Tisdag

 
Igår bjöds det på riktigt god mat hos syrran och Johannes. Mycket trevligt vardagslyx att slippa laga mat själv. :) Hem för ett sent pass med ben i fokus. Svettades som en gris men då känns det ju mycket bättre när man går därifrån, som man verkligen jobbat! :) 
 
Idag blir det jobb till halv tolv, utbildning tolv till halv fem för sedan stressa tillbaka till jobbet för apt som egentligen börjar halv fem men som jag blir lite sen till. Halv åtta ikväll får jag gå hem. Kommer vara mer levande än död efter denna dag känns det som! Säkert en kul och intresant dag men lång. Är redan trött nu haha. 
 
Får ev bli vilodag idag istället för imorgon beroende på hur jag känner när jag kommer hem. Man brukar vara rätt tömd i huvudet efter en sån dag. Ingen träning med Sandra för än på torsdag heller.. buhuu! Men ibland krockar saker så man inte får ihop det men vi får ju trotts allt ihop det rätt mycket ändå! :D
 
Om inte annat får vi en helg tillsammans. Mycket träning då Sandra är ledig i helgen sen har vi bokat en tripp till Linköping på lördag. Shopping och Ikea, ska bli så kul!! Så vi startar dagen med cardio är tanken innan vi drar iväg och sen ett styrkepass när vi kommer hem från Linköping. Hoppas på morgon cardio söndag med samt styrka sen. En riktig träningshelg och en bra start på mars som är starten på massa cardio på schemat och vår deffperiod startar. Taggad som få och kul att se vad det ger! :D
 
 Ben igår!
 
 


Sandra

Längtar som satan till torsdag och TILL HELGEN.... Massa träning och en super mysig lördag. Det är piss tråkigt att träna själv :(..

By the way vännen, våra squats verkar ha gjort underverk på ditt assssss.... ;)))

Svar: Haha assss är bra!!!
Live your life!URL: http://sannndra.devote.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?