Veckan

 
 
 
Har varit en bra vecka fylld med jobb och träning. Träningen är ju det jag gillar mest! :D
 
Min träningsvecka
Måndag: Triceps, axlar och bröst
Tisdag: Rygg. Detta pass med Sanny och Marcus och var ett riktigt bra pass. Alltid kul att träna med grabbarna då man får mer hjälp med teknik samt nya övningar.
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Ben. Hela benen fick jobba och rumpan fick sig en rejäl träning. Sen Biceps med Sanny. Bra pass!
Fredag: Mage. Ajaj säger jag idag i magen men då var det bra. :)
Lördag: Idag skulle jag tränat men åkt på en jäkla förkylning från helvetet som kom som en käftsmäl under gårdagen. Från jätte pigg till totalt nere i värsting varianten. Men kommer den fort så går den oftast över fort och bra att den kom nu i helgen än i veckan. Så den har imorgon på sig med sen ska den vara borta!
Söndag: Var planerad vilodag (nu inget val pga förkylning).
 
Förut körde jag vilodagar på helgen eller bara söndag då lördagen ofta blir träning på med beroende på hur helgen ser ut hinner man inte alltid. MEN efter pratat med en träningskunnig person samt läser mycket om träning så är det bättre att typ träna 3 dagar, vila en osv.. För ska du bygga och få resultat är vilodagarna sjukt viktiga för att låta kroppen återhämta sig. Kroppen behöver emellanåt den där vilan för att kunna utvecklas optimalt. Träningen bryter nämligen ner kroppen och träningseffekten uppstår först när man vilar. Minst en dag i veckan behöver kroppen vila som sagt helt från träning i alla dess former stryka som cardio!
 
Kom ihåg att alltid utmana kroppen, gör saker annorlunda, ändra träningsprogram, byt ut övningar, öka eller minska på vikter och repetitioner, träna på morgonen istället för kvällen you name it! Prioritera sömn, vilodagar, vätska och ordentlig med bra mat så kommer du att nå dina mål snabbare och på ett mycket skonsamt sätt!
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?