Jul i vårt hus! =)

Hej! =)
Nu var de så där dåligt med bloggandet igen kan jag tycka men här kommer jag.. ;)
Har haft oturen att lega sjuk IGEN denna vecka men börjar bli bättre så det är skönt. :)
Lite sammanfattning..
Förra helgen var vi i sthlm och hälsa på Lena och Jonas men mest var vi där för att se Tiesto och ja de va fan grymt! Hade vip biljett så kunde gå som vi vill fram och tillbaka från vipavdelningen till dansgolvet. Bästa va en grym utsikt och inga köer i baren. =) Måste ju erkänna mig och Marcus som bäst som tog oss lite snyggt längst fram till scenen. Så japp jag har tagit på Tiesto, han i slutet gick ner och tog handen vid dom som stog längst fram. Grymt (hahaaha) ;)
Som sagt sjukan gör att bestyren i veckan som skulle gjorts går sådär.. men försöker tappert fixa så mycket jag orkar. Granen är frame iaf och fått lite julmys i köket med. Sanny och jag är gryma på att klä julgran iaf. :) Mycket mer än så har jag inte orkat.. men ikväll ska jag och älskling handla på oss massa gott till julhelgen. Speciellt på julaftonsmorgon måste de va en buffe av gott till frukost. :)
Julen blir delad. På det sättet att vi först ska vara i stigtomta med min familj och äta julmat och öppna julklappar från dom. Mys! Sen bär vi oss av in till stan för att fortsätta firandet hemma hos Sannys mamma. Där kommer även Sannys bror va och min bästa Sandra. Sandra som inte bara är min underbara vän utan även min svägreska. Tänk att ha turen att de blev så och nu kommer vi ha varandra vid många sånna här tillfällen. Gött! =) Bästa här att hon kommer hem från en lång resa imorgon och hon är sjukt saknad! <3
Åter till julafton.. där vet jag inte riktigt vad som händer. Men blir väl dricka lite gott och förhoppningsvis tugga på nått där med annars avlider man ju. ;) Där kommer det även vara julklappsutdelning. =)
Julklapparna är nästan klara och va sen tidigare men har en kvar så måste vare sig jag vill eller orkar så måste stan besökas imorgon. Proppa alvedon och palla sig ner. Börjar ju känna mig bättre så vem vet kanske vaknar imorgon frisk som en nötkärna. ;)
Älskar julen så känner ett stort lyckorus i kroppen just nu! :D
Puss
(Något fel på blogg.se då texten inte delar sig som jag vill när den publiseras)

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?