We❤it inspo!


Senaste Instapix!

   

Bitter tisdag

Idag är första morgonen på länge jag inte känner mig positiv.. Trött som en gnu trotts massa sömn inatt, en ond hals som kommer och går sen några dagar tillbaka och andra omständigheter som gör det svårt att vara positiv till jobbet just nu.. Kanske ska byta karriär istället. ;) Suget är stort just nu iaf!!


Skit dag!

Lr iaf nästan. Dagen började i positiv anda men sluta inte så. Iaf inte på jobbplanet. Fan så less jag är. Nytt jobb, ja tack!

Trött som fan när man kom hem och helt otaggad för träning men tog mig dit och fasiken vad skönt det var! Få ut aggression och få svettas lite. :)

Imorgon är det jobb igen. Plus medarbetarsamtal, känns spännande när jag just nu inte känner mig så positiv till jobbet. :/ Önska mig lycka till!

Puss


Söndag

Idag har det varit full rulle. :)
Först var vi hos Lotta på 40års kalas med massa folk. Lotta är Sannys fina syster! :)

Efter vi varit där nån timme åkte vi ut till stigtomta för middag med familjen. :) Alltid god mat och mysigt. :)

Så känns som vi ätit hela dagen typ! Men så får det vara en söndag. ;)

Nu har vi lagt oss i sängen. Imorgon är det ny vecka och lika så nya möjligheter! :) ❤


Helgen! :)

Fredagen började lugnt och skönt hemma. Sanny var över hos Rappe men efter mycket tjat lyckades han övertalat mig att komma över. Satt där en stund innan vi gick ut. Vi testa O'learys och måste säga att det var över förväntan. Visst mycket smått men vi hade kul ändå och börja känns av alkoholen och det dansades som aldrig förr. Spontant är nog fan bäst! :)

Igår vart det en tur på stan. Lite nytt till hemmet blev det, smink och en ny tröja. Älskar när man har presentkort så de vart nästan gratis svängen på stan! ;)

På kvällen kom Gustaf och Rappe över till oss. Vart först en sväng på Rocken och sedan c&d. Var väl sådär och vi gick faktiskt hem innan ett så det var skönt! ;)


TIPS, Love it!

Mitt bästa just nu tror jag är Kvarg (måste vara ica´s) med fun light jordgubb (bara några droppar) och hallon!
Sjukt gott och nyttigt! =)
 
 
 
 

Inspiration

Är så sugen på att fixa och få till det så som man VILL och ÖNSKAR att man hade det hemma. Kostar ofta en massa pengar.. Men man kan faktiskt göra rätt mycket med små medel och små pengar, små detaljer kan göra mycket och varför inte göra saker själv så blir det ännu billigare. Guld! Men förstår att en dag flytta till hus och får renovera och fixa från botten, så jäkla kul!! DRÖM!
 
 
 
 

Halv åtta

Igår var det dax för halv åtta igen. Denna gång hos Maria. Det bjöds på rödbetor på salladsbädd med goa frön till förrätt. Kräftsoppa till varmrätt samt fuskcheese cake till efterrätt. Allt var mycket gott! :) Spännande och se vad Jenny bjuder på nästa gång. ;)


In love!

Tror jag är kär, typ iaf. Dessa får gärna flytta in i min garderob!


vecka 4

Nu är det snart dax att krypa ner i sängen, lite kvällsläsning innan sömn. :)
 
Ladda för en ny vecka med fullt upp!
 
Måndag: Jobb, möte, träning
Tisdag: Jobb, träffa Krippa efter jobbet för lite frans- och brynfix, träna om jag hinner, "Halv åtta" på kvällen
Onsdag: Jobb, plugga körkort, träning
Tordag: Jobb, föreläsning hela kvällen (hinner inte träna)
Fredag: Studiedag hela (långa) dagen, träning
Lördag: Träning, plugga körkort, kvällen oklar än, försöka mig på en lugn lördag. Kanske en filmkväll. ;)
Söndag: Plugga körkort, middag hos mina föräldrar
 
Just nu ser mitt liv ut så att det är jobb, träning och plugg som kommer ligga i fokus.
 
Tumblr_lqaxbapkqx1qm4s3no1_250_large

Söndag

Helgen är över och ångesten börjar smyga sig på. För denna kommande vecka vet jag inte om jag ser fram emot. Fullt upp!
 
