....

Hur kunde det bli så fel.. När jag väl träffar en skit bra kille som jag verkligen gillar och börjar falla för så sumpar jag allt!! Trivdes helt sjukt bra med han och var verkligen lycklig. Tänk om man bara kunde få vrida tillbaka tiden så skulle jag ändra allt! Hur kunde jag vara så dum för jag var egentligen bara rädd... rädd för att själv bli sårad..

Vi var inte tillsammans än enligt mig med tanke på att inget var officiellt eller något vi pratat om. Vi hade inte pratat känslor alls... Så visste/vet inte alls vad du egentligen ville med dig och mig.. Så varför kan jag inte få en andra chans till att det skulle kunna bli något mer och något riktigt bra! Jag vet vad jag vill och önskar du ville det samma..

Blir så jäkla förbannad på mig själv.. detta är inte jag!!





 



Joysan

Hej vännen! Du får jättegärna ringa & bara babbla av dje om du känner för det! Har mobilen på dygnet runt :-)...Kram till världens bästa Fanny!



URL: http://joysan.blogg.se/


Thiff

Åh, det lät inte bra =( Hoppas att det löser sig. Kram



URL: http://thiffy.blogg.se/


simone

finns här för dig gumman. Det kommer att lösa sig. massa varma krama till dig Fanny puss



URL: http://simonessnya.blogg.se/


Kitty

En Kram till dig!



URL: http://elinhellokitty.blogg.se/


Joysan

Jaaaaa :-)...Visst är den :-)...ja, vi ses imorn! Vill du ha fika när du kommer? Kram



URL: http://joysan.blogg.se/


Joysan

Hihi...ja, det kan du göra om du vill :-)...Vill du ha kaffe? Eller te? Eller...åh! Nu kom jag på! Varma bullar med ett glas mjölk :-)...haha. Ta med dej nåt som du gillar så fixar jag en påse bullar! :-)...Ses sen! Kram!



URL: http://joysan.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?