Stjärntecken

Fick nys om att de ändrats i stjärntecknena. Hallå jag som varit jungfru alltid är nu mer lejon! Tur att man inte tatuerat in sitt stjärntecken lr liknade haha. Ne men lite konstigt är det. Tror jag har något gammalt smycke i stenar i färgen som tillhör jungfru.

Såhär ser den gamla ut:

Så här står det i Elle:

"Att stjärntecknet på något sätt definierar ens personlighet är många överens om, men nu får du tänka om helt. Horoskopen har nämligen förskjutits och det påverkar de flesta av oss.

För många är stjärntecknet något som kännetecknar vem man är – i små eller stora drag – men mycket har förändrats sedan de ursprungliga stjärnbilderna ritades och fastställdes för 3000 år sedan.

Kalenderåret har förskjutits eftersom planeterna inte står i exakt samma position som förr, vilket går att läsa om på en av Nasas sajter. Det har gjort att det numera finns ett nytt horoskop med 13 stjärntecken istället för 12.

I det nya horoskopet har inte bara datumen ändrats – det har även lyfts in ett helt nytt stjärntecken; ormbäraren, eller ophiuchus som det heter på engelska."

Och såhär ser det ut nu:

Där ser man. 😳


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?