sol!!!


Så var veckan i full gång!! Har varit två helt underbara dagar med sol och värme hittills. Igår vart det efter jobbet en solning, skönt! Sen bar det va ner till hamnen för en glass och en skön kvällspromenad med Mange. Skit kul för är en god vän jag tok för sällan umgås med. =) På kvällen sen vart det lugnt med film och annat trevligt sällskap. =)

Just nu håller jag på att tvättar då min tvätthög var som ett berg. Kläderna jag gillar börjar ta slut så nu var det dax. Var det redan tidigare men har inte haft tid. Funderar på om man ska iväg och sola sen med. Vill vara brun och fin nu då jag är trött på att vara blek. Man känner ju sig faktiskt tio gånger fräschare med lite färg på sig. =)

Imorgon blir det till blomsterlandet med Annica för att handla massa fint till våra balkonger. Weeeeeee!!!!! =) Ska bli massa kul!! Sen handla till helgen och tjejkvällen så det är klart. På kvällen kommer söta Sara förbi en sväng. Såå tacksam för att jag har dig vännen!! =)

Annars vill jag ha helg nu för då kommer Amy och hälsar på mig över hela helgen. Blir fotografering, god mat, massa prat och tjejkväll här på lördagen.=)



simone

jag laddar redan för kvällen=). Kommer blir kanon kul=)=). Kram



URL: http://simonessnya.blogg.se/


Thiff

Åh tack snälla, gillar klänningen asmycket jag med!



Vad snällt att jag också får komma =D Jag är på tävling under dagen och jag vet ej när jag är hemma, men jag komemr jättegärna om jag inte är hemma för sent bara! Kul!



URL: http://thiffy.blogg.se/


C A T T I S . G U S T A F S S O N

söt blogg :D



URL: http://hejcattis.blogg.se/


Amélie

Hola my loooove ;)

Nämen nu är det bara idag och imorgon kvar..

sen du, då kommer jag.. wohooo ;)

Jag förväntar mig röda mattan.. så att du vet hehe



puss å puss



URL: http://amelieec.blogg.se/


simone

tack sötnöt=) Måste vara frisk tills lördagen ju. <3



URL: http://simonesnya.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?