Helg!!


Så var det äntligen den efterlängtade helgen här! =) Först helgen (och tiden för huvudtaget) på länge då jag inte har några planer. Ska bli helt underbart att bara "va" i helgen och ta tagarna som dom kommer. Självklart tillbringar jag helgen med Christopher. Tack för att du får mig att må så bra! ♥ Ikväll är de tänkt att äta Thaimat men beror på när han kommer, inte för sent hoppas jag då jag börjar känna mig smått ensam hemma nu.. Skönt iaf att vara ledig. =)

Fick mail idag om att mina skor är iväg skickade så kommer säkert en avi i brevlådan på tisdag. Dom faller säkert till posten på måndag sen så ska dom skicka ut avin så borde iaf bli tisdag, hoppas!! Så nyfiken på dom nu och hoppas över allt annat att dom passar. =)

Men fy vilket skitväder det varit idag då!! I morse när jag gick till jobbet var det storm. Sen i all fasa börjar de snöa ute. Blää vad sur man blev. Idag efter jobbet hämta jag paket från hm och när jag skulle gå hem så var snön som föll ute som tusennålar i ansiktet. Jag var en istapp när jag kom hem så bara att kura ner sig i soffan under filtar för att få upp lite värme. Nu är det massa snö ute och snön faller än. Men hallå var är fru vår?!!! Kan inte hjälpa de men man blir ju smått deprimerad av detta väder. Ge mig vår nu så jag får känna lite varm sol på kinderna!

Nu ska jag greja lite innan Christopher dyker upp. Ha en kanon trevlig kväll!





simone

har en mysig kväll tjejen=)puss



URL: http://simonesnya.blogg.se/


AMANDA FALK

skitväder idag också, så tråkigt :(

Ha en fortsatt bra lördags kväll iallafall! :D



URL: http://amandajosefine.blogg.se/


Thiff

Hoppas ni hade en trevlig kväll!! Gott med thai mat =D



URL: http://thiffy.blogg.se/


Sara Hansen

jag blir så otroligt irriterad....... inga av mina kommentarer kommer med....GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH



URL:


fanny

sara.. skumt! =(



URL: http://float.blogg.se/


Ebba

sv; tack så mycket :D



URL: http://ladreams.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?