wow!



Vart utgång igår kväll! Bestämdes under em så vart lite spontant mys med mat och melodifestivalen med Simone. Oj vad vi skratta haha!! Precis som det ska vara. Alltid lika kul med Simone. Begav oss till Tellus sen och skaka lite rumpa! Tack gumman för en trevlig kväll.  ♥

Har varit en riktigt bra helg över lag! =) Fredagen spenderades med frissan, tyvärr tog de otroligt lång tid men men.. håret är ju fint nu! =) Skulle ha fikat lite med Tommie och Emilia men de tig sådan tid så fick strunta i det. Men dom kom in på salongen och sa Hej iaf. Guuu vad stor Emilia har blivit. =)

Lördag dag spenderades med Madde på stan. Vart fika och en massa kul shopping! =) Kan visa lite vad jag köpte här sen, måste fota det bara. När jag skulle gå hem så sprang jag på Simone så blev ytterligare en sväng med henne. Sen hem och beställa lite Oriflame. Kul för vart en riktigt bra beställning, många som beställt mycket! :) Sen bar det av till Simone och de har jag ju skrivit om ovan. :)

Idag har jag haft en riktig bakisdag. Inte för att jag mått dåligt utan bara varit seg. Skönt att bara ta det lugnt hemma.

Hoppas även ni har haft en bra helg! =)



Emmelist

Jag köper alltid 28/32 eller Medium. På dom svarta jeansen är det 28 och dom sitter kanonbra! :D



Så ta den storleken du brukar ha!



URL: http://emmelist.blogg.se/


simone

Tack själv gumman, fina kort=)



URL: http://simonesnya.blogg.se/


dannie

hehe vi får se hur det blir! ;D



URL: http://eckelbobbah.blogg.se/


Carro

Härligt med vänner som får en att skratta och ha roligt ! :)



URL: http://carrostankar.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?