Tisdag



Trött trött trött!!
Ja jag är en riktig tröttmössa! =(
Usch vad de tar tid att vänja sig vid de mörka em/kvällarna nu. Jag är så grymt trött så de är galet. Behöver semester nu! Men får tyvärr vänta till jul då jag ska ta minst två veckor ledigt! Ska bli galet skönt!
Om inte.. om de är lite barn på fredag och de går att lösa smidigt så funderar jag på att ta ut en semesterdag på fredag. Har nämligen massa semester kvar, har inte tagit ut all den semester man måste per år. Skulle va grymt skönt med en extra dag på helgen att ta de lugnt på. Kommer va en helg med fullspäckat schema annars så skulle va skönt.
Ska kolla upp de idag, hur de ser ut. Klart jag kan ta de om jag vill men skönare om man vet att de löses enkelt på jobbet för jag har lång dag å då påverkar de andra om jag tar ut sem.

Tror jag håller på att åka på en förkylning med, halsen gör ont, börjat små hosta och näsan kliar. =( Säkert därför man är trött med. Sen har jag mycket som snurrar i huvudet nu så de tar ju på en med.

Idag jobbar jag till fem sen direkt efter blir de apt/pk (personalmöte), så kommer hem sent idag. Lång dag. Men är man bara inställd på de så är de inge fara tycker jag.

Elin jag håller på att smida lite planer till torsdag, ringer dig ikväll om de
inte blir för sent å ger dig lite ledtrådar. ;)
hihi




http://sarahinarabic.blogg.se

sv: ghehe visst är dom snygga ;P sjunger underbart vackert också (A) haha :P



URL: http://sarahinarabic.blogg.se/


josephine

tack så mycket :)



URL: http://jjossiis.blogg.se/


Malin



BRÖSTCANCER



Snälla, ta er tid att läsa detta.



Ingen vill drabbas av bröstcancer, därför vill jag att du ger några minuter av din tid och gå in på min länk (http://olsonmalin.blogg.se/2008/october/ingen-vill-drabbas.html#comment) för att klicka på bildlänken "Stöd rosa bandet gratis", när du klickar på länken skänker du 1 krona gratis till forskningen, hjälps vi åt med detta så blir 1 krona en mycket större summa och snart kanske vi kan besegra cancern ju mer pengar forskarna får in. Så lägg upp ett inlägg själv med bildlänken jag har på min sida så att fler klickar och lägger upp inlägg om detta på sina sidor. Hjälp till att sprida detta vidare, ni får självklart kopiera av allt jag skrivit med bildlänken, allt för att fler ska göra detta!



Tusen tack Malin



URL:


Fia&emelie

Hoppas att du har piggnat till =)



URL: http://humorsajten.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?