en kollega som styr så blir lite att greja med. Hinner heller inte hem imorgon mellan jobb och fest så lite stressigt är det. Får fixa mig på jobbet! Men fasiken vad kul det ska bli och hoppas alla uppskattar allt vi styrt med. :D

Nu kickar vi igång torsdag! ;) 

(Efter jag var klar igår på gymet)

/Fanny


Måndag!

 
 
Åh vad mysigt det var att få krama på mina älsklingar på jobbet idag. Dom lyser verkligen upp min tillvaro och ger mig så mycket värme och kärlek! ♥
 
Efter jobbet har jag pluggat en massa körkort. Alla dess viktklasser osv gör mig galen! Men bara att göra det för körkortet ska jag fixa nu! Paus med en efterlängtad solning. Det var inte igår kan jag säga, hjälp vad skönt det var. Värme och liten D-vitamin boost! ;)
 
Träning där ben och rumpa fick sig en rejäl genomkörare samt avsluta med mage. Fasiken vad jag älskar att vara på gymmet och äntligen var jag så pass idag att jag kunde gå dit. Happy happy!! :D
 
Sjukt tråkig info men det var iaf min dag! Hoppas din varit lika bra. :D
 
 
 

Bilder

 
Lite bilder från hemmet..
 
 
 
 
 

helgen


Det har verkligen varit en bra och framför allt en lugn helg. Satsa verkligen på att bli av med dessa förkylningar som kommer innan den innan ens slutat men är svårt när det bara går runt på jobbet. Alla personal sjuknar om vart annat och förra veckan var det minst 6 stycken borta varje dag!! Helt galet! Nu vill jag verkligen att det ska bli kallt ute så det hjälper lite på traven, tar död på alla bakterier.
 
Så helgen spenderades med först med bio med babe. Istället för ligga i soffan kunde vi lika gärna sitta i en salong så fick man komma utan för dörren lite. :) Lördagen spenderades själv då S jobba sen var kvar i sthlm till söndag. vart verkligen egen tid då jag fixa och dona hemma i timmar, gillar verkligen det. Tiden bara rusa iväg och pang så var klockan sena kvällen. Jag är sån som verkligen uppskattar sån tid ibland. :)
 
Skyltsöndag (som för övrigt var riktigt dålig) med Ellen och en mysig fika fick det bli. In i massa mysiga inredningsbutiker och se om vi kunde hitta lite kul. Kom dock inte hem med något men mysigt var det iaf. :)
 
S kom hem på em och då fixa vi lite belysning på balkongen osv. Fixa god middag och senare film och knapra gott med ost och kex. Bra avslut på helgen.
 
Nöjd och glad tjej! :D
 
Bildregn från helgen...