tjohoo!


Oj helgen bara försvinner iväg! Men på ett positivt sätt för har en massa mys! I torsdags var det Valborg och det var fest hos Simone och Thomas. Vi var säkert över en 20 personer och bara massa roligt folk! =) Hade riktigt skoj! Umgicks drack och var glada, kan det bli bättre?! Vi gick till hamnmaggan efter det då även Joysan kom ut till, kanon kul gumman! Vi röjde dansgolvet hela kvällen. Var galet med folk ute så man fick puckla sig lite på dansgolvet men men vi hade kul det är det viktigaste! =) Träffa en del roligt folk ute med! =) Riktig nöjd över kvällen! Orkar inte lägga ut bilder här just nu för finns en hel del.

Men så mådde man som man förtjäna igår, fy fan säger jag bara! Aldrig varit så bakis. Fram till tre låg jag bara i soffan och sov fram och tillbaka och mådde värre än pesten själv! Sen ringde Sara och Joysan och kolla om jag skulle komma till dom då dom låg i solen på en filt och myste. Tog mig i kragen och tog mig dit! Fy atten för stenen i marken genom stan när man är bakis på en cykel. MITT HUVUD!! hahha! Dom skratta gott åt mig tjejerna när jag kom dit bakis som jag var. =) Hehe Som vanligt vart det prat och flum i massor! YNK-YNK på er tjejer! haha Internskämt säger jag bara! haha!! Sen insåg vi att vi var hungriga så en god bakis pizza satt ju inte helt fel! Mumms!! Sen blev det en lugn kväll för mig bakis som jag var. =)

Just nu ska jag snart ta mig ner till hamnen för att träffa Simone, Sara och Jennie. Ska bli mysmys! Njuta i solen i hamnen är väl bland det skönaste som finns, älskar våren!! =)

See yaa!



simone

ses snart=)



URL: http://simonessnya.blogg.se/


Madicken - Foto

Fin blogg :)



URL: http://metrobloggen.se/conlerc


S A N D R A T J U L I N S

Cam Gigandet - RIKTIG HETING!

Lr vad tycker ni? http://sandratjulins.blogg.se/2009/april/cam-gigandet.html#comment



URL:


S A N D R A T J U L I N S

sv; visst är han <33



URL: http://sandratjulins.blogg.se/


simone

tack de samma tjejen=) Kanon kul=)



URL: http://simonessnya.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?