kärring?

 

En kollegas dotter sålde jultidningar och självklart är jag med och bidrar till hennes försäljning. :) Fick ett ryck och beställde en rätt otippad (lr kanske inte) bok. Tyckte för det första att boken såg så cool ut i sin retro stil sen kan man väl aldrig få för mycket av kloka råd.. eller? Är ju som en liten husfru har jag hört... ;)


Kloka råd för hem och trädgård.

Kloka råd för hem och trädgård

 

Så här står det om boken på nätet:
Hur får man bort en envis rödvinsfläck, hur räddar man en bearnaissås som skurit sig och när ska man egentligen beskära rosor? Här hittar du smarta tips om allt från matlagning, ljussättning och förvaring till trädgård, städning och inredning! Alla möjliga sorters husmorsknep, tankeväckande citat och kloka råd för både hem och trädgård!

Hitta även denna beskrivning:
Aha! Så fiffigt!Husmorsknepen alla vill kunna!
Har du tänkt på att rengöra datorns tangentbord med pensel eller bomulltops? Eller på att gillra en ölfälla för att snabbt bli av med sniglarna i trädgården? Vet du varför det är smart att frysa in köttfärsen i platta paket?  Smarta idéer behövs också i vardagen. Vi sliter med vidbrända kastruller, klimpiga såser, farliga rengöringsmedel, otrivsamma miljöer, dålig belysning, damm och elände, när detta och mycket annat är  pinsamt lätt att åtgärda för en fiffig person. Den här boken är fylld av goda idéer som lyser upp tillvaron på ett enkelt och hederligt sätt.  Här är ett axplock av vad du kan lära dig: att lysa upp tillvaron med en gästlåda, att hålla köks- knivarna vassa, att rengöra  ugn och vidbrända kastruller på minuten, att skära  snygga skivor av köttet, att  fixa du klimpfria såser och redningar, att smidigt ta bort stearinfläckar, att ta bort saltränder på skorna, att använda tandborsten till ständning och mycket mycket annat som underlättar livet på ett anspråkslöst och  kul sätt
.


Vad tror ni,
har jag blivit galen och kanske lite gammal eller rent av kärring som beställer en sån typ av bok? ;)



Fattas bara ett "snyggt" förkläde så klär jag rollen till fullo. Jaha..



Simone

Tycker det låter som en bra bok, vi beställde med ifrån Thomas kusin en bok som heter Frågvis;) Kul att ha lite böcker hemma;).

Håller på att krya för fullt, tack vännen..

pusss



URL: http://simonesnya.blogg.se/


Sis

Haha, tycker det låter som en mycket bra bok! Du ska få ett rutigt förkläde av mig i julklapp! ;-) kram!



URL:


Amélie

Hahaha jag hade också tänkt beställa den ;D Inge fel med goda råd ;) Men det fick bli en inredningsbok istället :)



URL: http://amelieec.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?