Söndag


Så var denna helg över med. Har haft en lugn och skön helg vilket var väl behövligt. Ojoj tredje helgen idag utan att gå ut, inte likt mig Thihiii! Men får ta och erkänna att de är skönt att ha sumpat krogen för ett tag. Att man inte måste springa ute varje helg och att de är riktigt skönt med lugna hemma kvällar och vakna upp på morgonen och må bra. =)

I fredags var jag ute i Jönåker hos Sofia och satte i löshår. Jag vart riktigt nöjd! Är fortfarande lite öm i hårbotten men är väl inte så konstigt när hon varit där och grejat under några timmar. Men nu har jag äntligen mitt älskade långa hår! =) När jag kom hem därfrån var man skapligt trött så blev en lugn kväll hemma. =)

Igår vart det en snabbis på stan med syster yster. Att de alltid ska regna när vi går på stan, skumt de där. =) Var tvungen att köpa mig en speciell hårborste som man ska ha till extensions. På kvällen åkte jag till stigtomta för att fira kusinen Emilia som fyllt 18 år. Så var fullt hus och riktigt trevligt. God mat som vanligt, varm och kall smörgåstårta. =) Kom hem vid tio tiden så då vart de inte mycket mer än lugn denna kväll. Hade dessutom en huvudvärk som inte ville ge sig så orka inte mycket annat.

Tyvärr har den huvudvärken följt mig idag med. Jag är en sådan person som när det är mycket omkring, mycket tankar osv ocg så när jag slappnar av på helgen så kommer huvudvärken. Trist men så är det. Tankarna går runt jobbet nu. Kommer sluta på min avdelning där jag jobbar nu och känns otroligt tråkigt!

Får försöka göra mitt bästa och försöka se positivt på det även om det känns skit trist just nu!




Veronica

Tycker det är jättetråkigt du ska sluta på avdelningen, Emmas pappa sa det med tråkigt att favoritfröken inte ska vara kvar :( men Thomas sa det hon blir ju kvar i huset i alla fall :) men hoppas du kommer få vara mycket på blåklockan i alla fall eller på Isaacs avdelning vore ju inte fel det heller ;)



URL: http://isaacseliasmamma.blogg.se/


tobe

tja kanon snyggt med håret! inte platta nu, spara lockarna=) kram tobe



URL:


♥ HelloNicki

Tack söta du, vad snäll du är! :)

Hoppas du får en bra dag.



Kram!



URL: http://hellonicki.blogg.se/


Lisette

Hej där :)

Tänkte berätta att jag har en liten outlet där jag säljer mycket saker väldigt billigt just nu.. Allt från skor, kläder till accessoarer.. Ta dig gärna en titt och lägg en kommentar fall du är intresserad av något så hör jag av mig så snart jag kan så tar vi och fixar de :)



Direkt adress till outleten: Http://lisettee.blogg.se/outlet



KRAM, Mvh lisette



URL: http://lisettee.blogg.se/


♥ HelloNicki

TACK, jag verkligen älskar den super mycket. - Hihi. Allt bra med dig idag?



Kram!



URL: http://hellonicki.blogg.se/


Joysan

Sv: Yes I will :-)



URL: http://joysan.blogg.se/


HelloNicki

Vad kul :) Jag kände verkligen att jag behövde en förändring i bloggen så det passade riktigt bra nu när jag hade tagit så himla många bilder på blogawards :D Själv så sitter jag på jobbet faktiskt. Slutar inte förän vid 5. Vad jobbar du med?



Kram!



URL: http://hellonicki.blogg.se/


Leia ♥ - det lilla extra

Hemma helger är oftast roligast. Eller skönast om inte annat.



URL: http://leiabloggar.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?