Heidi says, Fuck Off!

Säkert ingen som har missat Heidi tröjorna. Har gillat attityden av bilden sen jag såg den först gången (har haft bilden med här i bloggen förut). Så vart jag såååld på den när jag såg den på en t-shirt på SALT i sthlm i höstas när jag var där med Sara men tyvärr fanns inte rätt storlek till mig så åkte hem utan min tröja jag vart galet förälskad i! =(

Men nu har jag sett att den finns på Colorez för 200kr!!! Weeeeeeeee!! Ska ge det en rejäl funderare för gillar som sagt attityden i den galet mycket! Lite som "tro inte du kan komma och trampa på mig"! =)





Åsa

riktigt cool är tröjan=)



URL: http://onlythequeen.blogg.se/


Marielle

Ny tävling har startats upp. Just nu kan du vinna priser från ett helcoolt och kritvitt ställe! :-)



URL: http://marielletorgersson.blogg.se/


sara

nu är jag nyfiken på headern....! =D



URL:


[E m m a J o s e p h i n a]

Hej Fanny!

Som du kanske har märkt har jag lagt in din header i ditt arkiv men jag undrar - får jag designa om din blogg lite? Det kommer vara samma färger och inte så mycket nytt - om du inte vill det. Men jag gör det bara om du vill. Tror headern blir snyggare då, men kan försöka utan. Hör av dig!

Kram!



URL: http://emmajosephina.blogg.se/


[E m m a J o s e p h i n a]

Hoppas du gillar den nya designen. Om det inte ser klokt ut, skriv till mig. Jag har nämligen en stor skärm och på min andra dator ser designen konstigare ut. Så hör av dig isåfall om tex. menyn är längre ner etc.



Annars hoppas jag att du är nöjd och du får ha det så bra.

Kram :D



URL: http://emmajosephina.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?