Fredag = HELG!! =)


Haft en toppen dag!! =)

Börja dagen med lunch ner i hamnen med söta Sara! Vi åt båda pasta med oxfilé, champinjoner paprika & tryffelolja. Var sjukt gott! Mumms!! =)
 
Efter mat och prat i massor så bar det av ner på stan. Jag inhandla smink som behövdes förnyas och en super fin topp jag som jag kollat in på nelly (bloggat om tidigare) som dom hade fått in på Vero moda precis likadan! Gissa om jag vart lycklig! =) Sen hitta jag ett par jätte snygga jeans leggings som hade fickor på baken så såg ut som riktiga jeans plus att materialet såg ut så med. Satt riktigt bra och var inte super tunna vilket gör att dom funkar i höst med. Kanon!

Har ikväll tagit mig en tur till solariumet eftersom värdet är som de är så får man ju aldrig behålla nån färg så tog mig en fuskare! =) Annars är kvällen lugn då jag är jätte trött. Flera nätter med sjukt dålig sömn börjar kännas vilket är bra för då kanske man kan sova i natt, äntligen!

Imorgon bär det av till Norrköping med Simone! SHOPPING!!! Me like! ;)
Ska bli kalas mys med en heldag där med god mat, trevligt sällskap och förhoppningsvis komma hem med lite nytt kul till garderoben. På kvällen funderar vi på att gå ut en sväng men blir extremt lugnt närmare nyktert för på söndag bär vi och Sara av till Gröna lund och då vill man ju va pigg så jag kan åka allt roligt! Inte värt att va dålig då så blir lugnt imorgon kväll som sagt om vi går ut. Kul att bara träffa lite folk. =) För ja jag kan ta de lugnt jag med! hehe! ;)

Living my life! =)

Ne nu ska jag bläddra i min tidning jag köpt!
Natti! ♥


simone

Natti Natti



URL: http://simonesnya.blogg.se/


Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Jag har XS på min klänning : )



URL: http://lindablom.se


Joysan

Ja, det ska verkligen bli så himlans skönt. Ikväll ska vi ner till hamnmaggan :-)...Imorn ska jag soooova läääänge, haha. Om jag kan vill säga. Vaknar vid 7-tiden varje morgon fniss...Hoppas du har haft en skön lördag! Hittade ni nåt i Norrpan? Kram



URL: http://joysan.blogg.se/


Julia

msyig blogg!



URL: http://jsomijulia.se


bitte

snyggt



URL: http://www.lovemercury.se


simone

vad snyggt!:)



URL: http://siimonekarlsson.blogg.se/


josefine

jättesöt blogg :D



URL: http://brandbil.blogg.se/


elin

jättefin blogg! :)



URL: http://elinsday.blogg.se/


Em

hej hej, allt bra med dig? :)



URL: http://emelojs.blogg.se/


elin

allt väl? :)



URL: http://elinsday.blogg.se/


Anonym

Sv: det är helt perfekt! :)



URL: http://elinsday.blogg.se/


johanna

härlig blogg du har :)



URL: http://johannatillenius.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?