svett

 
Igår kördes ett bra pass med fokus på ben och rumpan (såklart), viktig del! ;) Tog ut alla krafter vi hade, svetten rann och vi gick därifrån med en stil vi inte ska prata om. haha Aj men så skönt! :) Vi förvänta oss världens träningsvärk idag men båda har klarat oss rätt bra. Det enda jag börjar känna nu på kvällen är vaderna. Men imorgon kanske det är värre så ska inte roppa hej än då andra dagen brukar vara värre.
 
Riktigt glad tjej idag när jag fick ett positivt mess från Sandra idag, hon byter gym till hälso!! WOHOO var min känsla direkt. Grymt kul ska det bli att ha Sandra hos och med mig på hälso. Välkommen gumman. <3
 
Kolla gärna in Sandras blogg, HÄR! :D
 
Idag körde jag Sandra och Emma igenom bröst, axlar och triceps. Avslutade passet med ett dropset med pushdowns och det sööög i musklerna ordentligt och vi fick verkligen ta ut det sista vi hade kvar att ge. Jäklar vad vi peppa varandra genom att försvåra det för varandra, då fick vi kämpa lite extra. Bra det! ;p Tror vi alla tre tjejer gick därifrån utan att knappt kunna använda armarna HA! ;)
 
Imorgon är det vilodag och då ska jag och Sanny passa på att ta tag i en del hemma. Tvätt, städ och andra måsten som finns på listan. Behövliga ting ibland. :)
 
 
(pushdowns)
 
 

Fredag!

 
 
Mysig dag på jobbet och sista dagen denna vecka för jag tog helg redan vid strax efter ett idag. Skönt.
 
Krippa hängde på hem till mig en sväng för lite färgning av fransar och bryn samt plockning. Sen vart det gofika iform av hembakta semlor. Mums! :)
 
 
Sen drog jag och Sandra och träna.
Fokus på rygg och mage. Riktigt bra pass där vi körde intensivt med nästan inga pausar. Grymt kul med! :)
 
 
Börjar smått se lite resultat och det peppar ju en ännu mer till att nå målen! Jag är påväg men resan är lång än. Men får vara nöjd med det lilla att det ändå går så bra med tanke på att hösten körde jag nästan ingen styrka då jag var ofta sjuk så har bara kört ordentligt en kort period. 
 
Vart tillbaka till gymmet sen igen för pass två och då körde jag axlar. Ett svettigt pass det med men dock så kul såklart. :)
 
 
Nu blir det en lugn kväll hemma i soffan med babe. ♥
 
 
 
 
 
 

Bra träning ger bra känsla

 
Idag körde jag av ett bra armpass på gymet. Det riktigt sög i armarna och precis så ska det ju faktiskt kännas. Kanske låter lite överdriven men fasiken (vet att jag sagt det förr) vad jag älskar att vara på gymet och träna. Skulle kunna bo där just nu. Verkligen hittat min hobby eller ska jag säga livsstill för det är det. Tycker det är förbaskat kul helt enkelt. :)
 
Imorgon blir det en liten date med Krippa efter jobbet och sen träna med Sandra direkt efter det. Rygg och mage blir det fokus på. Det ser jag fram emot. Vi kör bra ihop och det är kul och samtigt ordentligt. En person som är bra att träna med och som har samma tänk och mål med träningen. Vi har bra utbyte av varandra helt enkelt. :)
 
Sjukt gammal bild på oss. Här visste jag nog knappt vem
Sanny var ens och då är Sandra tillsammas med Sannys bror. ;)
 
 
Blir nog ev ett pass med lite senare när Sanny drar dit men tror jag kör lite cardio då. :)
 
 
 
 

Thomas sabo örhängen

 
Ja tack! 
 
Alla hjärtans dag var det snart va.. :P
 
 
 
 
 

Lugna gatan

 
Lugna gatan kan man verkligen säga då verkligen inte gjort något denna helg och bara varit hemma förutom i fredags kväll då vi tog en liten spontanare till stigtomta. Jag har dock inte haft något val än tagit det lugnt då jag varit sjuk och är. Riktig pangförkylning har jag åkt på och har inte haft ork för något eller har.. ligger mest och vilar.. MÅSTE vara bra imorgon. Inte tid eller lust med detta. Måste vara på jobbet imorgon och vill träna! Sjukt att man har abstinens av dess like efter två dagar utan träning!
 
Har iaf idag när jag ändå inte orkat så mycket lagt upp ett nytt träningsupplägg/träningsschema. Viktigt att efter ett tag variera övningar samt rep/vikt för att hela tiden chocka musklerna. Annars vänjer sig kroppen och musklerna och tillslut händer inget. Sen är det roligt med varation, även om jag kan trots schema byta lite ibland! Skönt att ha en grund iaf. Detta ser jag fram emot. :)
 
Nu ska jag snart hoppa i säng så jag forhoppningsvis vaknar upp som ny männsika imorgon utan förkylning (iaf bättre) och utan feber! Håll tummar för mig.
 
