helgen


Det har verkligen varit en bra och framför allt en lugn helg. Satsa verkligen på att bli av med dessa förkylningar som kommer innan den innan ens slutat men är svårt när det bara går runt på jobbet. Alla personal sjuknar om vart annat och förra veckan var det minst 6 stycken borta varje dag!! Helt galet! Nu vill jag verkligen att det ska bli kallt ute så det hjälper lite på traven, tar död på alla bakterier.
 
Så helgen spenderades med först med bio med babe. Istället för ligga i soffan kunde vi lika gärna sitta i en salong så fick man komma utan för dörren lite. :) Lördagen spenderades själv då S jobba sen var kvar i sthlm till söndag. vart verkligen egen tid då jag fixa och dona hemma i timmar, gillar verkligen det. Tiden bara rusa iväg och pang så var klockan sena kvällen. Jag är sån som verkligen uppskattar sån tid ibland. :)
 
Skyltsöndag (som för övrigt var riktigt dålig) med Ellen och en mysig fika fick det bli. In i massa mysiga inredningsbutiker och se om vi kunde hitta lite kul. Kom dock inte hem med något men mysigt var det iaf. :)
 
S kom hem på em och då fixa vi lite belysning på balkongen osv. Fixa god middag och senare film och knapra gott med ost och kex. Bra avslut på helgen.
 
Nöjd och glad tjej! :D
 
Bildregn från helgen...
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?