what good is love when it keeps on hurting me

Nu har jag gått klart teori intensivkursen på trafikskolan. Märks att man inte är van att sitta still så mycket som man gjort dom senaste dagarna så är tok trött nu. Men har varit riktigt bra och tror jag kommer få stor nytta av att jag gått den.

Igår vart det spontant fest. Tobbe som tyckte jag behövde göra något kul och så fick de bli. Men kort varsel storma Tobbe, Linus och Adnan in här. Vart en riktigt lyckat kväll och fy fasiken vad jag ägde i buzz (ville bara få det ur mig)! ;) Sen tippa Emma och Mattias förbi med och gjorde oss sällskap. Satt väl här till ett-tiden för att några av oss (alla utan Adnana och Emma) åka vidare till en annan fest. Nog den mest skummaste fest vi alla varit på. Ofta skrattar man med folk, vi skratta åt folk. Elakt men hade ni varit där så hade ni gjort desamma kan jag lova. Sjukt skumma männsikor. Huvudsaken är väl att dom inte fatta att vi skratta åt dom. Ja de blev en upplevelse och ett minst sagt roligt inlägg i en bok som en hade med sig som jag och Tobbe nog kommer bli strypta för. ;) haha Många skratt den kvällen och precis vad jag behövde! Tack Tobbe att du kom och ryckte upp mig! Guld vän de där. :)

Nu taggas det för nyår!
Tror det kommer bli grymt roligt. Vi är ett rätt stort gäng som ska fira in det nya året med god mat och bubbel. :) En kväll med nära och kära. Men kära menar jag självklart min underbara "fru" Simone. ;P Har firat nyår tillsammans varje år sen vi lärde känna varandra och alltid har vi lika kul. En guld vän det där som jag håller hårt i. ♥  Och med nära.. ja självkart alla andra goa männsikor till vänner som kommer vara där! =)




i i d z . - enblekingechey.

fin blogg! :D

hänt idag? (:



KRAM!

(btw, glöm nt och rösta i mitt senaste inlägg! :D)



URL: http://prinsesc.blogg.se/


Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med och tävlar :D



URL: http://vadfanskajagheta.se


Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: tack desamma :D



URL: http://vadfanskajagheta.se


Linn-Lay

Gott nytt år på dig hoppas du får en toppen år fylld av lycka :D



URL: http://linn-lay.se


Emmelist

hehe roligt att du gillade den.

nu har jag lagt upp den där sminkvideon som jag lovade för sotade ögon!



URL: http://emmelist.blogg.se/


simone

Ses ikväll hjärtat <3



URL: http://simonesnya.blogg.se/


Laila

Gott Nytt År :)



URL: http://lailaaziz.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?