 
 
 
 

Veckan

 
 
 
Har varit en bra vecka fylld med jobb och träning. Träningen är ju det jag gillar mest! :D
 
Min träningsvecka
Måndag: Triceps, axlar och bröst
Tisdag: Rygg. Detta pass med Sanny och Marcus och var ett riktigt bra pass. Alltid kul att träna med grabbarna då man får mer hjälp med teknik samt nya övningar.
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Ben. Hela benen fick jobba och rumpan fick sig en rejäl träning. Sen Biceps med Sanny. Bra pass!
Fredag: Mage. Ajaj säger jag idag i magen men då var det bra. :)
Lördag: Idag skulle jag tränat men åkt på en jäkla förkylning från helvetet som kom som en käftsmäl under gårdagen. Från jätte pigg till totalt nere i värsting varianten. Men kommer den fort så går den oftast över fort och bra att den kom nu i helgen än i veckan. Så den har imorgon på sig med sen ska den vara borta!
Söndag: Var planerad vilodag (nu inget val pga förkylning).
 
Förut körde jag vilodagar på helgen eller bara söndag då lördagen ofta blir träning på med beroende på hur helgen ser ut hinner man inte alltid. MEN efter pratat med en träningskunnig person samt läser mycket om träning så är det bättre att typ träna 3 dagar, vila en osv.. För ska du bygga och få resultat är vilodagarna sjukt viktiga för att låta kroppen återhämta sig. Kroppen behöver emellanåt den där vilan för att kunna utvecklas optimalt. Träningen bryter nämligen ner kroppen och träningseffekten uppstår först när man vilar. Minst en dag i veckan behöver kroppen vila som sagt helt från träning i alla dess former stryka som cardio!
 
Kom ihåg att alltid utmana kroppen, gör saker annorlunda, ändra träningsprogram, byt ut övningar, öka eller minska på vikter och repetitioner, träna på morgonen istället för kvällen you name it! Prioritera sömn, vilodagar, vätska och ordentlig med bra mat så kommer du att nå dina mål snabbare och på ett mycket skonsamt sätt!
 
 
 
 

Glad!

 
GILLA STARKT!! :D
Två saker jag verkligen tittat på men som jag inte trodde han lagt märke till att jag gjort men tydligen, bra kille! :)
 
 
 

Måndag!

Godmorgon! :)
 
Ny vecka på ingång fullt med jobb och träning!
 
Haft en lugn och skön helg där jag inte gjort så mycket. Men har iaf tränat själv och med Erica, kollat in nya gymet med Erica och varit ute och ätit med Sanny, svärmor, Sandra och Sebbe. Sen har jag inte gjort så mcyket mer än bara varit. En mycket lugn helg som sagt, skönt! :)
 
Är verkligen inne i träningen nu och tycker det är otroligt roligt. Skön känsla att få längta dit och ha den där känslan att man inte riktigt vill gå hem därifrån men kan ju tyvärr inte bo där även om man önska det ibland. ^^ 
 
Idag blir det bröst och triceps. 
 
(Bild från lördagskväll när jag och Erica var där.)
 
 
 
 

Godmorgon.

Fredag och det är skön känsla! 

Igår trött som en gnu palla jag mig iaf till gymmet. Vart ett riktigt bra pass för rygg och biceps. Så är det ju lite att även om det är tungt innan ibland så väl där så är  det så skönt. :) 

Vart tidig kväll sen, tung i huvudet. Vakna sen fem imorse av dunkande huvudvärk men lyckades somna om tills klockan ringde. Huvudvärk från helvetet idag men hoppas det ska gå bra ändå på jobbet och att det ger med sig under dagen. Om inte annat så kanske promenaden till jobbet gör susen. :) 

Ne positivt tänkande, det går över för ser fram emot ett pass med mycket fokus på magen idag! :D 
Torsdag


Skönt att det är en liten kortvecka att starta med efter alla julledigheter. Måste säga att det går bättre att sluta med "giftet" än jag trott, skönt. Självklart finns suget där och hade en liten jobbig svacka igår på dagen då jag var tung i huvudet men framåt em vart det bättre så det går, allt går! Får erkänna mig lite stolt över mig själv att jag ändå fixar det bättre än förväntat. :)
 
Nu är alla rutiner igång igen och med det får även träningen lite rutin. Igår körde jag en riktigt bra pass för benen och rumpan fick jobba ordentligt. Några nya övningar vart det med och ombyte förnöjer och gynnar musklerna. Idag är det rygg och biceps som står på schemat och ska nog köra lite mage med. Ikväll tänkte jag bo på gymmet, skulle kunna göra det hela tiden känns det som just nu. Fått en bra start efter jul nu med träningen, känns skönt och kul. :)
 
 
 
 
 

Tips!


Nelly har fått in massa snyggt på sportsidan. Detta är bara ett litet urval av allt fint som finns där. Dock ingen shopping för mig, har nya träningskläder då jag fick lite i julklapp av Sanny. :D
 
 

Bra julklapp!

 

Stop

Första dagen på ett lite bättre och hälsosammare liv. Idag är det stop på dåliga vanor. Jag är inte ensam heller. Vi är några som gör det tillsammans, kollegor/vänner och sambon. Vi kan vi ska och vi vill! 


/Fanny