Lördag

Idag har S varit duktig och varit med på samfälldhetens städdag. Eldning och krattning. Blev även av med en full buske vid huset som ser mer ut som en avdankad gran större delen av året. Skulle behöva ta tag i trädgården lite mer hemma men inte lätt med den lilla. Han sover nämligen inte länge i vagnen när det står still så blir lite knepigt. ;) Vi får ta en dag tillsammans när S är ledig och fixa sånt. Jag fick istället lite städning inne i huset gjort när A sov en stund. Man tänker att man ska få så mycket gjort på vardagarna när vi är hemma men dagarna försvinner på annat. Sen kommer A mer till ro när vi båda är hemma. Som han känner att de är mer rörelse och att pappa är hemma är väl inte dumt i sig. ;)

S har även slipat ett rum idag. Äntligen har vi fått igång lite renovering igen. Är sista rummet och ska bli typ lekrum. Ett rum där A kan ha sina saker på nedervåningen. Kommer bli kanon! :)

Kvällens planer vart inställda pga sjukdom så vart en lugn kväll hemma bara vi. Inte dumt de heller. Är rätt trött så dega i soffan var/är rätt skönt med. Vi tar middagen en annan gång. :)

Lite random bilder jag tagit idag. :)

Mycket ljus såhär på hösten. Mys!
En trött A och en mamma som snart slänger in handduken. ❤️


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?