Iaf helgen har varit bra. Fredagen träna vi och sen tog vi det lugnt hemma. Kors i taket men kvart över tio la vi oss. haha Inte ifta det händer. ;) Sanny skulle vissligen upp och jobba lördag men ändå. Jag gick upp skapligt i lördags sen och till tolv va hemmet städat och allt var tvättat. ;) När S kom hem gav vi oss ut och fota i det vackra landskapet som var i lördags. Kallt var bara förnamnet men kul var det. :)
 
 
Igår kväll åt jag, Ida och Angelica lite tillsammans. Mys! :) Sen kom Ida, Krippa och Lina med. Underbart skönt och kul med en tjejkväll! =) Senare på kvällen dök grabbarna upp. ;) C&D sög måste jag säga, lite folk och ja haft roligare ute. Men så är det alltid, roligast hemma. :)
 
 
Idag har vi haft en riktig slappar dag och myst i sängen hela dagen. Skönt! :)
 
 

Lite nytt!

 
 
 
 
 

Tungt!

Idag var det en tung dag. Trött som atten när jag vakna men väl på jobbet var det ok. Segstartat men den kom iaf igång som sagt. Dagen gick rätt fort och hemma vid fem däcka jag på soffan. Vakna till och all energi i kroppen var borta. Trött och frusen. Hinka i mig lite te för att släpa mig till gymet. Känner mig rätt nöjd att jag tog mig dit trotts att den "gamla" Fanny hade hittat tusen ursäkter en dag som denna för att slippa.
 
Väl där och på bandet var jag glad att jag tog mig dit för oftast är det så att väl på plats så släpper de mesta. Körde lite mage idag och kanske det inte var mitt bästa pass, MEN jag tog mig dit och jag fick lite träning. Lite är bättre än inget! ;D
 
Imorgon är det äntligen fredag och veckan har ärligt gått riktigt fort! :) Helg, du är välkommen!
 

Skönt

Helt slut i kropp och knopp. Skön känsla på något sätt! Speciellt när de är pga träningen. Känns som varje del i kroppen värker och gör ont men de är bra! Då vet man att de tagit! :D

Kommer nog somna gott i natt och jag laddar om för ny jobbdag och träning efter det! :)

Natti! <3


Senaste Instapix!

 

Full rulle. :)

Mitt i veckan. Träningsvärken från igår känns bra. Skivstång, älskar det då de är jobbigt och kul. :) Vart även pulsgång idag. Vi taggar om för roliga pass ikväll igen. :)

Har sen jag kom hem från jobbet hjälpt en tjej tagit ut hårförlängning. Vet inte vad rapunzel gjort med sitt lim. Sitter sten hårt! Bra men jobbigt när de ska ut. Så var de inte förr.

Veckan har verkligen gått skit fort än så länge och redan torsdag imorgon. De innebär att helgen är här snart. Som jag längtar! :D Kommer bli en grym helg!


Uppdate!

 
Ny vecka är igång igen med allt det innebär. :)
 
Helgen till en början starta med som ni vet bio i fredags med Angelica och Sebbe, mycket trevligt. :D
Lördagen vart massa fix hemma medans Sanny jobbade. Sen bar det av till Gustaf på fest. Första gången jag var hos han och han bodde jätte fint. Sen festen i sig.. var trevlig men haft roligare. Blir smått less på vissa saker men va fan, så får det vara och energin jag den lägger jag på bättre saker. :D
 
Söndagen vart inte många knop. Men tog mig på kvällen på en konsert som hette The heart & soul project. Två personer som dragit igång (varva en gammal vän till mig) ett project i förmån för Canser. Härligt inisitaiv!! Dom fick in massa pengar samtidigt bjöd dom på härlig musik, så jäkla grymma dom var! :D
 
Nu är en ny vecka igång. Hoppa träningen idag då jag ville greja lite hemma, så som rensa lite. Fick bli min "vilodag" idag så kör jag resten av veckan! :) Längtar faktiskt till passet imorgon. Bra känsla!
 
Ska även få in en date med Sandra i veckan och så ser jag fram emot en fantastisk helg! :)
 
Rensa lite som sagt.. skor, toppar, tröjor, byxor (vanliga samt baggy), nail hair osv..
Allt finns på fb köp/sälj sidor.
Bra jobbat Fanny! :)
 
 

Lördag baby!

Hej!
 
