SEMESTER!!!!


Idag har jag gått på semester!! Weeeeeeeeeee!!! Ska vara ledig i 18 dagar. Hur underbart är inte det?! =)
Känner mig hur glad som helst för de, som en lättnad att få va ledig. Att ha tid att va och umgås med nära och kära. Just nu njuter jag bara. =)

Idag slutade jag tidigt, så en halv dag extra på ledigheten kan man säga. Efter jobbet gick jag till Simone och fika. Sen tog vi en sväng iväg för att fixa en sak åt Simone. Tyvärr strula de lite men så är de ibland, speciellt i juletider. Efter de hämtade jag ut mitt paket från Oriflame. Har börjat sälja lite Oriflame. Skit kul!! =) Idag kom lite kul make up till juletider och en massa varor som kolleger beställt. Min väska med prover kom med, så nu är de ännu roligare att sälja. =)

Ikväll blir de en lugn kväll för mig. Är galet trött och behöver varva ner lite känner jag. Så imorgon vaknar jag med världens energi! hehe Trotts en del motgångar på senaste (lr allt jämt hehe) så är de vissa saker som börjat vända känns de som. Weee!! Tack till grymma människor som får mig att må bra och va glad! ♥



Joysan

Åååh vad härligt med ledighet! Jag är också ledig! Wiiieeeee...:-)...Och vad bra att varorna kom idag också :-)...var allt med som det skulle? KRAM PÅ DEJ! OCH NJUUUUT AV LEDIGHETEN!!!! :-)



URL: http://joysan.blogg.se/


Engman

sv: ja men det är ju ändå till deras hemsida. Vilka freaks om de inte accepterar det. Jag tror de bara fick in för många och slutligen var för snåla för att erbjuda alla detta.



URL: http://designandmakeup.se


Engman

sv: äsch, skitsaker. Tänker iaf då inte handla hos dem om de ska vara orättvisa.. haha



URL: http://designandmakeup.se


Carro

SKönt när saker vänder och faller på plats. Kram



URL: http://carrostankar.blogg.se/


Engman

sv: jag vet inte vad du ville komma fram till med en kommentar utan kommentar? :)



URL: http://designandmakeup.se


Engman

va härligt att vara ledig så länge :D skönt!



URL: http://designandmakeup.se


amelie

hängde inte med.. vad var det du hade skrivit? :s



URL: http://amelieec.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?