helgen!


Å vilken underbar helg jag haft! =) I fredags var jag ju hos Joysan och de va kanon kul! Åt tacos och kolla på idol. Haha atten vad flum jag och Sara va oj vad vi skratta! =)

Mat i massor fanns der men tyvärr orka vi inte så mycket! =)

På lördagen åkte jag och Sara till sthlm. Började dåligt med att Sara försov sig och jag fick en dusch av en bilist på vägen till bussen. =( Men då kunde ju dagen bara bli bättre och de blev den. Hade kanon mysigt! Åt god mat och lite shopping blev de efter en trög start. =) Jag fick med mig en mysig tröja, ett linne, kakeldekor, saker till nyår, snygga snören till snygga paket hehe, armband, örhängen å lite annat smått och gott. =)
Nöjd och glad! =)

Så efter de sov vi bra gott i bussen hem sen, lr vad säger du Sara?! ;) Blev hem för att göra sig ordning för kvällen då det bar av till Joy på fest. Atten så kul vi hade!! Alla va så glada och trevliga! Ska lägga ut bilder på facebook men den strula lite för mig förut. ÅÅÅ galet kul de va!! Gick till bmb sen och atten va folk de va och så galet halt så lilla klantiga fanny ramla och slog i ryggen. ajajaj!! =(  Men kul hade vi, hihi!
Måste göras om!


Idag har jag varit på dop ojoj vad jag va bakis. Kände mig nästan fortfarande onykter när jag skulle åka, illa. Trodde aldrig att dopen skulle ta slut för va så bakis och mådde illa av dess like. Så när man kom hem så sov jag i soffan ett bra tag. skööönt! Nu börjar jag bli människa men bara nästen hehe. Känns som jag aldrig mer vill dricka men man vet ju hur de brukar sluta hehe!

TACK tjejer för en kanon trevlig helg!! =)
Ne nu ska jag nog försöka sova snart, måste va pigg imorgon då jag har inskolning av ett barn.

natti



sara

SJUUUUKKTTTT trevlig helg har jag haft med dig/er!!!!!! wiee de behövde jag så otroligt mycket!!! Nu kan de bara bli bättre ;)

kramar



URL: http://sarahphoto.blogg.se/


Joysan

Tack själv vännen! :-)...



URL: http://joysan.blogg.se/


sara

Länge sen du uppdatera nu...=(



URL: http://sarahphoto.blogg.se/


Joysan

Hihi...tack kära du :-)...Ser bättre ut i verkligheten måste jag säga :-)



URL: http://joysan.blogg.se/


jane

Hejsan fin blogg du har...jo tänkte höra om du vill ha gratis kläder?registrera dej på denna länk då>?



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=124504



och vill du ha gratis-smink så går du in på min blogg o registrerar dej där..har länk i ett inlägg där!!!ha det bäst!!mvh:jane







URL: http://sladdertackan1.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?