Igår blev det Jack Reacher på bion. Absolut bra men kunde kortas ner lite. Helt sevärd film! :)
 
Sanny blev inringt på jobbet då det är lite kris där så jag ska passa på att städa och rensa i graderoberna. Behövs! Ska nog lägga ut lite på köp och sälj samt tradera av kläder och skor. :) Sen är det garderober med annat som ska städas, ordning och reda vill jag ha! :)
 
Blir nog ett pass på gymmet sen med. Träningsverk i hela kroppen, fyllde på lite extra igår med, men ska nog gå bra! ;) Skö smärta då man vet att det verkligen tagit då! :D
 
Kvällen är än oklar så får se vad som händer och sker. Skulle nog vilja ta det lugnt men får se vad jag känner för senare. Ev skulle iaf Angelica komma över och göra oss sällskap då Sebbe jobbar.
 
Photo: Villhasommarnu!!! ❤ @fannyi
 
Ha en toppen lördag! :)
 

Fredag!

Haft en sjukt kul dag på jobbet där man nästan kunde tro att jag och Krippa gick på något! Haha Så de ska va, släpp loss och ha kul. :)

Har kört ett bra pass på gymet med styrketräning för hela kroppen. Skönt och svettigt. Nu känns helgen mer än välkommen. :)

Ni som känner mig vet om min kärlek till coca-cola och vet ni vad, inte druckit på hela veckan! Klapp på axeln Fanny! Men fasiken vad suget infunnit sig. Läskigt hur man kan bli så beroende. :S Har iaf tom haft en liten burk stått i kylen och inte rört den. Heja! Haha låter töntigt de här men som sagt ni som känner mig vet. ;)

Ikväll blir det bio med fina vännerna Angelica och Sebbe. Riktigt bra fredag, lugnt och skönt men ändå tillsammans med människor vi tycker om. ❤

Trevlig kväll! :)


Underbart!

Hej!
 
Känns så skönt att äntligen kommit igång med träningen igen denna vecka! Både jag och Sanny är sjukt taggade och har satt upp olika mål som SKA nås. Vi äter bättre och mår bättre, vilket ofta faller sig naturligt med bra träning och bättre kost. Vi skippar så mycket vi kan kolhydrater (fast de har vi gjort länge), kör lite på lshf stilen. Men självklart om man ska träna mycket och spec muskelgrupper måste vi äta lite kolhydrater. Vi äter bara mer rätt, bättre tider och godare (ärligt). :) Känner en stor jävla  F*N på detta och hoppas det håller i sig. Längtar till våren med när det börjar smälta och isgatorna försvinner så man kan ge sig ut på pw!
 
 
 

El James

El James trilogin ska vara grymma har jag hört!
 
 
Måste bara prova så ska lägga mig i sängen nu och börja med första boken.
 
Vad jag hört ska man bli fast!
Dom ska även i framtiden bli film! :)
 
Återkommer med omdömme!
 

fest!

I lördas vart det en spontan utgång med Ida!
 
Jahopp karatefylla lyckades vi båda med. Först satt vi hos mig (plus några till) sen gick vi till Mikes för en fördrink innan det bar av till c&d för klackarna i taket. Ojoj vi körde! haha Ibland så får man! =)
 

Nyår!

 
Nyår!
 
Nyår spenderades hemma hos oss. Efter MYCKET fix och don så kom gästerna vid fem.
 Middagen bestod av tio personer som var samlade. Fredrik, Ellen, Marcus, Maria, Gustaf, Rasmus, Tim, Jutta och Jag och Sanny bestod sällskapet av.
 
Vår meny vi fixat var:
 
Förrätt:
Gratinerad hummer med vitlökssmör o persilja, egenplockade kantareller o västerbottenost.

Huvudrätt:
Tre stycker tjälknölar på fransyska, dovhjort o en på lamm. Ört o vitlöksgratinerad potatisgratäng samt en härlig sallad. Till det även en rödvinssås och en kantarellsås.
 
Efterrätt:
Hallonsorbet på färska bär o chokladgranering med färsk citronmeliss.
 
Vi kände oss nöjda och vi tackar enormt för all beröm vi fick, det värmde! :)
 
Efter vi ätit stormade en massa andra in och gjorde oss sällskap. Det skålade, skrattades och lektes. :)
Vid tlv gick vi ner till forsen och där tilla vi på raketer och självklart nyårskysstes! ♥
 
Festen fortsatte långt in på småtimmarna.
 
Tack alla för en grym nyår! :)
 
Lite bildregn, vissa tagna med en bra kamera och vissa är mobilbilder så ni vet varför det är sån enorm skillnad på bilderna! :)